Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• witam, takie małe a cieszy pozdrawiam najlepszych Veto, TR, LzB - dostawców paliwa oraz buddy!!! [url]https://www.youtube.com/watch?v=ye6JssTdnvw[/url] Ku chwale Veto!!! Dnia 13-05-2020 15:30:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Okręt wojenny 60.000 _________________________________________ Obrońca SnowStark [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 38.000 Recykler …

• co na niego startowałem to za każdym razem log, Ty masz już sposób na Obrońce Graty!!! ku chwale Veto!

• lecimy, graty ziąąą, dajesz czadu podoba mnie się to!!! GRATKI Ku chwale Veto!

• Brawo, wywołałem Cię do tablicy i zaraz są efekty, bardzo mnie cieszy że nie latasz tylko na te ukhm ekspedycje... lataj i godnie reprezentuj Veto, powinni zrobić jak już jest ta karykatura Ogame dział ST z piratami i Obcymi może forum by się trochę rozruszało pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na naSTępne!!! ku chwale Veto!!!

• "Odkryfca" jest the best, widzę piękne raporty po 5kkk zysku i więcej piszecie tu o kalkulatorach, budujcie LM i OW i oczywiście pioniery czym więcej wyślecie, tym większy będzie zysk tylko na tym robi się przyrosty, póki ta karykatura gry jest zrąbana to możecie ilość pkt pomnożyć

• Max będzie się cieszył z tego ST Graty - nie zwalniasz tępa i mimo ery Odkrywców jeszcze latasz i za to szacun na Uni Nekkar miałem takie PW klik - masakra Pozdrawiam

• Witam, nie jest to może szczyt marzeń i z pewnością ułamek piratów, aczkolwiek cieszy koniec gry zbliża się wielkimi krokami, myślałem że już w poniedziałek lecz dalej z firmy nie dzwonią pozdrawiam najlepszych z Veto, TR, LzB, buddy oraz dostawców paliwa @Kurufir czekam na Ciebie - teraz Twoja kolej, chyba że Ty też tylko piraci [url]https://www.youtube.com/watch?v=R1cAHU-74uk[/url] Ku chwale Veto!!! FCv1slp.jpg Dnia 08-05-2020 18:36:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA […

• Cytat od Pan Krecik: „Gratki @Bunny w końcu coś większego już się martwiłem że wylecisz z TOP ST ale udało się i wróciłeś Widzę @abecaduo dotankowałeś pięknie będzie czym handlować za dexik a i na latajki wystarczy Synowi Marnotrawnemu @ZDOBYWCA1 życze BSzO i mniej bo jak wiadomo TR nie śpi - TR czuwa ” Dziękuje bardzo!!! ps. co w tym kurde poście było nie tak że go skasowaliście???? no ja pierdziele to już nawet podziękować nie można jak ktoś "pożyczy" Szybkiej Odbudowy, czy tu pracują pół inte…

• o kurde zacnie ci to Panie wyszło, bardzo rzadko widzi się TAG LzB po tej gorszej stronie - nieźle Obrońcy jak najbardziej SzO!

• jeden ze ZDOBYWCÓW padł, zostało jeszcze dwóch a i ten co padł to jak znam go to bardzo szybciutko się odbuduje, gdyż zacięcie ma Sojusznikowi życzę jak najbardziej SzO! czasem tak bywa że morfeusz wygrywa a Ogame nie wybacza Graty rozrabiaki, Łobuzy. huncwoty, ancymony bawcie się ile wlezie dopóki gra Wam daje przyjemność, rośnijcie i do naSTępnego pozdrawiam ZDOBYWCA

• nie wiem co ma na celu być przez pierwszy miesiąc top one, każde uni weryfikuje takiego gracza prędzej czy później, takie coś ma sens jak by nie było ACSu, wtedy ciężko takiego kogośrozpracować jak jest dużo silniejszy, życie w grze pokazuje że tu pieniądze nie grają, dają booster w początkowych fazach gry, później to już nic jednak nie daje jak sięnie ma tak zwanego skilla

• Myślałem że tylko umiesz latać po planetach i to 1US obok aby czasami na kontrę się nie nadziać, zrób jakąś akcje a nie po raz kolejny startujesz na planetę zarabiając nic albo 700k jak dzisiaj... hehe już wiem dlaczego Cię tak Wszyscy "Lubią" Graty za gracza Ramm a za Twoje podejście do gry <---- karny wiesz co

• no i gitara, dobrze że latasz a nie tylko mnożenie cyferek, nie daj zapomnieć o Veto jak już będę na emeryturce Obrońcy SzO! kiedyś ktoś o takim nicku był "Vetowcem" mam nadzieje że to nie On, życzę SzO!

• to co się stało z Ogame, to jakaś groteska - ja już otworzyłem oczy, terraz wystarczy mame posadzić a będzie się topowym graczem, że też ludziom się to podoba zwiększające się cyferki dzięki piratom żemła tak spierdzielić grę skazani na ekspe bądźcie pozdrowieni!

• puk, puk - to znowu ja helllloł Nekkar pozdrówki dla najlepsiejszych z Veto, EgZ, TR i LzB oczywiście dedykacja dla Strażnikó Teksasu czyli naszego najukochaniesiejszego Teamu, który niezmiernie nas cenzuruje aby było poprawnie politycznie (szkoda że nie tam gdzie trzeba) [url]https://www.youtube.com/watch?v=ct_4if6byN4[/url] Dnia 29-04-2020 00:31:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 ________________…

• Stary dobry Cesiu tak, kończę, kończę i skończyć nie mogę - ciągle po skanach mam jedno pytanie "przecież miałeś kończyć" <--- już nie długo i będziecie mieli spokój ode mnie - teraz ważniejsze wybory są niż jakieś kończenie Pozdrówki oczywiście dla Najlepszych z Veto, EgZ, TR i LzB ostatnio zostałem zaszczycony banem jednodniowym na forum za to że w piosence było słowo na "K" dlatego teraz piosenka z dedykacją dla naszego przewspaniałego teamu, który tak stoi na straży porządku, tylko szkoda że…

• niezła ta debunkracja, gratuluje Kufer, ciśnij tak dalej ku chwale Veto!!!

• Cytat od BonDziorno: „a Ty jaki msz nick na Fenku:) ? Lordzie Sitku? ” jak, jaki? oczywiście ZDOBYWCA

• nie no to robi się żałosne, na prawdę - aż tak trudno pogratulować fajnej akcji??? czy tak trudno wbić sobie do głowy, że to wina Obrońcy że dał się zezłomować? ja osobiście z Graczem @lutek4444 klikaliśmy kiedyś ponad 3h stacje, zmiana co 15 minut i wyliczyliśmy co do sekundy nie wiem co w tym trudnego jak się jest upartym i dąży się do celu, wszystko będziecie krytykować??? może lepsze akcje są na Piratach lub Obcych, może lepsze akcje są jak się złomuje kupioną flotę, może lepsze akcje są jak…

• takie tam na między odświeżenia, niestety dla mnie złomu oraz dofarmów nie udało się zabrać, tego się spodziewałem przed startem lecz nie narzekam Obrońca pogratulował, więc życzę SzO! pozdrawiam Łobuziaków z Veto, Egz, TR oraz LzB [url]https://www.youtube.com/watch?v=4q-TLXO3bCU[/url] Dnia 22-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 317.067 Krążownik 380.382 Okręt wojenny 125.850 _________________…