Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Apciu, lataj trochę zdrowej rywalizacji się przyda w Sojuszu! Obrońcy SzO!
-
mamy taką małą rywalizacje z Kurufirem to teraz moja kolej Obrońcy życzę SzO! Pozdrawiam Zbójów z Veto, TR i LzB apropo... dzisiejszego startu SpaceX [url]https://www.youtube.com/watch?v=KaOC9danxNo[/url] Ku chwale Veto!!! FCv1slp.jpg do rzeczy! Dnia 31-05-2020 01:51:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 311.380 _________________________________________ Obrońca masterofpuppets [SDRR] _________________________…
-
miałem nie wklejać ale jaki próg takie "STARCIE TYTANÓW" Dnia 29-05-2020 02:34:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Macmichael ________________________________________________ Duży transporter 25.000 Sonda szpiegowska 200 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Krąż…
-
takie RW 4fun, Obrońcy SzO! pozdrawiam najlepszych z Veto, TR i LzB Dnia 27-05-2020 02:47:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca t0mci0 [4FuN] ________________________________________________ Duży transporter 40.346 Wyrzutnia rakiet 92 Lekkie działo laserowe 160 Ciężkie działo laserowe 17 Działo Gaussa 3 Wyrzutnia plazmy 59 Mała powłoka ochronna 1 Duża p…
-
Tym razem Żołnierz został namierzony i rozwalony, życzę SzO! Pozdrawiam Najlepszych z Veto, TR i LzB [url]https://www.youtube.com/w…9Z5wA&start_radio=1[/url] Dnia 24-05-2020 23:28:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca Soldier [L_C] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 25.009 Ciężki myśliwiec 50 Okręt wojenny 29.800 Recykler …
-
takie tam potężne ST pozdro dla Veto, TR i LzB Dnia 23-05-2020 17:54:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Reaper 20.000 _________________________________________ Obrońca poslaniec ________________________________________________ Duży transporter 4.556 Recykler 1 Sonda szpiegowska 61 Gwiazda Śmierci 28 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ZDOBYWCA [Veto] _______________________________________…
-
Bry, jak to kiedyś pisał Polter - Stało, poleciałem, przestało stać... Pozdrawiam Najlepszych z Veto, TR i LzB [url]https://www.youtube.com/w…BV8wU&start_radio=1[/url] Dnia 22-05-2020 01:36:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca SiSi [PIWKO] ________________________________________________ Mały transporter 65.981 Duży transporter 95.513 Gwiazda Śmierci 1…
-
witam takie małe, nie wiedziałem co jest w tych DT, jak doleciałem to się rozczarowałem, - zobaczone na fali pozdrawiam Najlepszych z Veto, TR i LzB - Dostawców paliwa i Buddy Dnia 21-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 42.833 Reaper 8.050 Lekki myśliwiec 3.145.228 Mały transporter 344.276 Krążownik 379.296 Okręt wojenny 161.471 Pancernik 120.786 _________________________________________ Obrońca tatq…
-
Dobry Wieczór, nie ma to jak stary dobry Pedro!!! tym razem bez obserwacji, stało bez minutek miałem prawie 100 USów, opłacało się;) Obrońcy życzę SzO! Pozdrawiam Najlepszych z Najlepszych! Łobuziaków z Veto, TR i LzB - dostawców paliwa i buddy [url]https://www.youtube.com/watch?v=o9LzNtpjhV0[/url] Ku chwale Veto!!! FCv1slp.jpg Dnia 21-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _______________________…
-
Graty, procencik fajny, akcja fajna aczkolwiek mały zarobek co obniża ocenę całości widzę że dalej TRzymacie formę i to mi się podoba!!! pozdrowienia z emerytury jeszcze tylko Nekkar został, lecz już bliżej niż dalej uwolnienia się od nałogu, przynajmniej bycia flociarzem bawcie się dopóki macie z tego przyjemność, za niedługo łączenie Uni - chociaż z plotek wiem że może być to łączenie bardzo rozczarowujące ale może to są tylko plotki
-
Hmmm. Jumas w reckach to się nie zdarza a szczerze mówiąc jeszcze nie widziałem a znamy się dobrych kilka lat potężne to RW trzeba przyznać... Nie wiem od kiedy Jumek to Moher, znam obydwu i za uja pana nie są nawet troche podobni do siebie - widzę też że obserwatorzy muszą być tu mocni przecież z pewnością jak ktoś coś pisze o multi to powinien udowodnić to po logowaniu się a zresztą nie mój dom nie moja bajka Jumek SzO, Moher lej Łobuziaków [ciach] pozdro i bez spinkiu Moderator Neferet:Offtop
-
ujjj, tak mi wlecieć do układu to takie małe samobójstwo zysk troszkę przyjemniejszy więc jest co przetapiać pozdrawiam Najlepszych z Veto, TR, LzB - dostawców paliwa oraz Buddy [url]https://www.youtube.com/watch?v=L8uhtKeosNc[/url] Dnia 13-05-2020 20:22:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 314.855 _________________________________________ Obrońca powertom ________________________________________________ Duż…