Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Muniek: „w dostosowaniu sie, zmianie taktyki i ganiu dalej ” a do czego tu się dostosowywać??? moja mama teraz ogarnia Ogame a ma 73 lata - jest koniec prawdziwej gry, teraz jest pomnażanie surowca bez kminienia, akcji i tego wszystkiego co było przed wersją 7,0 faktycznie teraz musisz ogarnąć ekspedycje, paliwo oraz pioniery - no i od czasu do czasu FS (aaa zapomniał bym że te miliardy surowców trzeba też ogarnąć), także dlatego "śmiechłem" po Twoim wpisie pozdro dla kumatych

• heh progów nie zmieniają bo już całkowicie by im ten dział padł zrobiłem jeszcze kilka "ST", ale jak dla mnie to zwykłe farmingi i nawet nie będę wklejał pozdro dla Piratów [url]https://www.youtube.com/watch?v=OK6qpvQUKS0[/url] Dnia 16-08-2020 22:53:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.971.465 Reaper 201.995 _________________________________________ Obrońca skejt _____________________________________…

• Cytat od Muniek: „Teraz jest lepiej. Zostają najlepsi. Wczesiej była nuda. Trzeba ogarniac. ” hehe najlepsi w czym????

• eh co ja mogę trzymaj się stary, będąc zaszyty w Bieszczadach bez internetu dowiedziałem się że opuściłeś Veto i Ogame - ja tu tylko podogorywam - co jakiś czas ściągnę urlop i pomęczę trochę graczy, gdyż widzę że nawet zrzutek surowca nie chce im się za często robić Dobra decyzja Kufer w tej spierdzielonej grze nie ma już duszy w której się zakochałem ponad dekadę temu, to co zostało to pusty wytwór nastawiony tylko i wyłącznie na pomnażaniu cyferek z piratów 3maj się może gdzieś kiedyś spotkam…

• pozdrawiam GF ST#191 Dnia 04-08-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca zbygo62 [AiE] ________________________________________________ Mały transporter 1.261 Duży transporter 1.558 Ciężki myśliwiec 2.260 Krążownik 5.230 Okręt wojenny 2.510 Recykler 1.860 Sonda szpiegowska 37 Bombowiec 5.480 Satelita słoneczny 3.000 Niszczyciel 5.520 Pancernik 4.788 Cra…

• lubię tego Obrońce w reckach oby jak najcześciej Graty Kufer podoba mnie się to!

• Super Apeiron - tak trzymaj, lataj złomuj i do przodu! licząc zysk z Obrońcy to nawet fajnie Ci to wyszło!

• Graty, widzę że nie tylko na ekspedycjach się skupiasz i to jest fajne kto jest tym trolem jak można wiedzieć? Obrońcy SzO!

• bardzo fajnie że latasz, że w ogóle skanujesz - tak trzymaj, jesteś jak te Dinozaury tylko Ty się ostałeś reszta wyginęła w morzu walcząc z piratami Graty, szacun

• Faktycznie, tak jak piszecie na dzień dzisiejszy GF bardzo dobrze zaczęła zarabiać na graczach przez błąd, którego nie naprawiają, skracanie budowania w stoczniach, w badaniach oraz w ekonomi, ludzie mają tyle surowców że nie ma gdzie ich trzymać, tylko problem jest taki że gra straciła grywalność stała się po prostu karykaturą i po początkowej euforii związanej z budowaniem na maksa wszystkiego zaczyna się to pomału nudzić, gdyż tak naprawdę na ten moment gra opiewa się na logowaniu się puszcze…

• Głupota i kilo mułu z gry wojenno-ekonomicznej zrobili gierkę puść i czekaj na piratów stocznie pozapychane wszedzie jak jest rynek to zapytania o LM po maksymalu... kiedyś push konta były teraz jest nowa nazwa Stoczniówki gdzieś te LMy muszą być robione a że stocznie nie wyrabiają to na Stoczniówkach robią i kupują przez rynek - ja pierdziele jak tak było można zepsuć tę grę... będąć top7 we flocie (generał) top 1 (odkrywca) wyprzedza mnie już dziesięciokrotnie ja mam 186kk pkt a Top 1 1,7kkk g…

• Witam, wróciłem na chwilkę i pewnie znowu zniknę, w końcu urlop się zbliża i czas pływania, picia piwka i wszystkiego tego na co czasu brakuje Ogame się skończyło jak dla mnie, zmiany muszą być lecz to co się stało z tą grą jest wręcz tragikomedią i nie wiem czy twórcy tego nie widzą czy próbują nie widzieć, na wszystkie zmiany starsi gracze zawsze narzekali ale w końcu po przyzwyczajeniu przestali narzekać, na ten Twór, który nam dano nie da się nie narzekać , nawet można powiedzieć że podróbki…

• Cytat od Art: „Rozwijanie produktu to nie to samo co "zasady gry", także podchodzenie do tego z perspektywy "nie zmienia się zasad gry w trakcie trwania" jest błędne. Pamiętaj, że nie jesteś pionierem tego typu akcji. Identyczne zrywy były tworzone przez osoby, które myślały, że powstrzymają nowy interfejs OGame :x Firma Gameforge ma prawo rozwijać swój własny produkt wedle uznania, w żadnym miejscu umowy z użytkownikiem nie ma zapisu, który zabraniałby aktualizacji, bądź co jest bardziej kurioz…

• Cytat od Muniek: „Tylko do kogo Ty piszesz 'zniszczyliście' bo nie rozumiem ? Nikt na tym forum nie miał nic do gadania, to musiałbys do GF dzwonic ” po to jest community manager @Art lecz niestety ale zamiast coś robić to lubi ośmieszając autora posta odpowiedzieć mu zdawkowo bardzo lubię naszego top 1 z Nekkar lecz to jest przykład tego jak wygląda teraz gra w przeciągu kilku miesięcy zrobił konto które ma 2kkk pkt przed zmianą miał 300kk, oczywiście to nie jego wina lecz stała się wręcz karyk…

• Cytat od Art: „Wciąż nic nie wiadomo ” z całym szacunkiem @Art nie wiem czy grasz jeszcze czy nie i nie wiem czy widzisz co się stało z Ogame?? pisali na początku że płaczę na temat rangi Odkrywcy a teraz nikt, kompletnie nikt ze ścisłej topki nie lata bo się po prostu nie opłaca tracić czasu itp. nie potrzebna fuzja na Dorado mam konto górnicze (zbieracz) i skana dostaje raz na miesiąc lub dwa miesiące, czy taki był sens programistów jak tworzyli tę grę, czy Oni tego nie rozumieją że ta gra umi…

• Graty, fajny procent, zysk mógłby być większy, aczkolwiek pewnie nie narzekasz no i tag Veto po tej złej stronie a to nie zdarza się zbyt często Selentynowi SzO - (dobrze że czipsy nie stanęły w gardle jak odświeżył Ogame)

• Gratki Apciu lataj, flote masz, potencjał też, więc czego chcieć więcej pozdrowki

• Bry, to znowu ten niedobry ZDOBYWCA nie dam o sobie zapomnieć za łatwo, dzisiaj padło na gracza Northen wylot jeszcze jak była * na planecie życzę SzO! pozdro dla tych co chcą być pozdrowieni i zaglądają jeszcze do tego działu... [url]https://www.youtube.com/watch?v=WS1XikALlAs[/url] Dnia 23-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 192.000 _________________________________________ Obrońca Northen […

• Dzisiejsza noc była na bogato najpierw znalazłem małe tankowanie Kot na kacu [Hanza] później inny gracz podał mi na tacy r2r(za co bardzo dziękuje), dalej patrząc rutynowo na 5 gale zauważyłem bardzo dobre tankowanie u gracza Jaroslave [Formoza] floty nie było ale za to paliiwka aż miło, jak przystało na tego gracza dzisiaj ładnie pogratulował - życzę SzO a teraz danie, które uzyskało próg procentowy... Oczywiście wszystkim graczom życzę SzO!!! pozdrawiam Vetowców, TR i LzB dostawców paliwa oraz…

• Niezły zarobek, dobrze że coś latasz Gratki Obrońcy SzO!