Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Mafia Wietnamska: „Cobyś nie zrobił Jumek @Nie(L)ot Twoja ignorancja ma potrzeb floty zaopatrywała się na znajomości 12 kont, Twój ban jak najbardziej słuszny,bo nie oszukiwałeś mnie ale całą społeczność uni,I ja Tobie to udowodniłem. [ciach] gonga sa swoim koncie wieczystym.Poszedłeś tropem innych graczy co Ciebie odbudują w 4 miesiace z nielegalnych surowców,I tu ze Zdobywcą się zgodzę masz, mało ambicji by zostać top1 Nekkar [ciach] zgłaszam swoje stanowisko ochrony zdrowia, jako jed…
-
Jak nie On to kto, ja w swojej "karierze" w Ogame a jest to grubo ponad 10 lat bez dłuższej przerwy niż miesiąc nie spotkałem na mojej drodze bardziej zaciętego gracza, oprócz wiedzy o silniku gry, aktywności napisanego wcześniej zacięcia czasami odrobiny szczęścia ma jeszcze to coś co cechuje zwycięzców a to mają tylko wielcy czy to w grze przeglądarkowej czy w życiu realnym! Brawo Zajec!!! Chapeau bas!!!
-
Witam, dzisiaj wylosowano Gracza Szpon, życzę SzO! czasu brak, lecz jak tak popatrzę co chłopaki wyczyniają to taka troche zazdrość zbiera się we mnie i wtedy włącza mi się tryb "muszę coś walnąć" efekty poniżej Pozdrawiam chłopaków i dziewczyny z Veto, LzB oraz z TR - dostawców paliwa i buddy następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca SZPON [Hanza] ___________…
-
hejka, Takie tam przypomnienie że istnieje Geneza: kto śpi nie ma floty Dnia 23-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca Emperor Nemesis ________________________________________________ Mały transporter 39.640 Duży transporter 10.000 Lekki myśliwiec 150.200 Ciężki myśliwiec 3.820 Krążownik 6.100 Okręt wojenny 5.150 Recykler 7.500 Sonda szpiegowska 8.…
-
Jumek, imponujesz mi!!! bardzo cieszę się że wróciłeś do złomowania graczy a nie piratów robisz na prawdę miłe dla oka i zyskowne STarcia na graczach nie łatwych do zezłomowania... trzymaj klasę dalej jak czas pozwoli to może też się włączę do bardziej aktywnej gry... na razie nawet nie ma o tym mowy G R A T Y Z I Ą Ą Ą
-
Piękne, Gratulacje, w końcu wykręciłeś coś nieprawdopodobnego, szacun!!!
-
bry, myślałem że już mnie nic nie zaskoczy a jednak w nocy wybrałem się na Obrońcę zrobiłem symulacje w której było że się przebijam, więc wystartowałem i co - nie przebiłem się przez GSy dzisiaj rano dobitka jestem w sumie na zero z tego STarcia pozdry tym chcącym Dnia 07-09-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca R4D3K [L_C] _________________________…
-
Bry, Jak się śpi to się nie ma floty życzę SzO! Dnia 06-09-2020 03:41:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca Emperor Nemesis ________________________________________________ Mały transporter 11.910 Duży transporter 10.031 Lekki myśliwiec 116.724 Ciężki myśliwiec 295 Krążownik 1.404 Okręt wojenny 684 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.500 Sonda szpiegowsk…
-
Bry, takie tam nocne loty na podwójnym gazie miało byćdużo lepiej niestety wyszło słabiutko Pozdrawiam Łobuziaków z Veto, LzB, emerytów z TR, moje buddy i dostawców paliwa youtube.com/watch?v=mumKGsdHqn…mumKGsdHqno&start_radio=1 Ku chwale Veto!!! ST#202 Dnia 06-09-2020 01:31:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 130.000 _________________________________________ Obrońca Sendii [KGH] ___________________________…
-
Przebrnąłem czytając całą lekturę, no niestety siódemka spierdzieliła tę grę na maksa dlatego sam wcześniej podjąłem taką decyzje @Revo nie masz co się napinać że w 5 miesięcy zrobiłeś taką flotę, dla mnie floty zbudowane dzięki ekspedycji są daremne i właśnie to pokazuje jak zrąbana jest ta gra, nawet promila skilla nie trzeba aby być topowym graczem, moja 73 letnia Mama na spokojnie wbiła by się w topkę Chłopaki szacun za decyzje, każdy z Was jest wielkim graczem i super kolegą, wygraliście to…
-
No proszę akcja z tych w stylu przed wprowadzeniem 7plus Pięknie Motyl, Huwiszka czy Bon Dziorno - hehe zmieniasz te niki bardzo mnie się podoba ten wlot, nie z racji tego że spakowany Top łan ale z racji tego że już nikt nie chce latać a tu lot ponad podziałami co też jest fajne - Dzięki za pozdrówki Motyl hmmm.... chyba nici z pakowania Proskanera za kilka dni??? taki żarcik ja tu tylko górnicze i czasami zaglądnę do tego działu oczywiście @ProSkaner. wpadaj po te swoje DT odpuszczam Ci je jak…
-
fajnie że w końcu ruszyłeś swoje zabawki sondy szpiegowskie już rdzewiały!!! Oby częściej i więcej - Graty!!! Obrońcy Sympatycznemu SzO!