Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Bigot: „Zgodzę się z Tobą że U1, 67 i 68, ale unii docelowe powinno być nowe. Art na urlopie że nie ma odpowiedzi ??” Czasem zdarza mi się urlopować :) Obecnie cisza na horyzoncie. Zapytałem o kolejny możliwy termin migracji.

• Cytat od huto: „Mam ciekawą propozycję: Załóżcie jedno uni "testowe" z opłatą powiedzmy 10-20zł na miesiąc, bez żadnych komandorów, skracania czasu, kupna surowców za $. Uni minimum x2/x2; ACS, złom minimum 50%. Z pełną funkcjonalnością komandora. Myślę że spokojnie zebrałoby się 5k graczy. Byłoby to uni, gdzie liczą się umiejętności i czas włożony w grę, a nie "zainwestowane" $, a GameForge miałoby zarówno na opłacenie serwerów (z tym to już w sumie bez przesady, może niektórzy nie wiedzą, ale …

• Oficjalne ogłoszenie niedługo. Dla zorientowanych mogę podać, że prędkości zostały przyjęte wraz ze złomem z obrony i galami, odrzucono ilość pól, a także szybsze badania (tutaj jeszcze chce się upewnić, że na pewno się nie da)

• Cytat od Art: „Zapytałem też o zwiększony czas badań” Cytat od PsujeObrazki: „Zwiększony czas badań? Jaki jest sens w opóźnianiu rozwoju? :D Dobrze, że speed 0.5x floty nie poszedł dalej -_-” Przepraszam, późno było ;) Oczywiście chodziło mi o zwiększenie szybkości przeprowadzania badań bądź jak to woli skrócenie czasu badań.

• Cytat od latajacy potwor: „Art, zapytaj sie GF, czy mogą przy stworzeniu nowe uniwersum zlikwidować magazyny?” Nie będzie takiej opcji. Cytat od ..:: Dhol ::..: „PS. Kiedy mniej więcej możemy się tego uni spodziewac?” Wkrótce ^^ Cytat od POnury OutsideR: „GF nie da speeduni bo wtedy kupno sury za anty to bezsens... art dajesz nam duże pole manewru- śmiech na sali "albo w pysk, albo w mordę", ludzie nie chcą wolnych uni bo zanim zdążą się choc trochę rozwinąć to serwer będzie potrzebiwal UF. Miną…

• Ok, w każdym możliwym przypadku flota jest wolniejsza niż eko. Zatem Flota x1, Eko x2 Możliwie wyższy złom ze obrony Wiecej pol na planecie cos jeszcze?

• Ech, temat zmiennych prędkości statków był wałkowany. Obecnie nie ma zaimplementowanego mechanizmu, który by to umożliwiał. Nie wiem czy kiedykolwiek zostanie. Ale zapytam o to przy okazji. Co do prędkości, powtórzę się : prędkość x2 to maks. Nad resztą możemy dywagować.

• Prędkości większe od x2 nie wchodzą w grę tym razem.

• Cytat od Mari: „Art czy będzie w ogóle brana pod uwagę jakaś ankieta, czy pewne, że będzie to normalne uni?” Z racji, że mieliśmy speeduni ostatnio, teraz może być niewielka szansa na kolejne takie Uni. Zamieszczajcie swoje propozycje, zobaczymy co z tego wyjdzie. W międzyczasie dopytam się wstępnie na co możemy liczyć.

• Nowe Universum za pasem....wątpię, abyśmy tym razem dostali speed Uni...

• Jestem świadomy przepaści punktowej i problemów jakie niosą ze sobą próby dorzucenia K do N czy nawet O. Muszę przyznać, że gdy ujrzałem kolejną fazę migracyjną byłem przeszczęśliwy. Mając w pamięci migracje raz na pół roku, to co teraz się stało było po prostu krokiem na przód. Rozumiem, że sensowniej byłoby rozbić tą fazę na dwie osobne, jednak doszło by do tego, że musielibyśmy wybierać który zestaw najpierw (bo jak rozmawiałem, kolejny zestaw w tej samej fazie chyba by nie przeszedł). Został…

• W ciągu najbliższych kilku chwil, na Universum Orion pojawi się dodatkowe 100 miejsc do przeniesienia.

• Spróbujemy ugrać 100 miejsc. Rozbijanie UF na dwie mniejsze fazy wydłużyłoby proces w czasie (nie wiem czy dostałbym 3 odrębne fazy migracyjne). Dlatego też chcąc nie chcąc, normalne są łączone ze speedami, dając do wyboru normalny i speed jako universum docelowe. Masowe zwiększenie miejsc na speedzie zaszkodzi nekkarowi. Bo zapewne sporo osób z normalnych Uni chcą się załapać na szybsze.Cytat od freelove: „to prawda Art walcz o przynajmniej 100 wolnych miejsc jeszcze na Orion, bo chcemy UF, ale…

• Cytat od DeKi: „''Ilość wolnych miejsc na Universum Nekkar została ustalona na 850, na serwerze Orion na 250. (Może zostać zwiększona jeśli zajdzie taka potrzeba).'' Twoje slowa Art” Zgadza się. Ilość MOŻE, ale nie musi zostać zwiększona z powodów podanych jak wyżej. @Universum Electra otrzymało zmianę w konfiguracji złomu już dziś (50% złomu)

• Cytat od Bigot: „Art co dalej ??, które unii będą brane pod uwagę przy kolejnym łaczeniu ?? Kiedy przewidujecie łączenie 67.68 i 1” Po mału. Wpierw zakończmy trwające i zaplanowane migracje ;) Potem spróbujemy ustalić kto następny. Cytat od Sweet_Angel: „Czy będą jeszcze dodane wolne miejsca na u Orion ? bo na chwilę obecną jest 0 :)” Zobaczę co da się zrobić. EDIT: Dodanie większej ilości miejsc na Orionie zaburzy balans graczy na Nekkarze. Domyślam się, że sporo osób chciałoby trafić na speed …

• animas_logo.png Zdobądź kupon o wartości 3 euro! Masz smartfona? W takim razie kupon o wartości 3 euro do Twojej gry Gameforge może być Twój! To proste: 1) Zainstaluj darmową aplikację „Animas Online“ na swoim smartfonie. 2) Gdy tylko zakończysz Rozdział 1, otrzymasz od nas darmowy kupon. Akcja trwa do 10.07.2014. Kupon jest ważny na wszystkie gry przeglądarkowe i MMO firmy Gameforge (z wyjątkiem gry TERA) do 15.08.2014. Kupon zostanie przysłany tylko przy pierwszej instalacji 'Animas Online'. D…

• Cytat od Mari: „Dla tych co mają tu i tu konto najlepiej byłoby przenieś drugie konto na inne uni x5.” Jedyną opcją byłoby Universum Quantum, które ze względu na ogromną różnicę punktową nie może być brane pod uwagę. Rozważamy inne opcje. Cytat od freelove: „Art, a co z powiększeniem pz na nekkar?” Nie widziałem zwiększonego zainteresowania w tej kwestii, wymagałoby to zebrania opinii w ankiecie, a nie mamy na nią czasu :( PZ zostaje bez zmian.

• Cytat od edes: „ Jaka jest alternatywa dla tych co maja konto na elce i forku ? ” Pracujemy nad takową.

• Cytat od lucky666: „Zgadza sie Art , wyniki ankiety byly wyrazne a jak wszyscy widzimy plan GF jest zupelnie inny . Obnizenie pz w tak znaczacy sposob w stosunku do obecnego na F przypomina zwykla kasacje uni i wykopanie wszystkich grajacych tam osob na na uniwersum ze znacznie slabsza konfiguracja. Do tej pory wszystkie fuzje polegaly na znalezieniu "zlotego srodka" pomiedzy roznicami w laczonych uniwersach - czy mozesz mi wskazac jakikolwiek kompromis w tym przypadku ? Gracze z F traca caly ur…