Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• UniFusion

Art - - DiD Nekkar

Każdy gracz ma prawo do własnej opinii i oceny sytuacji, w końcu kieruje nim własny interes związany z założonymi kontami, na które poświęcił czas (i pieniądze). Przeprowadzając tak olbrzymią fuzję nie da się uniknąć kolizji. Nie możemy też rozbijać się o zwiększoną ilość celów, jeśli nie jest to wymagane, bo zależy nam na aktywności na odpowiednim poziomie. Sytuacja związana z Nekkarem jest nadzwyczajna - w tym jedynym wypadku ilość galaktyk musiałaby zostać drastycznie zwiększona, co zostało o…

• Cytat od Qnick: „Cytat od Art: „Nekkar będący jednocześnie exodusem i celem jest oczywiście błędem, co zostalo zgłoszone. Mam nadzieję, że zostanie to naprawione bez naruszania całego systemu. Co do ankiet, uważam, że każde docelowe univeesum ma prawo do ankiety o konfiguracji właśnie z powodu napływu graczy i gracze Nekkara powinni być tego świadomi. ” @Art jest jakiś algorytm, który będzie się starał podzielić graczy 50/50 pomiędzy u 68 i Nekkar? Czy możliwe jest, że pod korek zapakujemy U68, …

• UniFusion

Art - - DiD Nekkar

Gracze z Nekkara nie będą mieli wyboru będąc Uni docelowym.

• UniFusion

Art - - DiD Nekkar

Cytat od ZDOBYWCA1: „Zrobcie z rym pożadek bo co innego piszecie a co innego jest w grze ” Ciap dostaje info z pierwszej ręki Problem zgłoszony i zostanie naprawiony. Fuzja w grupie 5 zostanie zresetowana i Ci, którzy mogą kliknąć guzik, będą musieli zrobić to ponownie. Jak tylko się to stanie, dam znać w ogłoszeniach.

• Nekkar będący jednocześnie exodusem i celem jest oczywiście błędem, co zostalo zgłoszone. Mam nadzieję, że zostanie to naprawione bez naruszania całego systemu. Co do ankiet, uważam, że każde docelowe univeesum ma prawo do ankiety o konfiguracji właśnie z powodu napływu graczy i gracze Nekkara powinni być tego świadomi.

• UniFusion

Art - - DiD Nekkar

Propozycja utrzymania Nekkara (jak się pojawiła) wyszła ode mnie. Pytanie tylko, czy taka konfiguracja się utrzyma po połączeniu, jeśli gracze będą chcieli ankietę.... Cytat od xLORD SITHx: „To, że miejsc by nie było wiadomo było od ogłoszenia tej śmiesznej fuzji ” Na stole była też inna, bardziej dosadna wersja - U68 z 13 galaktykami... ale ostatecznie odpadła.

• Szanowni Gracze, w ostatnim momencie nastąpiła ważna zmiana w planie fuzji obejmującym grupę 5. Z racji faktu, że po połączeniu Uni68 byłoby przepełnione i nie pomieściłoby wszystkich graczy (nieaktywnych i zbanowanych także), dlatego postanowiono o dołączeniu drugiego Universum docelowego, jakim będzie Universum Nekkar. Wasz Zespół OGame

• Witajcie, oto kolejna porcja informacji na temat nadchodzącej fuzji. Będzie ona podzielona na dwa etapy: - Etap 1: Rozpoczęcie procesu wyboru Uni docelowego (w PL mamy tylko po jednym). Potrwa on do poniedziałku, 22 października. W tym czasie żadne konto nie zostanie przeniesione - Etap 2: Fuzja zostanie przeprowadzone od wtorku 23 października do poniedziałku 29 października. Dokładne godziny nie są jeszcze znane. Dla przypomnienia: Nasz plan fuzji zakłada istnienie tylko jednego Universum doce…

• Na chwilę obecną jest podany wtorek, ale jutro upewnię się dodatkowo kiedy proces ruszy. Wewnętrzna komunikacja też jakby wskazywała na poniedziałek...

• Witajcie! Po przeprowadzeniu ogłoszonych w tym temacie aktualizacji, proces fuzji rozpocznie się we wtorek, 16 października. Bardziej szczegółowe informacje pojawią się w poniedziałek.

• Szanowni Gracze, już jutro, 15 października dokonamy aktualizacji gry, lobby oraz strony głównej. Lista zmian - Wersja gry 6.8.0 - [Nowość] Funkcja fuzji Universów - Strona startowa 9.5.3 - [Nowość] Nowa wpis w Zasadach Gry: Zasada nr 13: Wsparcie dotyczące kont ograniczone do 3 miesięcy - Lobby 1.3.0 - [Nowość] Funkcja fuzji Universów Informacja poboczna: Proces fuzji rozpocznie się 16 października. Wasz Zespół OGame

• Cytat od Arti85: „@Art, po poprzednim unifusion Nekkar i u68 były do siebie podobne bo miały te same szybkości. Potem była ankieta na temat szybkości eko, na u68 daliście x5 a na Nekkar zostało x1. Po co to było potrzebne skoro było niemal pewne że przy następnym uf gracze z u68 i Nekkar zostaną znowu wrzuceni na jedno uni? Czy nie lepiej było dać wszędzie tą samą prędkość aby potem przy uf gracze z obu uni mieli równe szanse i by nie było problemu? ” Planując ankiety nie miałem bladego pojęcia,…

• 16-lecie OGame - Universum Eventowe

Art - - Nowości

WARUNKI UCZESTNICTWA Poniższe Warunki Uczestnictwa regulują przebieg eventu OGame ("event"), organizowanego przez Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Straße 8, 76131 Karlsruhe, Niemcy ("Gameforge"). 1. Uprawnienie do uczestnictwa, uczestnicy i uczestnictwo (1) Uczestnictwo w evencie jest bezpłatne i nie jest uzależnione od nabycia towaru lub skorzystania z płatnej usługi. Do uczestnictwa upoważniony jest każdy pełnoletni użytkownik z miejscem zamieszkania w europejskim kraju, który zgodnie z Ogóln…

• Uni Fusion Nusakan, Spica, Virgo

Art - - DiD Virgo

Cytat od Neo: „Dodatkowe pola na planecie +25 pól / +30 pól (na niemieckich uniersach jest +30 pól) więc dlaczego Polscy gracze są gorsi? ” Pisałem o tym wcześniej. Na wszystkich docelowych Universach będą dodatkowe pola. +25 jeśli mnie pamięć nie myli.

• UniFusion

Art - - DiD Nekkar

Cytat od Crion: „Tak jak Starrk wyżej napisał - rozwiązanie problemu było bardzo łatwe. Art jest łącznikiem? Dlaczego zatem nie zapytał graczy, tylko sami podjęliście decyzje? ” To jedno z rozwiązań problemu. Plan fuzji można by układać na wiele sposobów. Proces fuzji jest procesem skomplikowanym pod kątem rozgrywki. Post Starrka był jednym z kilku wartościowych postów. Jednak nie oszukujmy się, gracze kierują się własnym interesem, dlatego też proces ten nie mógł uwzględniać długotrwałe debaty …

• Uni Fusion Nusakan, Spica, Virgo

Art - - DiD Virgo

Cytat od Neo: „Tak samo podnieść prędkość ekonomii, bo robaczki jak zauważycie to Vigro będzie najwolniejszym uni, bez dodatkowych pól na planecie po zakończeniu łączenia uni. A ta ankieta po zakończeniu łączenia uni to wielkim bublem będzie. ” Nie rozumiem. Jak miałbym ankietować graczy ws. basha, gdy po fuzji trafi na Universum sporo nowych graczy. Logicznym wydaje się poddanie tego tematu pod głosowanie PO fuzji. To samo dotyczy pozostałych parametrów.

• Wprowadzenie eko x7 spalanie 0.5

Art - - DiD Japetus

Cytat od Xinek: „Rozsądnie by było gdyby @Art dał nam możliwość rywalizacji z innymi i postarał się o podniesienie nam parametrów do czasu łączenia. ” To niewiele zmieni. Jeśli nie zdarzy się jakaś katastrofa, to fuzja powinna odbyć się w całości jeszcze w październiku. Zmiany w konfiguracjach nie wchodzą w grę. Po fuzji możemy porozmawiać o zmianach.

• UniFusion

Art - - DiD Nekkar

Cytat od Macmichael1: „@Art Może jednak Art spróbujesz coś zdziałać w sprawie x1x1? ” Tak jak pisałem już w wątku głównym, zmiany nie są już możliwe.

• Czy mogę pozostać we wszechświecie Exodus? Nie, cały wszechświat Exodus zostaje przeniesiony do docelowego wszechświata. Czy mogę zmienić wybór miejsca docelowego? Jeśli dostępnych jest kilka miejsc docelowych, wybór miejsca docelowego można zmieniać tak często, jak chcesz w okresie oczekiwania. Przedział czasu na wybór celu potrwa około półtora tygodnia. Po rozpoczęciu procesu łączenia fuzje przeprowadzane są codziennie przez cały tydzień, więc nowy wybór celu nie będzie już możliwy w dniu nast…

• Cytat od Starrk: „@Art czy jesteście w stanie forsować w GF zmiany, które by umożliwiły wprowadzenie międzynarodowego unifusion w przyszłości? ” Osobiście o to zabiegam od roku jak nie dłużej, bo pod moją opieką jest takie OGame.fi, które stanowi maks. 100 graczy :x Na chwilę obecną nie jest to przewidywane, ale myślę, że prędzej czy później musi do tego dojść.