Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Avinashi: „Ale Ty nadal nie rozumiesz w czym rzecz. Po co 13 galaktyk skoro można ten osad wywalić do kosza??? ” Tak trudno zrozumieć, że gdyby można było, to nie byłoby tych wszystkich problemów i zmian na ostatni moment? Zrobiliśmy to tak dla frajdy? Ps. Mam nowe info. Dzięki @ciap i ponownemu sprawdzeniu zapełnienia galaktyk, te 13 gal było przesadzone. Jeśli obliczenia ciap są prawidłowe, to przy 7 galaktykach Libra była by "zalana pod nakrętkę". Dlatego też zostanie zwiększona iloś…
-
Cytat od gardze wami: „Szefostwo poinformowało o zmianie galaktyk kiedy? Bo kilka postów wyżej napisałeś, że dostałeś informację dzisiaj, a tak naprawde dla zwykłego gracza sytuacja wygląda tak - że kliknął przenosiny, a jutro mam 13 galaktyk mimo, że przez ostatnie dwa miesiące był informowany o zupełnie innym rozwiązaniu - to uznajemy za to "wyprzedzenie"? ” To wciąż informacja z wyprzedzeniem. Ujawnienie tej informacji wcześniej nie zmieniło by wiele. Fuzja wciąż wystartowałaby w zaplanowanej…
-
Cytat od gardze wami: „Kilka stron wcześniej był od Ciebie post, że zaproponowałeś 13 galaktyk na u68, być może Twój mail został odczytany jako propozycja nie dla tego Uni. Może jest to jednak błąd komunikacyjny? Osobiście nie chce mi się wierzyć, że bez żadnej informacji GF zmienia parametr, z którego wszyscy najbardziej się cieszyli i raczy ostatniego dnia poinformować graczy o tej zmianie ” Informowałem tylko, że z u68 były rozpatrywane dwa scenariusze: albo więcej galaktyk, albo dwa cele z p…
-
Cytat od gardze wami: „Nie było słowa przez te 118 stron, że na Librze będzie 13 galaktyk - teraz nagle pojawiła się decyzja. Czy możesz chociaż w tej sytuacji powiedzieć, że team o tym wiedział - czy znów było tak jak zawsze, nikt tego nie przewidział, a na koniec dostałeś informację, która bez konsekwencji przekazujesz dalej? ” Informacje dotyczące zmiany galaktyk wpłynęły dziś. Osobiście wiedziałem tylko o problemach z u68, o Librze nie było wcześniej mowy. Zespół o tym nie wiedział. Sytuacja…
-
Cytat od Avinashi: „to po kiego diabla wrzucac idlaków z uni draco i wasat tutaj??? kto chce niech sobie odświezy konto zapychające i kliknie na nim przenosiny, ale po co pozostałe idlaki?? Bzdura i głupota w najlepszej okazałości!!! ” Taka zapadła decyzja i musimy pracować z tym co mamy. Niesie to za sobą kilka negatywnych skutków jak widać, ale teraz już tego nie zmienimy.
-
Cytat od FILU: „A u68 to jedyne unia gdzie nie dało się 13 galaktyk wrzucić Nic jesteśmy chyba najlepiej informowaną społecznością w trybie " już nic nie da się zmienić " ” Sytuacja z u68 była możliwa do rozwiązania w inny sposób. Ktoś chyba zapomina co zostało napisane - brak możliwości zmian oddolnych nie blokuje możliwości zmian odgórnych. Cytat od gardze wami: „Po co w takim razie fuzja do Libry skoro równocześnie docelowym mogłoby być Draco, a nawet Wasat. To jest jakiś dramat organizacyjny…
-
Cytat od FILU: „Zaczynają być wieszane psy na was więc czemu nie obronicie się tym że Art napisz jeszcze raz do GF by zatrzymali proces i jeszcze raz zasiąść do stołu rozmów . Jak GF odpisze że nie ma takiej opcji wklej to poniemiecki tutaj a wtedy każdy się odczepi od was a będzie miał niesmak tylko do niemieckiej organizacji. ” Psy wieszają Ci, którym nie pasuje obecny plan z własnych powodów. Zespół nie będzie brał udziału w tym przeciąganiu liny. Decyzja zapadła i nic się już więcej w tym pr…
-
Cytat od ciap: „Art zgłosił propozycję 13 galaktyka ale opcja nie przeszła u GF. Zostało tylko podzielenie Grupy na dwa. ” Była to jedna z możliwości, aczkolwiek szefostwo projektu unika za wszelką cenę galaktyk w takiej ilości. Wiem, że na DE będą universa z 13/15 galaktykami ale tam jest jeszcze większy problem z przeludnieniem niż u nas, którego nie dało się w żaden sposób rozwiązać np. poprzez dodanie kolejnego celu. Cały ten proces fuzji utrudniła masowa relokacja idlerów i zablokowanych, p…
-
UniFusion
Art - - DiD Nekkar
PostCytat od Macmichael1: „Ależ doskonale jestem tego świadomy, że wybierają Nekkar nie dla prędkości x1 i będą chcieli jej zmianę. Właśnie chodzi o sens brania pod uwagę ich głosu w poźniejszej ankiecie co do prędkości. W tych grupach, gdzie jest tylko jedno uniwersum docelowe ankieta na tych zasadach ma rację bytu, bo gracze są wrzucani na siłe na jakąś nową konfigurację. Tutaj natomiast gracz z uniwersum o niestadardowej prędkości będą miał prawo namieszać w ustawieniach uniwersum o klasycznej ko…
-
UniFusion
Art - - DiD Nekkar
PostNie ma obecnie innego rozwiązania niż to co zostało wdrożone niestety