Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nie wiem, nie robiłem kolejnej zsyłki bo jestem na urlopie. Jak wróce do gry dam znać. Dodam że w tym przypadku wciskając przycisk powrót, wróciłem do strony gdzie się wybiera statki i raz jeszcze ponowiłem wysłanie ale się nie udało. Dopiero po kliknięciu podajże podglądu a napewno ponownego przejścia w zakładke flota udało sie ja wyslac, ale jesli ten blad wyskakuje tylko u mnie to mozna olać tą sprawę. Myślałem że u większej liczby graczy.
-
jak widac na zdjeciu. Robilem zsylke surowcow . Blad mi wyskoczyl jedynie gdy chcialem wyslac surowce z innej planety w tym samym ukladzie. Zsylke robilem jak zwykle zaznaczalem wszystkie trampki klikajac zdjecie, nastepna strona wybor planety z listy nastepna strona... nic skomplikowanwgo , poprostu najszybszy i najlatwiejszy sposob(najmniej pisania i klikania) bez zadnych wtyczek.
-
Cytat od Bresia (L): „Współczuję z uchem:/ mnie też z miesiąc temu bolało, ale nie tak. Potem gardło:) wszystko przed Tobą.. aktualnie ciśnie mnie w klatce i w plecach..może to covid:) nic.. pomodlę się za Was wszystkich:) ” takie objawy u kobiety to bym powiedział normalka, gardło, klatka, domyślam się że dół pleców, jedynie mnie dziwi to ucho , ktos miał niezłą fantazje . Oczywiscie zdrowka Marto
-
Cytat od Damaon: „Ej, ale mam takie pytanko orientacyjne, co nie... Też macie wrażenie (lekko trącące cichą nadzieją na to), że jednak nieco więcej niż połowa społeczeństwa widzi w tym całym cyrku globalny przekręt? ” no tak mi sie wydaje i tez mam taka nadzieje...bo ta wojna miedzy ludzka nerwowo wykonczy wszystkich
-
@Antharas Wydaje mi sie ze kogo stac to i tak kupi bo przy dzisiejszych zyskach z ST trzeba chyba topić flote na wszystkich planetach no chyba ze wybierze sie drogie statki inaczej lmami mt i innym syfem to chyba mozna stocznie zapchac na miesiace? Z reszta powiedz sam, bo ostatnio przytuliles wiecej surki, przetopiles juz?