Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od cokolwiek: „Skoro używasz wersji mobilnej zamiast normalnej to sam kusisz los.Trzy podstawowe ustawienia, aby był sens używać telefonu w ogame: - dezaktywuj pasek czatu (wtf - co za idiota w ogóle wymyślił ten pasek czatu - już klonowanie zasobów było lepsze niż to ... najgorszy element w ogame w historii) - używaj wersji mobilnej - ustawione na NIE (czyli pusty checkbox) - alternatywne listy rozwijalne I wtedy na telefonie masz tylko i wyłącznie te same błędy co w wersji na komputer. ”…
wyjadacza z uni 5 bo chyba tam stawiał 1 Mroczne kroki, Całe ST piękne , niema sie do czego przyczepić . Gratulacje!!! Ps: pozdrawia stary dostawca dexu z uni 5
Cytat od Apofis: „Cytat od ^BrzydaI^: „akze misja przyspożyła sporo problemów, w dodatku gram sam bez soja to nie tak łatwo kogoś znaleźć do takiej akcji. ” A to sporo pkt jest w ciągu całego eventu. Bo największą ilość pkt za to zadanie dają. ” robie wszystkie zeby na koniec nie braklo 100pkt
Cytat od Qnick: „Cytat od ^BrzydaI^: „popieram przedmowce. Uwage chcialbym zwrocic takze ze dzis godzine czasu albo dluzej szukalem idlaka z duzą powloką bo nie mam floty zeby rozwalac bunkry , niby misja banalna ale wez to zeob ekonomem ” Ja miałem 100 LDL do zniszczenia. Z moją flotą to już wyzwanie Następnym razem zamiast szukać poproś znajomego, żeby wybudował na moonie powłokę i poleć na nią, tylko musisz jeszcze znaleźć znajomego, który nie ma bunkra na moonie (chyba że zadanie mówiło o Id…
popieram przedmowce. Uwage chcialbym zwrocic takze ze dzis godzine czasu albo dluzej szukalem idlaka z duzą powloką bo nie mam floty zeby rozwalac bunkry , niby misja banalna ale wez to zeob ekonomem
ja wzialem sztab bo. Zbadalem astro i swietnie sie zgral z kolejka budowy, zsylaniem surki z koloni, podglad czy mi surki wystarczy, czego brakuje,czego jest za duzo + ilosc slotow flot. Dla mnie miodzio.
Procent ogromny mimo że niecała flota w natarciu, więc mimo iż ludzie piszą że % długo nie do pobicia wierze że zobaczę całą flote w ataku i % będzie jeszcze lepszy. Ale już jest czym sie szczycić. Mimo że nie wszystko się udało to i tak zysk piękny.
Mimo jakichś tam strat bardzo fajny zysk. Przyjeło się mówić że żaden bunkier nie jest bezpieczny jak widać to prawda ale żeby sie przebić to trzeba mieć chmure gęsi a nie stado, zatem dobrych farm i zysków żeby gęsi się mnożyły jak " przypadki koronawirusa"