Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty dla Agresora bo całe starcie piękne, szkoda że na KOJAK'U ale lepiej niż na mnie , eko x5 to również mam nadzieję że i ST będzie 5x tyle. KOJAK szo, na bank dasz rade. Cytat od Caterpillar: „ Obrońcy SZO skoro nadal będzie grał , ale down 7e6b4e65bec62ac2f10ea24ba76c51.gif(1235) nieźle wygląda i nie wiem czy bym się odbudowywał. ” pamiętaj o doku okolo 30% zapewne go miał i eko x5 więc z samego doku będzie miał większą flotę niż ty, więc dlaczego ma nie odbudować floty?, może nie będzie og…
-
Słowo w słowie
Post@FILU a tam ;p Ps; zadaj łatwiejsze bo zniechecasz ludzi do zabawy Jak jest rzemyk to teraz zrobię słowo jak maleńka mieszanko i wychodzi krem A moje słowo to alfabetycznie
-
Słowo w słowie
Post@FILU chodziło Ci o doktor kłiń ? Ta co jeździła na koniu sali'ego? Bo nie wiem dokonać o co ci chodziło; p Jeśli zadaje to studnia
-
Słowo w słowie
Postuuuuuuuuuuuuuuuu - typu "ale szkoda" lub "ale urwał" takie objaśnienie garnizon
-
Cytat od FILU: „a tak bo wybieram sie na wesele i trzeba trenować teksty piosenek youtube.com/watch?v=nGWqUR-wW7E ” to miłej zabawy i naucz się tego youtube.com/watch?v=I-NUX01XZG8 @Vendetta znasz to? youtu.be/m7zaL6kLJFw @schweppes65 4/ 5 moj gust, dobre nuty!
-
rudi rzeznik [MISIE] vs. kuleczka [R.A.F] 891% na minusie .prosze nie gratulowac hehe
^Turysta^ - - Starcia U68
PostRudi, ale następnym razem jak będziesz chciał dokonać aktu zemsty daj znać, pomogę wykręcić zysk , za twoje podejście do gry -szacun, jak cos pisz pw forum . Obrońcy ( czyni) hmm nie wiem za malo wiem o tobie
-
Cytat od Vendetta: „Cytat od ^ZemstA^: „Vendetta 1 nuta spoko reszta jakoś nie trafia w mój gust. ” To masz na Myśli coś takiego : A to coś takiego mega do auta ale inna kategoria. youtube.com/watch?v=G0GPwSIckX8 ” zdecydowanie takie coś - dobrze znany mi kawałek youtu.be/QPTnMVvfH-w youtu.be/9kujBOUxH20
-
Vendetta 1 nuta spoko reszta jakoś nie trafia w mój gust. Czasem wole posłuchać amatorów niż fałszowanie gwiazd youtu.be/GSgKV5dpiHc
-
rudi rzeznik [MISIE] - kuleczka [R.A.F] & zygunia [KOMORNIC] - 1470% - OBRONA MOONA
PostCytat od Serdell: „To ja z wiecznego bana sie odezwę jak 3x i Boss jada razem ekipe ciernika to jest cacy ale jak KOMORNIC z kimś bronią to są ba pushery itp a rudy czujesz sie obrażony na glupie histori to poczytaj co poniekotre leszcze z Misiow wypisywaly pod moimi starciami 200k% sobie kupilem a wracajac do Aro leszcze klaskaja przy starciach z jego udzialem a tu placz o push jakis ? Rozwagi z urlopu i nie polecam sprzedaży kont przez allegro prowizje wysokie a czas oczekiwania na konto zwięk…
-
rudi rzeznik [MISIE] - kuleczka [R.A.F] & zygunia [KOMORNIC] - 1470% - OBRONA MOONA
PostAgresorowi szczerze , szybkie odbudowy, odebrania od komornikow i ich pushowek swego nie wiedziałem że PN jest zdolne bronić komorników pusherów a tak ostro krytykujecie ARO... zawiodłem się
-
MSBN a ilość badań
Postjestem jak najbardziej za nie raz stałem przed decyzją co włączyć astro czy napęd albo techy chce podnieść wszystko. Ale gdy astro na 20 lvl bada się ponad pół roku ... to się odechciewa wszystkiego, także takie rozwiązanie mnie osobiście by cieszyło gdybym mógł badać 2 technologie w 1 czasie . Niestety tak ja wyżej wspomnieli pomysły gdzie co zastępuje anty albo zmniejsza jej znaczenie raczej mają nikłe szanse na wejście w życie. Nie mniej jednak Do panów marudzacych, jeśli czegoś nie rozumieci…
-
Kromak [P N] & Andre [DoF] vs. Duch [KOMORNIC] - 31 399,70 % - chyba TOP 9 ACS
PostChoć nie pajam do kromaka "miłością" (za wymianę zdań na pw ) to jednak tym starciem poprawiliscie mi humor . Choć przy doku i kilka multi i eko x5 ta strata pewnie będzie szybko odrobiona to jednak warto przytrzec nosa takim ludziom. Ładne otwarcie nowego roku, tak trzymać ! Wszystkim którzy maczali w tym palce powodzenia w kolejnych akcjach. Obrońcy żeby anty zdrozalo ^^. Retsab ładnie się pozbyles konkurencji w sojuszu teraz ty jesteś top 1 flociarz
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Dante z L.A.: „....najgłupsza zmiana w historii ogame stała się faktem daję jej ocenę -8/-10. Gorsze od tego mogłoby być wyzerowanie kont. I hit - wprowadzenie abonamentu. Swoją drogą ciekawi mi siła głosów w przeliczeniu na sumę punktów kont które glosowały. Myślą, że teraz będziemy grać i płacić. Są śmieszni. ” może dla ciebie nie dla większości... Cytat od Maraton: „x5 to najlepsza zmiana w kilkunastoletniej historii mojej gry na OGame. Myślałem, że już nigdy się nie wyzwolę z jej ma…
-
Zwiększenie ekonomi
PostA co ma pisać wszystko jest jak być powinno. Wiec myślę że niema co się rozpisywać a temat można zakończyć.
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od pit: „u mnie jest o 2 ” u mnie też bo zegarków nie przestawialem CIAP się pomyliła ciap się pomyliła @Truck driver to była ironia -żart, wiec możesz skasować ta łapkę w górę; )