Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Kin: „Wysłać flotę po skanie gdzie minutki zgadzają sie to każdy lama umie.. Szkoda ze nie slodzicie tak każdemu ST które pojawia sie w ten sposób w tym dziale.. Zwykły fart a zesrać chcecie sie ze szczęścia... Wiec Piszę i napisze jeszcze raz bo od łączenia unii nie pokazał nic każdy z was.. ” ja nie mam floty by robić stejki no i jestem lama, no może nie taka jak wyżej ... ale odpowiedź kim ty zatem jesteś? Bo jakoś nie utkwiles mi w pamięci z jakimś ładnym st hmm? A może i tu się myl…
-
No no ładnie się wozisz, dolaczyles do grona ekskluzywnych co mają 100k niszczarek, ładnie ładnie, co prawda zysku tu niema, ale czasem by zyskać wpierw trzeba coś dać od siebie, jak widać to starcie i poprzednie juz zaowocowało i oby tak zostalo i teraz obyś zbierał "plony". Powodzonka. Obroncy szo
-
Widzę ze dużo osób się odnosi do starcia a ja napiszę ze widzę to tak; to starcie jest kwintesencja całej twej gry Selenko, zasłużyłas na to starcie jak nikt inny i ciesze się bardzo ze wyszło aż tak pięknie ze niema się czego przyczepić!. Brawo. Tobie życzę teraz pięknego acsa no i solowek oczywiście także ale ciężko będzie to pobić w najbliższym czasie wiec także cierpliwości. Obrońcy szo, sojusz pomoże zapewne.
-
youtu.be/h2oJ5C6K8Gg
-
youtu.be/WrPuWGzPEBU
-
youtube.com/watch?v=K4ML9XLssss
-
youtu.be/QyLsmzs7Pwg
-
Cytat od Caterpillar: „leciałem wczoraj na niego/ją i się zalogował/a 4 minuty przed dolotem. Dziwie się mu/jej, że dał/dała się zezłomować po tym jak wczoraj o mały włos nie dopadłem jej/jego DZIWNE JAK NIE WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hmmmmm i dziś pada z rąk jej/jego no nic szukam nadal celu ” też na niego leciałem , też mi się zalogował, ale niektórych nie wystraszysz tym że na niego leciałeś i nie zmienisz stylu gry, także spokojnie bo to ST czyste. Zygunia gratuluje, owszem zysk może nie wie…
-
youtu.be/-Esuj5ElwFA @FILU ty już po weselu? czy przed? nie masz tam jakiejś kuzynki ? bo mam chęć potańczyć
-
Jak to powiedział klasy miałem lecieć ale poleciałem gdzie indziej bo miałem lepszy zysk . Do lata daleko a tu już chmary komarów latają i jak widać nie idzie się przed nimi uchronić , w dodatku mądra inwestycja .kolejnych lotów żeby uruchomić motywację u reszty ludzi. Obrońcy większego śniegu może przez zaspy Selenka się nie przebije i nie doleci.
-
Black
-
Słowo w słowie
Postwsza Filu dawaj ładniejsze słowa Tarapaty