Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od zefir: „To wszystko są elementy zaszyte w kod lub zasady gry, które nas spowalniają (w sztuczny i odgórnie narzucony sposób), ograniczając ilość surowców, jakie jesteśmy w stanie zdobyć. W interesie twórców każdej gry jest jak najdłuższe utrzymanie każdego gracza i to wszystko są mechanizmy, które mają im w tym pomóc. Masz rację, że to gracz powinien decydować, o tym kiedy zakończy zabawę. Gracz, a nie gra, stając się niegrywalna. Dlatego czy chcemy, czy nie, musimy się godzić na ograni…
-
@Starrk żeby ktokolwiek dogonil Dage, ona musiała by włączyć wieczny urlop innej opcji niema tak samo wygląda sytuacja top 200-300 a może i dalej zależy ile osób gra na uni. nawet zimne planety mu nie pomogą, dogonić może co najwyżej mnie ; ). Nie rozumiem Cię czemu za mała cena za przeniesienie takiej planety? Czego ty wymagasz od osoby która by chciała przenieś planetę? Żeby oddala nerke? Przecież jakby taka opcja była łatwo dostępna ty tez byś sobie przeniósł! ! Dam inne porównanie bo chyba n…
-
a mnie dziwi fakt ze z waszych postów bije taka zazdrość, prawie nienawiść. Czemu to widzicie jak to nazwała @ciap "tak mało obiektywnie" czemu chcecie podwyżki cen? Żeby ktoś miał trudniej? @Starrk odpowiedz mi proszę, co tobie przeszkadza ze " @ciap przeniesie wszystkie planety i będzie jeszcze bardziej top1" jak Aro sie pushowal to było ok? Czemu nikt nie wymyśli żeby podnieść ceny anty na przetop floty żeby utrudnić takie pushe? Czemu nikt nie wymyslil innych sposobów żeby ukrócić takie rzec…
-
@Starrk masz rację śmieszne jest to ze oklamuja ludzi -nie są precyzyjni w tym co mówią. Powinni napisać kont nie graczy. Druga rzecz konta które usunęli przy łączeniu, według mnie nie powinny być brane do liczby która podają w swojej reklamie, no chyba ze ją sprecyzować, bo wiadome zwykły szarak nic nie zrobi ale są ludzie i przypadki sadowanaia się o głupoty bo reklama wprowadziła w błąd . Ale reasumując @kasai ma rację w całym poście.
-
youtu.be/bE2t5xwkAy8
-
youtu.be/vusqQJ56iIM
-
przygotowania do świąt, niema czasu zmieniać (szukać) piosenek, więc trzeba coś dłuższego youtube.com/watch?v=LdlEZVc0AsY&t=3738s a w przerwie sprzątania można rzucić okiem
-
Słowo w słowie
Posthuk Posterunek
-
youtube.com/watch?v=qJbiIl4yiEQ&index=3&list=RDMMh2oJ5C6K8Gg youtu.be/XTJ-JiQha7k youtube.com/watch?v=Mp9uVGQKJp4 start 3;50 youtu.be/9REq0dkHZi8
-
Graty @FILU tak czytając wstęp spodziewałem się lameriady po całości a tu widzę spoko starcie no i chyba John zaliczy je do starc tytanów bo widzę też sporo bojowej a nie stame trampki zysk wyszedł piękny nawet na 2, więc inwestuj i gość tu częściej żeby było gdzie posty nabijać oczywiście drugiemu panu także graty obrońcy standardowo szo Dzięki za dedy bo do ekipy chyba jeszcze należę choć z banami mam co raz mniej do czynienia.
-
ale cisza! ?, tak być nie może youtu.be/garZAbhqOWI youtu.be/aOdyu1jezj0
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od john malkowitz007: „Czy zezlomowanie komus DT czy MT nawet na 2000 % jest Starciem Tytanow ??? Obecnie tak Np ,ustalic % progi ST i min % z zezlomowanej floty bojowej w RW i takie zaliczac do ST ” Dopisz jeszcze, ze to samo wypada zrobic z dzialem miniST procenty z RW zaliczac do miniST ale tylko kiedy zlomujesz flote bojowa a nie jakies mt i dt ” chyba czyjś pies zdechnie, mam nadziej że nie mój bo muszę się zgodzić z panem wyżej;p, John farmisz slabych graczy t…
-
youtube.com/watch?v=01YRZXBpKCw youtu.be/CziHrYYSyPc
-
to nie disco polo youtu.be/MYsJ0Oxiyfg youtu.be/xBB1GLK1xPc
-
youtu.be/P_DOX0fwLFQ
-
youtu.be/ldBHrHCl958 youtu.be/1GiYjnub60A youtube.com/watch?v=HWlXmZ_IDmY&list=RDh2oJ5C6K8Gg&index=2 youtu.be/ueKVsL8AAuY