Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Lord_Zidaya tobie gratulacje ładnego strzału. Obrońcy nicku nie wymienię bo jakoś nie zasłużył, ale powodzenia w realu. @FILU skończ dyskusje niema sensu. [mniam] Administrator Forum kasai:Treść odnosiła się do postów które zostały usunięte.

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/Eg4LUvUjUWI youtu.be/9EHAo6rEuas youtu.be/Il-an3K9pjg youtu.be/adBADGXydTI

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/uvxX3mos99Y

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/EBt_88nxG4c

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/pjTj-_55WZ8 youtu.be/_Jtpf8N5IDE

• tu muszę się zgodzić z @Truck driver choć za sobą nie przepadamy, po prostu są osoby które atakują nowe konta bo po prostu brakuje im skila i wiedza ze taka osoba jest bezbronna, niema czym się obonic i marne szanse ze kogoś zna i będzie jakaś podstawka czy kontra. Proste i prosze ci John nie wciskaj kitu jak i pozostali ze latają gdzie widzą zysk, wszędzie jest każda planeta daje zysk tylko trzeba dobrać flotę . Sam codzien mam po kilka kilkanascir skanów flota stala ponad godzine nie raz i byl…

• Cytat od priesten: „Nie ma żadnego znaczenia kto tam gra Wszyscy i tak wylądujemy w reckach Yesa ” hahah dobry kawał, od razu dzień lepszy Ok Uziel, Jeszcze raz gratki i czekam na większy % żeby zobaczyć na co stać flotę.

• Cytat od Uziel: „Nikt nie wie kim jest agresor,nikt nie wiem kim jest obrońca. Taki urok tej gry,rzekoma anonimowość. Wszyscy tylko wiemy,kim jest Filu. To grafoman,to jedno co jest pewne. Gratulacje dla anonimów. ” a ty kto? Przygarnial kocioł garnkowi, kto cie zna? Bo ja nie, nawet nie wiem czy grasz eko czy flota, znają cie sojusznicy? Cosiedzieje pewnie też znają sojusznicy wiec o co kaman? .. ciekawski? Dziecinada... Cosiedzieje gratuluje dobrej passy oby została na dłużej. Obrońcy szo bo m…

• Push konto czy nie to się okaze . Graty bo zysk jak na % całkiem przyjemny i bedzie na sondy bo spoo ich rozbijasz ;p. Ogólnie oglądając ostatnie starcia to nie widać biedy, ciekawie mnie więc gdzie są ci krzykacze co marudzili ze speed uni. .. Kolejnych starć może juz na kimś innym . Obrońcy szo i motywaji

• szkoda że się nie udało trafić idler, ale już się widywalo takie akcje podpuchy- wiec być może nie czas na reakcje nie odpowiedni albo nie ta "ryba brała " tak czy siak, ilość niszczarek rzeczywiście piękna nie wiem ile ich masz @FILU ale chyba rekord na uni? A jakby nie przyspieszyli eko to może na plu-x1 byś miał. Więcej szczęścia nastepnym razem panowie . A obrońcy lepszego pilnowania bo jak i reszta jego sojuszników z Avalon"u to jedynie chłopcy do bicia.

• Cytat od Truck driver: „Owszem, speed eko niewiele zmienia co do kolejnosci budowy kopaln ale wiele zmienia wzgledem amortyzacji. O wiele ciezej wyjsc na plus badajac astro na x1/x2 wydobycia w porownaniu do x5/x6 wiec tutaj nie ma co porownywac. ” chłopie @ciap tłumaczy ci jak krowie na granicy ze różnica między speed x1 a speed x5 to tylko cyferki x5 większe wydobycie(szybciej się wydobywa ) ale % jest takie samo eko, bo jeśli masz 10plqnet to każda kopalniadaje ci 10% całego wydobycia danego …

• , obrońca chyba się nie spodziewał ze wychodzi z niego zysk. Taniego paliwa ! Obrońcy szo trampkow.

• gratulacje nachłapaliście się jak pani z wigilijnego stołu , prawie 5kkk zysku na 3 to będzie hmm za dużo, dużo za dużo jak na 1 bitwę, @FILU nie zapomnij oddać część komonikom bo będą zazdrośni o twój przyrost w pkt. Obrońcy dalszego gromadzenia surki

• Cytat od ZDOBYWCA1: „ eh żal się człowiekowi robi jak czyta takich geniuszy ” to nie geniusz, to anioł apokalipsy

• Cytat od john malkowitz007: „Miesieczne konta , ktore blyskawicznie sie rozwijaja , ciekawe kto je finansuje ? A reszta procederu opisana jest w dziale Mini ST przez Caterpllara ” tak finansuje. Moja znajoma tez zaczynala grę slalem jej po 20kk surki na planete by mogła full wykorzystać komandora i kolejkę, to coś złego? A nawet jeśli ktoś robi sobie push konto to tak miesięczne konto jest świetnym celem haha, takie konto niema wydobycia ani floty by opłaciło się leciec no chyba ze ktoś wysłał d…

• gdy miałem flote nie skanowalem ponizej top 500 no chyba ze ktoś mnie skanowal z tego top czyli widocznie ma czym latać co za tym idzie można go odwiedzić ale 1 miesięczne konto? Haha to do głowy by mi nie przyszło nawet. ..

• Selene wstawiaj wstawiaj swoje st z nich bije pozytywne nastawienie, dystans i jest czasem z czego się pośmiać, nie to co z niektórych napinaczy... Co do twoich slow ttaktuje jest z przyrlmruzeniem oka ale pokazalas ze stać cię na wiele i prawda że to st jak na twoje możliwości to nie wielkie ale jakbyś polowalala tylko na wielkie to byś nie miała tak dużej floty tak samo jak każdy inny z topki, zatem przetopu i zyskowniejszych starć żeby chociaż 1 kopalnie można by było zbudować;). Obrońcy szo.

• Graty przy pianiscie czas szybciej płynął? Ja bym usnal także już za to +xD zysk piękny, pewnie nie jedna osoba tobie teraz zazdrości bo skanuja i latają i wracają z niczym, a tobie poprzednie loty na bank się zwróciły, także kolejny + za wytrwałość. Taniego dexu i lataj dalej. Obrońcy szo, strata do przyjęcia na klatę.

• Cytat od ciap: „Ale sie mnie uczepili masakra!!! Pozwolenie na przenoszenie z all pozycji na 15 nie będzie bardziej nieuczciwe niż inne zmiany które wprowadza GF w czasie rozgrywki. Zmiana wzoru wydobycia deuteru, rakietowanie obrony, zakrzywienie układów, galaktyk i można tak wymieniać godzinami ponieważ... PRAWIE KAŻDA WPROWADZONA ZMIANA DLA JEDNYCH JEST OK DLA INNYCH JEST NIE OK. Jeżeli jedynym argumentem byłoby "nieuczciwość w stosunku do kogoś" to żadna zmiana by nie mogła zostać wprowadzon…

• aaa to źle mnie zrozumiałeś. Pisząc to miałem na myśli rozmieszczenie planet ze ekowiec robi to w kupie a flocie po galaktykach a ta zmiana może mieć miejsce na etapie 10kk -20kk pkt nie koniecznie 100. I nie chodzi o sam fakt dorobienia się, że ktoś kogoś dogonić czy przegoni ale o chęci możliwości bo wiadomo ze ogranicza nas czas (real) ja często zmieniam styl gry bo pracuje sezonowo .