Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/fM-7nvr1QVU

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/QYU18mrBB54

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/vCPED59YPbg

• Mili ładne porządki robisz , ST nie ukrywam mnie cieszy, bo do obrońcy nie dotarły słowa że nie mam floty i spamowal mi sondami kilka razy dziennie co za nieogar . Także gratulacje dla całej trójki bawcie się dalej, bo to mi się podoba. Obrońcy urlopu - chyba dlatego grał ufsem bo wiedział co go czeka. Cytat od Calipso: „Oni wszyscy grali UFsem (ba nawet Wojtek przyrosty robi raz w miesiacu), a Yes akurat najmniej na urlopie siedzial, a moze nawet dosyc rzadko. Z ich gry ufsem tez wnioskujesz, z…

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/gUDJjP3P2IU

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/buCD-_1UPn4

^Turysta^ - - Spam

ciach! youtu.be/TTaTni6y464 youtu.be/WSznIErEa2s Moderator Zaqes:Usunięto piosenkę zawierające wulgaryzmy

• UniFusion

^Turysta^ - - DiD Nekkar

Cytat od SUNSHINEuniNEKKAR: „Cytat od zefir: „Obecnie na wszystkich polskich Exodusach, wg strony @ciap jest łącznie 22653 graczy z (i) (I) lub (iI). Niech każdy z nich ma po 50k wykupionej antymaterii. Daje to skromne 1.132.650.000 anty. Część graczy pewnie będzie miało nieco więcej, ale przyjmijmy, że jest to minimum jakie tam jest. 75k antymaterii kosztuje 20 zł. Daje nam to łącznie 302.040 złotych zamrożonych na tych kontach. W poprzednich łączeniach kasując konta, GF odsyłało na maile kupon…

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/sJcHOgZ4zhk youtu.be/i_cGXiIDA4U

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/Ix5rxzRIzSE youtu.be/SjZGsMUcAHc youtu.be/qsrqb5d2abY

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/q1Mrfs9-bW8 youtu.be/MARsW26KXQg youtu.be/N1kpeRhqVzI

• Najlepszy... nie tylko gracz

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od FILU: „Janek za dużo kategorii i pamiętajmy że konkursy oraz głosowania mają wymusić na nas pozytywne emocje i prawdziwe. Połowa tył kategorii to zwykły hejt na nielubianych graczach czy sojuszach i tu będzie syf bo nikt nie podejdzie do nich serio tylko będzie zwykła zemsta bo się kogoś nielubi lub danego sojuszu. Kategorie powinny zostać te w którym wyłonimy najlepszych i będzie unia 68 z nich dumna z reszty powstanie osobisty hejt. Ps: Spamer może zostać ,rezerwuje go dla siebie ” no…

• Najlepszy... nie tylko gracz

^Turysta^ - - DiD U68

Ponieważ temat teamu wywołał wiele kłótni i powstał tam nie potrzebny bałagan. Wiec może przenieśmy dyskusję tutaj, a tam wyłoni się najlepszego. Dla kogo co innego znaczy najlepszy gracz także, zróbmy więcej kategorii jednak bez nagród. Bo mnie nie stać. Podajemy maksymalnie 3 typy. Nie obrażamy się nawzajem. Najlepszy agresor (ST): Najlepszy mini agresor (mST): Finezyjny agresor: Największa farma: (ogólnie ataki, nie muszą być ST) Najlepsze RW: Najbardziej lubiany gracz: Najlepszy sojusz: Najw…

• Cytat od Bigot: „To jak doszliśmy do abdurdów w ktorych dodany jest Wojtek bedący w ciągu roku około 30 dni bez urlopu, to dorzucimy jeszcze TheOne Bryka Zakavelliego Mallorego Siedem Aishę szczwanego liska cicik freak Thralla Borntodie (nigdy nie moge spamietac jego nicku) scorpion arna i na pewno o kims zapomnialem, ale obiecuje ze uzupelnie listę izemsta wiedzialem, że zapomnę o kimś ważnym dzięki Ciap ” Bigot wiem do czego pijesz z wymienionymi nickami ale czemu ja się tam znalazłem? Ja się …

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/nuFE2DRcz_A

• Cytat od FILU: „[ciach] Po przeczytaniu tych wszystkich wiadomości to z fajnego konkursu robi się syf podzielił on graczy jeszcze bardziej podzielonych bo niektórzy egitują swojego sojusznika . Więc ja bym zaproponował by na u68 konkurs wygrała osoba wynikająca z podsumowania procentów ze starć wtedy będzie niekwestionowany zawodnik bo nie powinno nikogo eliminować styl gry ( granie ufs-em) tylko %%% i lub ilość ST. A tu tytuł powinien rozstrzygnąć się pomiędzy Kromak ,Wilku, YM . Reszta nagrody…

• ja zgłoszę Mili bo choć nie gra wybieramy gracza unii A tu wciąż obecny(choć nie gra). Powód: ma dar do tej gry zlomowal nie jednego, miał duży wkład w rekordowe ST acs, Ciap statystyki mówią same, ale jak ja to widzę. Za wkład (czas i checi) żeby osiągnąć top1 i mieć top1 Eko polskie na bank A moze światowe? Więc co za tym idzie pokazuje że Polacy są dobrzy w te klocki-rozslawia nasz kraj za co . Zefir jak Pani wyżej osiągnął coś wielkiego nie swoim ego A systematyczną gra trochę dziwną ale jak…

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/sRWKj18f0_E

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/AHBnM1Jin9A

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/R7xhmA-Gd70