Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/Vq6dPPdQnuo
-
graty Kajako zysku, bo co do starcia na kim zrobione... Ten sojusz Avalon, chyba ma nie jednego "pryszcza" że tak padają jak muchy. No ale cóż jak ich te pryszcze nie umierają to niech tak dalej grają. Przetapiaj na co chcesz i kolejnych równie zyskownych. Ps do Twojego starcia nic nie mam, tak tylko napisałem co myślę. A w twoim starciu bo nie chciałem komornikom nabijać postów
-
youtu.be/tWyuglGCKgE
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
^Turysta^ - - Starcia U68
PostTak sobie czytam ten temat i Czytam i nie mogę wyjść z podziwu jak PN i cała reszta ich zwolenników płacze. Poruszają tutaj jakies pojecie typu moralność. A więc czy ktoś z was z tak wspaniałych ludzi, ustąpił kiedyś kobiecie w ciąży miejsca e mi3jscu publicznym komunikacji czy tez kosciele lub w kolejce w markecie lub szpitalu ?hmm... Czy moralne jest gdy taki yes atakuje tyle razy slabszych graczy ? Mnie nie zezłomował choć próbował... A miał jakieś 4-5 razy więcej pkt niż ja A na bank lata je…
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
PostGratulacje akcji.nie będę ukrywał że to co widzę mnie cieszy bo obrońca systematycznie mi spamowal sondami, a nie lubię bałaganu. Podejrzane było że Mili tyle na urlopie siedzi, widać kminił kminił i wikminił . Widać trzeba było cos nowego nie stosowanego żeby zadziałało . złom odebrany od PN i nawet miśki się odkuły za wcześniejsze wpadki . Do tego jeszcze jakiś boss się pojawił, no ale niema co się dziwić takie akcje muszą mieć szefów. Wiec dla całej ekipy złomującej gratki. Obrońcy szo bo dok…
-
przypomnienie bo mam świetny humor youtu.be/M9U1ikJLmYs
-
youtu.be/lim5QLDly4A
-
Mallory & kajako uni6 & Selene & Wisior & Andre - wszyscy z [P N] vs. Adixx [Hydrozag] ~ 7125.48%
PostPN znowu pokazało skila jak nie na stojaka to po satkach latają . A tak na poważnie to gratulacje nosi was z Tym "kajakiem " widać wpadliscie w dobry nurt. zysk może nie powala po podziale ale zawsze do przodu, ważne że są pozytywne emocje i motywacja. Oby tak dalej. Obrońcy szo i tak na przyszłość jest handlarz który oddaje część surki wydanej na statki,obronę
-
youtu.be/ZMiKLHyHVAY youtu.be/TvvNNgRhlZQ youtu.be/UdmLQFAQbnw
-
youtu.be/fZlCFLuTfB0
-
youtu.be/BQogzYUoQWU
-
youtu.be/TnSfwONWlk8
-
youtu.be/xdRzsVISVQk