Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Co to ma być? Wyplaty brakło już? . Ludzie widząc to rw będę pytać gdzie wysłać SMS o treści pomagam . Tak czy siak ważne że siadlo . Obrońcy szo i żeby woził pełne dt, żeby następnym razem lepiej to wyglądało.
Dziwne czasy, jedni grają ufs A i tak dostają zlomy drudzy latają na fsy pod falą i rozbijajac się jeszcze kręcą zyski . "Eko" podniosles to rób astro . Obrońcy szo.
Cytat od Zaqes: „No świeci. Aż szok, że tak mocno Miło tak po raz pierwszy w roku paradować w koszulce i spodenkach ” nie wiem gdzie ty mieszkasz że słońce nie dociera xd Ja 3 tygodnie temu już się opalalem
no dzieję się.. w statach ruch jak w markecie . Myślałem że wstawisz jakiś większy % ale widać kupione konta się pilnują. Z resztą niech puchna ich panowie ty i koledzy zaoszczedzicie na dexie lecąc w 1 miejsce zamiast 10 . Przetopu na trampki albo recki bo kup trzeba miec czym wywieźć. Obrońcy szo.
Cytat od Mililion: „ @^Rece ktore lecza^ mam kilka soczysty farmingów bez strat własnych w tym miesiącu ” kto to widział ? Jeszcze raz graty i niech któryś z was pacnie solo coś grubszego bo rozumiem uprzejmość dac poszaleć innym, ale żeby nie wybili Wszystkich bfsow