Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Proponuję założyć temat w did fani Johna lub coś w tym stylu. Ja nie wiem o co w tym wszystkim biega, farmil was? Albo wasze, Multi lub moonowki? Że tak dyskusja na jego temat rozgorzała? Ja mu nie zazdroszczę sławy żeby nie było ale więcej ostatnio tu postów na jego temat niż starć. To uni jest tak wymarłe że żeby agresor wysłał chociaż skana trzeba zmienić nick-bo kazdy liczyć zmiana Nicka =zmiana gracza =łatwy zysk. Także taka osoba jak John jak najbardziej poszukiwana żeby zmusić do regularn…
-
TOP 8 ACS Wisior [P N] & Celestial General [AVALON] & ACL [NFH] & dorsz [AVALON] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 145107.8%
^Turysta^ - - Starcia U68
Poststracie(2) samo w sobie ładne niema co zarzucić bo % i przeciwnik padł bilans tez niczego sobie jedyne co mnie dziwi to skład agresorow Avalon tyle razy lądował w reckach PN że ciężko zliczyć A tu lecą razem. Od razu wyjaśnię dokładniej. Rozumiem; mieć kolegów w innym soju-idę tam gdzie koledzy. Mam sojusz w którym dobrze mi się gra z ludźmi których lubię i szanuję-więc nie latam z ich oprawcami. Ale jak widać takie czasy że liczą się cyferki A nie emocje, więc tu mnie aż korci żeby wspomnieć ja…
-
Cytat od Zatkao_Kakao: „heja Jak można wydawać kase na tak głupią grę ?? Litości!! ” jak kogoś stać i nie stoi przed wyborem skrzynka piwa czy anty to w czym problem? Szkoda wilku ... dziwne zachowanie teamu skoro atak zgodnie z zasadami nie został zwrócony , więc to żaden błąd i nie powinieneś nic odsyłać a jak już to niech Niemcy mu wrócą flotę.
-
mscislaw [MISIE] & FILU [MISIE] & Kilgor [MISIE] & tyskie1 [MISIE] vs. Fredericus [TEMPLARS] ~ 69352.04%
^Turysta^ - - Starcia U68
Postekipa się zebrała i bunkier rozwaliła. Jak się szlachta bawi to koszta się nie liczą, brawo wy! Zysku choć macie wam nie trzeba i tak już upasniete z Was misie . Tak trzymać . Obrońcy szo
-
youtu.be/lFWysdCgVNg
-
Próby monowe
PostCytat od ciap: „Cytat od ^BrzydaI^: „poszukuję osoby poniżej top 440 która zrobi mi moona, zwracam surowce +bonus za fatyge. ” Ja Ci zrobię ” miescisz się w top. Więc zgoda
-
Próby monowe
Postposzukuję osoby poniżej top 440 która zrobi mi moona, zwracam surowce +bonus za fatyge.
-
Cytat od pit: „ban dla @^BrzydaI^ bo znów zmienił nicka I dorzuce bana dla @ciap bo dawno sie do mnie nie odzywała ” następnym razem zmienię na menda będzie lepiej pasowało do reszty zdania-bana . Ban dla @kruszynka i @kasai żeby nie było że nie pamiętam, pamiętajcie my też możemy banowac
-
Muli ogame ?
PostCytat od pit: „u mnie wszystko śmigało, śmiga i bedzie śmigać. ” bo kto gra czysto temu śmiga
-
1;03.... youtu.be/vZV_CGLCOjQ youtu.be/bpOSxM0rNPM youtu.be/RrkqiYZbuH8 youtu.be/honzPhGqcE4