Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/V50p_04924k youtu.be/xya07mnnRqI youtu.be/s9M12hlMLnA
-
youtu.be/nxX_XcZ1Zqs youtu.be/UaWrX_rWFtE
-
youtu.be/TKINzkMpbzw youtu.be/MxvavuvTceU youtu.be/WRz2MxhAdJo youtu.be/9X_ViIPA-Gc youtu.be/Pkh8UtuejGw youtu.be/ffxKSjUwKdU
-
youtu.be/ol0h66mO1iM youtu.be/Wrgp3Rp1kPY
-
youtu.be/cm5j4Zbvqag
-
youtu.be/aQOanjlnkv0
-
John zezlomowany to i jakieś osoby zamiast do mini ST to do ST trafiają bo mają czas dobudowac ciut więcej. Graty Misiu na zysk nie masz co narzekać bo wcale nie jest taki zły , jak w kawale Do ruskich przywiezli ziemniaki; -Kartofle przywieźli !! -huraaa!! -Ale zgnite -uuu - ale za darmo -hura!!! Także jak surka wpadła darmo to się ciesz że jest . Obroncy szo.
-
ja wiem że jest event ale dzieląc to co znalazłem przez 9 wychodzi nowy rekord Od: dowódca floty Nasza ekspedycja dokonała pierwszego kontaktu z wyjątkową rasą. Wyglądała jak postać zrobiona wyłącznie z energii, nazywał sie Legor. Przeleciał przez statki naszej ekspedycji i postanowił pomóc nam, prymitywnej rasie. Skrzynia zawierająca Antymaterie zmaterializowała się na mostku naszego okrętu. Zrabowano: 16.155 Antymateria.
-
Cytat od Genek: „Cytat od ^BrzydaI^: „rekord wpisany już 10godzin temu.Ciekawe co ty byś wymyślił ? Nie wiem czy wiesz ale na licytacji przedmioty są losowe i nie da się ich zmienić, takze dobrze ze brązu nie było, ja też bym wolał wydać na licytację niż dac wyfarmic wrogowi. ” Trochę niesportowe zachowanie I zalatuje przysłowiowym psem ogrodnika Xavi mógł zrobić tak aby zachować sporo surki, ale pewnie 40 sekund na liczniku po zalogowaniu nie wpływa dobrze na chłodną ocenę ” niby czemu?? To typ…
-
Cytat od mozes: „Ładny procent przy zerowych stratach, Gratulację może następnym razem się uda i tego Ci życzę. Ah te licytacje, może trzeba zapisać do rekordów u68, bo liczba 3.363.127.394 robi wrażenie. Obrońcy SzO i innego pomysłu na pozbycie się surowców bo te 2g skrócenie budowy to chyba kiepski deal. Pozdrawiam i ku chwale Avalonu ” rekord wpisany już 10godzin temu. Ciekawe co ty byś wymyślił ? Nie wiem czy wiesz ale na licytacji przedmioty są losowe i nie da się ich zmienić, takze dobrze …
-
ban dla @Zla Kobieta bo igrała z ogniem no i rozpaliła ognisko