Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
^Turysta^ - - Starcia U68
PostGratulacje dla całej ekipy A zwłaszcza włosia który był tu oparciem dla pozostałych . Co dzień zerkalem w staty żeby nie przegapić rw A jednak przegapiłem . Procent tak ogromny ale zysk dzieląc już na kilka osób to chyba szału nie robi dla was bo możecie zrobić te z lepszym zyskiem. Ale tu nie o zysk chodzi. Nic nie pozostaje jak kosic kolejnego co ma parcie na top . Raz jeszcze gratulacje!!. Obrońcy szo bo jak przetopi recki na flotę to na farmienie coś będzie miał. No chyba że sojusznik odda m…
-
youtu.be/1F42itxwc-s
-
Fnk [P N] & Wisior [P N] vs. Fremen [PZWP] ~ 220 454.2% - top7 ACS u68 #środa2
^Turysta^ - - Starcia U68
PostChoć nie jesteście moim ulubionym sojuszem to jednak za takie starcie procent i zysk trzeba pogratulować, choć nie obyło się bez błędu to zysku może zazdrościć nie jeden co się pushuje. Graty raz jeszcze. Obroncy szo. Fajnie widać yes'a z powrotem. Jak widać chłopak się nie załamał całkowicie.
-
Jak się skanuje z głową i nie traci czasu na zbędne skany to widać że się coś trafi i to nie byle co bo zysk ok. Graty oby tak zostało, bo dziwnie wygląda jak grube kąski trafiają tylko komornicy. A nie tak dawno ktoś pisał że Avalon nie jest tylko do bicia Tak czy siak szo . Sojusz masowka, więc jeśli pomoże to odbudowa migiem.
-
youtu.be/D5IBYuD41uQ youtu.be/6aSY7UWBxyQ youtu.be/0m3n3bmuORI youtu.be/d6LpAgj6pNw youtu.be/B7aS6U3NdYo
-
Lag
Postdzięki Edit : Usunąłem cookies, wyłączyłem i włączyłem telefon i problem wciąż występuje ale tylko na Internecie wi-fi, na mobilny wszystko jest ok. Ktoś coś doradzi?
-
Lag
PostWitam, dziś zauważyłem że mi gry nie odświeża mianowicie licytatora, nie widzę że ktoś mnie przelicytowal... muszę zmienić zakładkę na np podgląd i ponownie wejść w licytację-sytuacja ta występuje na telefonie (kiedyś jej nie miałem) A telefonu nie zmieniłem. Czy ten sam problem jest na kompie? nie wiem od kilku lat nie korzystam to nie mogę stwierdzić. Czy ten problem ma każdy,? A jesli tylko ja to jak się go pozbyć?
-
Skojarzenia v. 0.3
Postognia
-
youtu.be/CfkxLRuSteI youtu.be/9zc2-Jx5100 youtu.be/oNPFbz4c3v4 youtu.be/N5RIfTn5WU0 youtu.be/VPoP_9tmwT4 youtu.be/sqYEvGr372M youtu.be/-5rAbWBoFp8 youtu.be/q2iqZhPUYdM