Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oj nieeee takich sieczek to nie lubię . Chodziło mi o to że piosenka fajnie się zaczyna słowa nutka fajnie pasują rozkręca się piosenka i wtedy wydaje mi się że powinno być taki punkt kulminacyjny który uderza i zmusza Cię (porywa Cię do tanca) tak jak niżej np 1;33 (start) i 1:40 jest !! W piosence twojej znajomej tego mi brakowało youtu.be/lF4joQ0o0_8
-
Gratulacje, choć na ogół trgo nie robię to tym razem wypada bo starcie 1 klasa, niema się do czego przyczepić, jedynie szkoda misia, aż dziwne że u was w sojuszu jeden miś czuje się bezpiecznie . No i oczywiście gratuluję także decyzji co do kajaka, chyba to była zbiorowa, ale tak czy siak podoba mi się . Obrońcy szo.
-
całkiem całkiem dobrze sobie radzi twoja znajoma, ale myślałem że będzie deczko zywsze, szybsze. youtu.be/b7kxtIGaNpw
-
youtu.be/jbN12Apc-WY
-
youtu.be/Fo3DAhiNKQo youtu.be/y-jY18LlPkw youtu.be/6MReeYAcEUM
-
Cytat od Wojownik Kajaczenko: „prosze się uspkoić. Ban był za płatność i po wyjaśnieniu sprawy kolega gruby odzyskał konto. ” tak tak płatności, weź kajaczenko nie wciskają kitu ludziom którzy tylko czytają posty A tu nie grają. Ciekawe za co dostały bany konta z sojuszu komornik i poza ( pushowki) grubego w tym samym czasie. Na wszystkich gruby kupił anty? No to chyba należy się też nam za multi
-
youtu.be/vykhXMKd-0I
-
youtu.be/SY3qEbhZhFA
-
youtu.be/nNUx2QP7RkA
-
youtu.be/BgSFu-zheHE
-
youtu.be/wrT9y1zX5Xc
-
Daniel nie ma co się gorączkowac. Bo jak ktoś płaci za surke to wiadomo że wypada klaskać, niech płaci dalej. Bo nie widzę tego żeby nawet sojusznicy typu dziuniek oddał darmo te kilkanaście kkk surki które wyciągnął z st no chyba że te st było tylko żeby przerzucić surke na konto z wyższą ilością pkt taki transporcik omijający handel. Tak czy siak bawcie się dobrze mnie to lotto. Starcia nie gratuluję bo niema czego, tez umiem wydawać anty .
-
youtu.be/Yx49ppZA63Q youtu.be/Sna5w6l3BSk
-
youtu.be/M9CiZU_d4fA