Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozmówki u68
Postna uni 5 graliśmy jeszcze razem z valkiria
-
youtu.be/RsNbGORf43A
-
youtu.be/gHDzdZjFrV4
-
Rozmówki u68
PostCytat od skar: „jest jeszscze taki dzial pomysly i propozycje czy cos takiego? mam cos dla nich powinni wprowadzic zdejmowanie bana za antymaterie niewiem dlaczego jeszcze na to nie wpadli ” skar może i wpadli ale po to są bany żeby karać, A tak to twój kolega właściwie koledzy byli by nie do ukarania bo inwestują gruba kasę w anty. Więc twój pomysł niema logicznego zastosowania. @skar gdy graliśmy razem wydawałes się bardziej rozgarniety, bo widzę że z tymi łapkami to jednak prawda, nie żeby to…
-
youtu.be/zlJDTxahav0 youtu.be/AZQTsNMaNXk youtu.be/nTmc84fNTZ4 youtu.be/hkYomdjLkAk youtu.be/1jMxpwho01o
-
youtu.be/VwDNotlaQDM
-
no no no tu wstydu niema . Jak będziesz nadal latał z taką częstotliwością to do końca roku nie będzie już za dużego bunkierku na tym uni. Także lepszych techow i napędów. Obrońcy szo Cytat od wilku: „Elmo tak to prawda, sam mialem z Milim w poprzednim s&d Fedaina i byl najwieksza flota w druzynie a ile wykrecil kazdy widzial, moze zeby cos zrobil to bysmy wygrali. Dlatego uwazam ze gsy w rekach odpowiedniej osoby sa ok, natomiast jak maja je ludzie ktorzy boja sie latac i tego nie robia to fakt…
-
Rozmówki u68
Postja nie. Bo żeby nie widziec że ktoś ma dobre za dobre przyrosty to trzeba być ślepym albo nie chcieć widzieć. Mieli co chcieli. 1910
-
Rozmówki u68
Postkto z komorników tym razem? Szamanowi nie usunęli konta na forum. Cytat od ciap: „Nie zwiększy Jakbyśmy nie podnieśli speed to 1kkk byłoby za 10 lat to może wtedy byśmy się doczekali aktualki. ” lipa. Nicku nie mogę zmienić nie minęło pół roku mówiłem Ci już
-
Rozmówki u68
PostCytat od ciap: „Cytat od ^BrzydaI^: „to masz teraz zapas surki żeby się podzielić i zrobić u mnie te same lvl badań ” Z brzydalami nie gadam! Miałeś nicka zmienić Panie misterze ogame ” nie to Nie. A czy jak wbijesz 1kkk pkt to zwiększą nam drop na ekspedycji?
-
Rozmówki u68
PostCytat od ciap: „Cytat od Elmo[Wieiworak]: „a od kiedy te nowosci startuja? ” Patrząc na ilość błędów pewnie nie prędko. Chyba zrobiłam z @Lojty falstart ” to masz teraz zapas surki żeby się podzielić i zrobić u mnie te same lvl badań
-
pytanko do prowadzacych temat czy legalne jest zdejmowanie moona swojemu Multi w tym przypadku koncie ktore zapycha nam układ? Szaman poleciał na bezczela jak gruby rok temu lata w układzie na "swoje " konto zdejmuje moona i robi je na nowo nagrodę ma jak w banku??!! Cytat od SzamanU68: „[NM] 20:10:2019 SzamanTurbo [Tyraxes] #1 Atak na księżyc20.10.2019 01:41:06 184% Od: dowódca flotyFlota z Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:3] Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w…
-
youtu.be/LQ7R9zHeDy8 youtu.be/CyE-2grRp3o youtu.be/MRBQOnqHE6Q youtu.be/o1MhYMipjf0 youtu.be/I5xZRlQFYj0