Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gruby na Perma [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & kakao uni6 [KOMORNIC] vs. 007massive [MISIE] ~ 172077.02%
^Turysta^ - - Starcia U68
Postdziw bierze że po odstrzale kilku misi reszta dalej śpi i daje D.. no cóż szo. A agresorom szybkiego przetopu, szybciej będzie 2kkk %
-
youtu.be/kC_DYnwmnUM youtu.be/fn9HSj0OyHM youtu.be/Hg2Kl04ITxc youtu.be/Kq0vITRBn1Q youtu.be/CMRrpSqlxlE
-
dobre propozycję ale S & D jest na wszystkich universach i takie propozycje najlepiej ankiety powinny być przedstawione na każdym Universum lub w ogólno dostępnym i popularnym miejscu bo to ważna zmiana. Gdy wchodzi nowe uni każdy dostaję spam o konfiguracji uni choć nawet tam się nie wybiera . Więc może i odnośnie s&D rozeslac spam do graczy lub umiescic ankietę na głównej stronie forum? Jeśli to możliwe. A co do zmian w trakcie to wydaje mi się że to bujda!! Dlaczego? A przypadek szamana? Dalo…
-
Cytat od FILU: „Jeśli Krzychu wyżej napisał że zakończył grę i rozgrywkę w SD oraz oddał konto to przychylam się do jego woli i proszę o usunięcie go z drużyny . Następcy jeszcze nie mamy więc kto chętny niech pisze, niech każdy też u siebie w soju po pyta sojuszników . Tak na serio to może być i Komornic tylko bez śmieszków z Wociem ” @FILU A po co wam ktoś do drużyny na tym etapie? Myślisz że jak się nie zgłosił przed zabawą to jeśli teraz się zgłosi to będzie tak aktywny że zrobi różnicę? Wąt…
-
youtu.be/ddnK1oC1Jq0 youtu.be/FlifZQTu20c youtu.be/kkoT1nZOexY youtu.be/hIxi4znqa_k youtu.be/v1gi844Oub8
-
youtu.be/dzI5xFpwazw
-
youtu.be/aY3Op_NNodA youtu.be/JtKp_p11aKU youtu.be/apwgzOM2Awc
-
Rozmówki u68
PostCytat od ciap: „I co jeszcze nagrodę Ci mam dać? ” możesz To może teraz pora na jakiś inny zakład kto wpadnie w recki?
-
Rozmówki u68
PostCytat od ciap: „Cytat od ^BrzydaI^: „kto wie jaki Nick ma teraz 1910 ?? ” Choć strona padła dane nadal pobierane: * 2019-11-04 * 275301 * Wociu * 500245 * KOMORNIC * 1910 * > * Wociu ” dziękuję Daga . No to nie myliłem się-wygrałem bo właśnie wrócił z bana