Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/hrNS3oKRgWo
-
youtu.be/zjjPy1hfww0 youtu.be/9XXA207kJQs
-
Cytat od KKS: „wykonaj 350 starć i wprowadzaj sobie je jak tylko pragniesz bd dyskutować gdzie popełniłeś błąd może dajmy prawo Członkom tej Edycji i zadecydują co zrobić skoro rada próbuje być ponad regulaminem niech ludzie zdecydują czy moje błędy były aż tak rażące by mnie usunąć i pozbawić nagrody bo z tego co widzę wiele osób stanęło po mojej stronie kontra garstkę nawet nie biorących udziału w zabawie zwanej S&D Tak świetnie idą wam ankiety w 24h rozwiążecie spory i nie bd robić z ludzi Wa…
-
Cytat od Antharas: „Czemu mój błąd czy błąd Fila nie jest traktowany jako oszustwo? Z tego co ludzie piszą to DemoN też miał problem z RW i czasem Czy są więc gracze równi i równiejsi? Czy oszustwo Fila / moje / KKS Miało wpływ na wyniki i czemu jest sprawa załatwiana podczas ogłoszenia wyników a nie w momencie trwania SD Jak miało to miejsce z graczem SzamanTurbo który sam tworzył sobie moony w układzie ” panie wroc do szkoły. Czytanie ze zrozumieniem się kłania 1 A 10 błędów to różnica Zawyzan…
-
Cytat od Wisior: „Jakby miał flotę zbudowaną na puszu to by dostała bana i by mu ją odpisali (bo chyba nike nie wierzy, że odesłałbym surowce ) Gruby nie jest pierwszy, który wykorzystał lukę w regulaminie. O to zrobił po prostu w gruby sposób A Ty @^BrzydaI^ jaki właściwie masz nick w grze ? Pozdrawiam Wisior ” Tylko skąd ta surka u sojuszników??? Taki jak na forum Cytat od Leonidas: „Kolesiostwo, team znowu błaznuje kompromitacja. Według mnie błędny % może się pojawić przy samym przeklejaniu z…
-
youtu.be/J_rhVlQLJ7g
-
youtu.be/WMZTUl-YAss
-
Cytat od Ten Keyra: „A flota trochę nie na wyrost na ten farming? ” hehe widać gul skacze bo misiek .A jak Mallory śle pół banki pancy i traci 500 sztuk to ok? dla mnie ok bo jedli komuś nie zależy na paliwie i zysku A chcę uniknąć niespodzianek i możliwych większych strat to czemu nie? Ma prawo nawet wysłać całą flotę i G ci do tego, no chyba że trafił kolejne twoje multi. Co pokazuje że team zrobił błąd biorąc oszusta w swoje szeregi. Graty udanej zabawy i szybkiego przetopu.