Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozmówki u68
Postwidać jednak cyferki już poprzewracaly większej ilości osób w głowach, a szkoda
-
Mallory [P N] vs. EncePence [3 X] ~ 436189,85% TOP1 ogame.pl X1 solo / TOP1 solo u68
^Turysta^ - - Starcia U68
PostCytat od NoName: „Cytat od PluszowyCzlowiek: „Wielkie gratulacje Mallory ustrzelenia Pac..A Niech już zakończy historyjkę z ogame bo tylko zepsuł wizerunek sojuszu 3x i tyle! Takie oto moje skromne zdanie. Oczywiście nie życzę Odbudowy a agresorwowi miłego przetopu i zapchanie stoczni po brzegi! ” zepsuł wizerunek bo dostał złoma prędzej ta wiadomość psuje wizerunek sojuszu do którego należysz nie ma ludzi których nie da się zezłomować nawet najlepsi robią fs , popełniają błędy tak czy inaczej n…
-
youtu.be/LhKU7cgvBhM youtu.be/-dLNeHZfdps youtu.be/hnf4CSCJn84
-
Witam. Wydaje mi się że to błąd bo nie przypominam sobie żeby taka sytuacja miała wcześniej miejsce. Mianowicie brak laboratorium na planecie blokuje budowę statków. Rozumiem gdyby to był brak odpowiedniego lvl badania które jest konieczne ale co ma laboratorium do budowy statkow w stoczni ? Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić
-
youtu.be/gTyoJS9qw1Myoutu.be/2f4A7kmFUPE youtu.be/9NFXTcn9I4k