Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dziuniek, czy mi się połączyły czy nie to nie ważne, wazne że myślę na poziomie jak pozostali ludzie, dzięki czemu nie mam żadnych problemów w realu. A wracając do gry, gruby zawsze oszukiwał, w nie których rzeczach pomagaliscie jemu jako sojusznicy. Więc logiczne jest że on szuka nowych sposobów na przekręty bo taką ma naturę i jego nie zmieni nic do póki nie dostanie na prawdę mocnego "kopa" w realu. Osobiścię mnie to lotto czy się pushuje bo ja nie mam parcia na top, ale nie nawidze jak ktos …
-
youtu.be/J06-_4cXtko
-
dziuniek [KOMORNIC] & Grubyy [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Raiso [MISIE] ~ 21391.4%
^Turysta^ - - Starcia U68
Postpodniecacie sie jakby ktos tu z agresorow uzyl skila A to tylko polecieli na to co dok oddał no chyba że na takim lvl jest skil agresorow . Jakby nie Hamer i 1 ST to i tego by nie było. Wysokich lvl kopalń.
-
Rozmówki u68
Postjak poprawnie jak można było kopiować dex. ? Jakby działał poprawnie to chyba ni3 wprowadzili by nowszej wersji gry która to naprawila. Widziałem że Andre poniosło haha 52kkkk surki Ciekawe jak pozostali? Brakło już skila czy jaj? , to chyba kajak nie był tak zachlanny. Jeszcze jak kromak wyląduje na banie to całe to PN będzie G warte, a miało być tak czyste ale widać nie wytrzymuje presji uni i poddali się modzie.
-
Rozmówki u68
PostCytat od Wojownik Kajaczenko: „troche wstyd mi za moj byly sojusz PN. nie wiedzialem ze tam takie machlojki sie odwala ” może przyjdą do komorników?