Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/jF7qGaKKD4M
-
DemoN [3 X] & Dziadzia komornik [3 X] & dziob [3 X] vs. owlpl ~ 8898.18%
^Turysta^ - - Starcia U68
Postgraty pany, jakiś tam zysk jest dzieląc nawet na dwóch, bo lot ekonomiczny także nic tylko czekać na kolejne. Obrońcy raz jeszcze szo
-
Reklama
PostCytat od Bearded: „Ok Brzydal, a tera dawaj swój pomysł. ” ja za to co robią A dokładniej jak to robią nap...uł bym i w twarz. Bo to oni robią mi łaskę że ja w to gram czy na odwrót? , oni dają zasady które muszę akceptować, ale niech mi wskaże ktoś pkt w owu gdzie jest napisane że akceptuję utrudnianie z korzystania z ich gry z ich usługi. Ja normalnie mam wyłączone blokady reklam no niektóre portale z tego żyją, ale wciskanie reklamy w ten sposób dawno nie widziałem. Rozwiązanie widzę jedno us…
-
Cytat od Koloc: „Ale wy jesteście materialiści...nawet jak ktoś jest na minus to może mieć rekord dla zasady... wcześniej wszyscy się oburzali topieniem kont w handlarzu, teraz co to za problem powymieniac floty na kontach? Nawet że stratą dostajesz dużo więcej niż kiedyś mogłeś dostać w handlarzu złomu...raj dla multikonciarzy ” nie jestem materialista ale nie tak latwo dla zasady zrobić 20kk lmow lub 1kk panckow , ja w ten sposób myślałem
-
Reklama
Postprosiłbym aby Niemcy coś z tym zrobili. Mam na myśli usunięcie reklamy która utrudnia, zasłania okno do logowania do gry. Rozumiem że chcą wypromować swoją grę i zdobyć nowych graczy ale to nie powinno odbywać się w ten sposób!!!
-
youtu.be/ExxDYSB8S9A
-
Cytat od Absurd: „Cytat od ^BrzydaI^: „rekord powinien być mój jakieś 16k z kawałkiem także troszkę ci brakuje ” Przejrzałem wszystko do momentu ogłoszenia końca aktualizacji i nie widziałem - jak dałeś post, to zniknę swoim ofc. ” wystarczy rzucić okiem na rekordy. Nie na posty w temacie. Mój rekord był bez odkrywcy, wtedy nie było jeszcze klas.
-
youtu.be/goYMr3Kcans