Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/UnozEQIjVQs
-
youtu.be/ie8MxHXG81k youtu.be/0yW7w8F2TVA youtu.be/9HDEHj2yzew youtu.be/dqRZDebPIGs youtu.be/4h26oYuE2h0 youtu.be/M3mJkSqZbX4 youtu.be/IIG4GgGKdKo youtu.be/JR49dyo-y0E
-
youtu.be/ZVgdQHA_IH4
-
Nic nie pisałem o magazynach ale one powinny mieścić ci minimum 4 dni jeśli zwozke robisz co 3. Zeby w razie jak cos wypadnie zwozke moc zrobić dnia kolejnego . Ja przy mojej obronie robie co 3-4dni zależy czy mi sie chcę i jakie sa plany. Także przy twojej-tak wystarczy ci na stałe. Ale jie popadaj w rutynę bo ktoś może to wykorzystać. A także rozbuduj magazyny niema sensu by stały pełne lepiej wydać w obronę, niech się napełnia nową surka.
-
żadna powtórze zadna obrona nie da ci bezpieczeństwa bo jak będzie myślę z 30-50kk surki( mysle ze juz taka ilosc przy darmowym locie zachęca juz agresora) a Ty nie bedziesz gral aktywnie (logowal sie co 8-12 godzin) to będą Cię farmic gsami jak ktos to wychwyci twoja aktywność . A jeśli chodzi o mobilną flotę . Zależy od twojej okolicy kogo masz za sąsiadów. Na ogół trzeba wybudowac tak duża żeby straty agresora + koszt lotu był mniejszy lub równy wartości surowców na planecie. Bo raczej oczywi…