Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A widziales zeby spowolnili uni? Wydobycie , floty , lub eko ? Ja pamietam tylko krok do przodu. Wiec logiczne jest tak jak Selena napisala ze podniosa nam kiedys pz. Dodam tes bo nikt nie zauwazyl dla mnie istotnego + z podniesienia pz. Mozna za free bez przywolywania handlarza zlomu przerobic na surke flote z ekspedycji ktorej nikt nie chce kupic typu sondy szpiegowskie itp
-
Cytat od Midam: „Nie trzeba być TruckDriverem, żeby czytać ze zrozumieniem. ” poprawiles mi humor Co do reszty wypowiedzi zgadzam sie, niema co robic spiny , ankieya w trakcie, wszystko wyjasni sie jsk smok i sie przebudzi
-
Glos oddany 70%. Jak za króla sasa ....
-
Cytat od Ten Keyra: „Dżony sobie zrobił push doskonały - pierdyliard razy rocznie wlatuje w obrońcę*, potem raz na rok obrońca* się odgryza, a potem znowu farmienie. Jest też konto obrońcy* na forum, który to wszystko uwiarygadnia. Ma takich kont kilka, prowadzonych pewnie przez jakiś "znajomych" i tak się gierka kręci. Miałbym to w poważaniu, gdyby nie te płacze i lamenty, że on uczciwy i ludziom pushówki złomuje... *multi ” moze to i prawda ale marne te jego pushe skoro ja eko + ekspedycje( be…
-
youtu.be/YMwPgiiubVI youtu.be/z3-eW1_QtkQ youtu.be/byO74UGa8bI
-
youtu.be/fCZVL_8D048
-
youtu.be/o7WJOLR0Xuo