Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rozporki

• lubie foczki . Znaja rozne sztuczki

• racja. To tak jakby sie spotkala zona z kochanka moze jeszcze byli sasiadkami

• Cytat od Void: „Wystarczy zostawić przynętę, siedzieć na innej planecie i obserwować ” chlopie wlacz myslenie lub zrob przerwe od kompa.

• Cytat od Zla Kobieta: „czyli jesteś w mojej dziurze ” zazdroszcze @pit Mam nadzieje ze nie pomyliles dziur

• i jak tam w jastarni woda mokra?

• Ja wiecej niz 5 handlarzy z ekspedycji i wciaz nie mam maxa. Ogolnie nie wiem czy czasem wielkosc magazynow nie ma znaczenia przy przywolywaniu handlarza za anty bo jak mialem okolo 17 lvl to max 10(30k anty)razy i byl max teraz przy ppnad 20 lvl zdarza sie wydac 100k anty czasem deczko ponad zeby znalezc max...

• Cytat od smoki: „W związku z wdrożeniem nowego systemu sprzedaży surowców, przekazujemy Wam dwie istotne informacje: Istnieje prawdopodobieństwo, że po aktywacji nowej funkcji, niektórzy z graczy gdy będą chcieli z niej skorzystać, zobaczą pustą stronę . Należy wtedy zamknąć stronę a następnie ponownie ją otworzyć i przed skorzystaniem z nowej funkcji nacisnąć ctrl + shift + R lub ctrl + R (w zależności od przeglądarki), aby ponownie załadować stronę. Link do kupca został zmieniony w grze. Jeśli…

• Pioniery, klasa oczywiscie odkrywca. Klik

• Pole zniszczeń > 40 %

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Akiko: „Cytat od wampek: „Oni przynajmniej potrafią pisać logicznie i na temat. Korzystanie z tego typu stwierdzeń jak twoje idealnie pasuje do ludzi, którzy nie znają nawet takich podstaw jak procent z piratów ” wyobraz sobie ze istnnieja ludzie którzy nie jaraja się ekspedycjami,% z piratow i tymi twoimi podstawami ...a jak nie rozumiesz oczym pisałem no to cóż.....wystarczy pomyslec to nie boli Ja nie wiem,ze na ogame zawsze się znajdzie jakiś [ciach]który się do czegos doczepi Szkod…

• Pole zniszczeń > 40 %

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od nowynick: „Cytat od ^BrzydaI^: „wy mowicie o 100 -200 aktywnych graczach na dzien co nie zmienia faktu ze 50-100 moze byc codziennie innych no chyba ze macie tak dokladne dane ktore konta sie loguja. Mowicie tez ze wy glosowaliscie wrax ze swoimi multi na 60%nie zapominajcie ze na uni sa takie sojusze jak united ,explorer ,avalone tam niema za wielu lotnikow + wielu ekowcow ktorzy graja solo . Sonda trwala chyba kilka dni a nie 12 godzin wiec glosow moglo sie troche nazbierac . [ciach] …

• Pole zniszczeń > 40 %

^Turysta^ - - DiD U68

wy mowicie o 100 -200 aktywnych graczach na dzien co nie zmienia faktu ze 50-100 moze byc codziennie innych no chyba ze macie tak dokladne dane ktore konta sie loguja. Mowicie tez ze wy glosowaliscie wrax ze swoimi multi na 60%nie zapominajcie ze na uni sa takie sojusze jak united ,explorer ,avalone tam niema za wielu lotnikow + wielu ekowcow ktorzy graja solo . Sonda trwala chyba kilka dni a nie 12 godzin wiec glosow moglo sie troche nazbierac . [ciach] Moderator kruszynka:Usunięto zdanie odnos…

• Pole zniszczeń > 40 %

^Turysta^ - - DiD U68

Tak powtarzajcie az wasza opcja wygra

• Cytat od Bresia (L): „Jestem w żałobie nie tańczę przez pół roku..chociaż widzę , że akceptacja @^BrzydaI^ @pit @Moczar jest na ten pomysł... Ha ha ha ” nie wiedzialem . Moge poczekac, pewnie warto , lub jak Andrzej napisal musisz znalezc -przekonac Asie zeby cie zastapila

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/mumKGsdHqno https://www.facebook.com/radiozet/videos/3212960135458587/

• w kamyki pod mostem Superman obiecal dziewice temu kto wygra

• Ehe Temat umierał, wpadła @Bresia (L) i mozna pomarzyc o wygranej

• tez bym brał

• kolejny sie obudzil

• @Moczar musisz isc przed tym jak napisze ostatniego posta. Tak Asiu zlasowany i dziewczyna po studiach , takze wyksztalcenie nie ukaxuje kto co ma w glowie , to taka informacja dla tych co czytaja i mowili ze idioci po podstawowce glosowali na pis a madrzy po studiach na PO