Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od buleon: „Cytat od Qnick: „Też się zastanawiałem, ale nadal dla zbieracza i generała będzie dawał x2 surowców znalezionych na ekspach. Moim zdaniem warto jednego puścić w składzie floty ekspedycyjnej. ” Zbieracz i generał ekspy puszczali raczej wyłącznie dla antymaterii - dla surowców/floty to żal było slota. Dla odkrywcy jak najbardziej - x21 opłaca się na cywilnych ekspedycjach znacznie bardziej niż x10,5 (przy prędkości eko na uni x7, czyli standardowej aktualnie). ” nie zgodze sie mi…
-
youtu.be/pqLqag3WI5o youtu.be/Be5nDly6eMA youtu.be/9za7J4SwJjc youtu.be/smMVkTJeRKU youtu.be/y1yxskIibC0 youtu.be/sPsCXm14G58 youtu.be/lDvjDt1YhXo Edit 29 wrzesien youtu.be/ZNfeMbO_AHo youtu.be/krK5D9Vl5CI youtu.be/ji75WF6sNq0 youtu.be/whj2unsvy0Q
-
Cytat od john malkowitz007: „Wiekszosc graczy chce poznac Prawde Pozdrawiam ” I potwierdza sie to co pisalem wyzej wiekszosc przeglosowala 40% i ma w nosie publikacje wynikow ...
-
jak czytam wasze posty i inteligencje z nich bijaca, jestem przekonany ze jesli wyniki zostaly by podane to wiekszosc z was miala by problemy zeby je zrozumiec bo liczby podane przeroslyby wasze mozliwosci .
-
Cytat od edes: „Cytat od ^BrzydaI^: „Cytat od sorro03: „@Art 500 poprawek a nadal nie poprawiliscie żeby na tel można było zmienić % prędkości puszczanej floty ! ” u mnie dziala bez zarzutu ” U mnie na androidzie 5 nie działa a na 8 działa ” ja mam androida 10 ale na poprzednich tez mi dzialal. Jakies 8 lat temu tez mialem z tym problem na noki 5310 expresmusic ale przesiadlem sie na samsunga i od tamtej pory jak reka odjal
-
Cytat od sorro03: „@Art 500 poprawek a nadal nie poprawiliscie żeby na tel można było zmienić % prędkości puszczanej floty ! ” u mnie dziala bez zarzutu