Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Osobiscie co do klas jezeli cos zmieniac na + to ja bym widzial to tak: To zbieraczowi mozna teraz dodac cos do energi skoro ekstra pelzacze zabraly teraz od groma . Nie wie. Typu jak teraformer co 5 lvl energetyczna zeby dawala wiecej energii? Zbieraczowi na ekspach zwiekszyc znaleziska ale surki lub floty , zeby osoby ktorych nie stac na zmiane klasy nie płakały . A generałowi to recki podkrecic - naped albo ladownosc zwiekszyc , lub spalanie duzo zmniejszyc.
-
Cytat od Ardnas: „Bodajże żaden z Was nie wspomniał chociażby o istotnym fakcie, a mianowicie mam tu na myśli - CZAS/DŁUGOŚĆ EKSPEDYCJI. Większość z Was z tego co można tu wyczytać stawia na ILOŚĆ lotów, zapewne tych najkrótszych 1 godzinnych. Nie śmiem wątpić, że długość ekspedycji jest zapewne zależna od pozytywnego wyniku bądź negatywnego. Dłuższy czas zwiększa szanse zapewne na znalezienie np. surki, a zmniejsza ryzyko wystąpienia np. piratów czy czarnej dziury. 5 lotów 1000 DT 100 Krążownik…
-
Itemy wydobycia
PostWedlug mnie GO doinformowany lecz to tylko człowiek też może zdarzyć sie gorszy dzień, zamyślić, bo za dużo na głowie , lub nie zrozumieć pytania i nie skojarzyć z nowym fantem. A Muniek jak sioł w zaparte ze sie nie myli i ze on ma racje
-
moim zdaniem wywala z gry zeby podczas logowania kliknac reklamy innych gier firmy a przynajmniej zobaczyc, zagrywka psychologiczna , robic cos do skutku ... czesc to oleje co im to nie przeszkadza ale czesc po roku dwoch z ciekawosci lub z nudow poklika w inna gierke. Bo jak ogame upada to trzeba przezucic klientow na inne gry zeby finansowanie wciaz bylo.
-
Nie zebym marudził bo mi to lotto ale czy to nie ktoś od was z sojuszu marudził ze 3x nie ładnie sie zachowaki bo 2x spakowali yesmana ze dobry gracz i przez to ze sie na niego uwzieli odebrano mu chec do gry przez co niby skonczyl- jaki to swiat jest przewrotny. A wracajac do rw gratulacje bo zysk z ekspow sie chowa. No i jest co w cv zapisac. Obroncy szo!!