Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 507.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS OBRONA Dastan [Eko] & baldi [Eko] vs. GHOST [GaL] & Kawhi Leonard ~ 202277.36%
guff - - Starcia Himalia
PostSzczere gratulacje akcji, profeska Dastan i baldi ryzykowali, taka gra, ryzyko jest w nią wpisane. Szczęście i wygrana w tym starciu po Waszej stronie. Chłopakom odbudowy. Szacunek ode mnie dla nich, że zostali w grze. Tobie Kawhi Leonard przetopu w kopalnie. Obrazków masz dość
-
TOP1 ACS - Kawhi Leonard vs. LeBorn James [GaL] & Psikus [Eko] & Dastan [Eko] ~ 29314.84%
guff - - Starcia Himalia
PostCytat od Ser Presidente: „Zgon to kawał gnidy ale żaden z was grajki nie jest godzien by z nim rozmawiać jeżeli mówimy o grze znam zgona od lat i sadzac po tym ze macie jeszcze czym latać- stwierdzam ze on juz tu nie gra ni chce mi sie czytac innych starć sprzed miesiecy ale śmiem twierdzić ze jak gral to polowa z was zwracala sie do niego per Pan a takie pyskowanie to nawet wam przez mysl nie przeszło... Gz starcia ” Nikt z Eko nigdy nie mówił per Pan Zgonowi, któremu do reala przesyłam ukłony.…
-
TOP1 ACS - Kawhi Leonard vs. LeBorn James [GaL] & Psikus [Eko] & Dastan [Eko] ~ 29314.84%
guff - - Starcia Himalia
PostCytat od DrZgon: „Zgon jakby grał to by już jakiegoś eko nie było smile.png Zgon z kawą już tylko śledzi poczynania smile.png fajnie że się coś jeszcze tu dzieje, czekam na top 1 solo smile.png ” Zgon już nie gra, Evil nie gra, a Eko było, jest i bawi się coraz lepiej Jeszcze raz gratulacje Elegancko Wam to wyszło
-
guff - - Starcia Himalia
PostTym razem to Wy byliście sprytniejsi Gratulacje To dla mnie ogromna przyjemność móc z Wami grać. Jesteście niesamowitą ekipą