Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 507.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dastan [Eko] & DUCH_PUSZCZY [Eko] & Bkg [Eko] & guff [Eko] & baldi [Eko] vs. garfield [SNMS] ~ 8009.35%
guff - - Starcia Himalia
PostDzięki za zaproszenie Siadło elegancko Przetapiaj na flotę i do następnego Obrońcy SzO
-
W imieniu sojusznika " Pozdrowienia dla całego sojuszu Eko !! Dastan mówisz chcesz masz st lot standardowy skan lot bum i efekt jak niżej. " Ode mnie gratulacje pierwszego solo w barwach Eko Przetapiaj i rośnij Dnia 15-07-2020 00:49:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor White [Eko] ________________________________________________ Krążownik 2.246 Okręt wojenny 2.058 Pancernik 1.465 Bombowiec 1.888 Niszczyciel 1.863 Reaper 11.209 _________________________________________ Obrońca Emper…
-
~312599.74% baldi [Eko] & DUCH_PUSZCZY [Eko] & Dastan [Eko] & guff [Eko] vs. Kawhi Leonard ~164065.83% baldi [Eko] & Dastan [Eko] & DUCH_PUSZCZY [Eko] & guff [Eko] vs. Kawhi Leonard
guff - - Starcia Himalia
PostNa prośbę sojuszników i przyjaciół w grze Dla Eko Najlepszej ekipy z jaką kiedykolwiek grałem Rafał, Łukasz, Dawid Ogromne gratulacje Pokazaliście, że jesteście absolutnym top 1 na uni Dla Was i dla Eko nuta youtu.be/FP808MiJUcM Rafał " Pozdro rodzinka EKO Top 1 w reckach to jak wisienka na torcie Spec podziękowania za akcje wszystkim uczestnikom Duch za obserwacje Baldi za zarwanie nocki na wypoczynku White ekstra ze wróciłeś zza światów No i SEFF po stokroć dzięki za towarzystwo i chęci zarwan…
-
Dastan [Eko] vs. Marian-Klb [GaL] ~okolo 5002% + Dastan [Eko] vs. Engineer Rocket ~ 1004%
guff - - Starcia Himalia
PostGratki, fala i rozpruwacze zaprocentowały, siadło elegancko Top na flotę i bawimy się dalej Obrońcom SzO
-
guff [Eko] & Dastan [Eko] & DUCH_PUSZCZY [Eko] & White [Eko] & baldi [Eko] vs. Kawhi Leonard ~ 757860.27% Dastan [Eko] & baldi [Eko] & DUCH_PUSZCZY [Eko] vs. Kawhi Leonard ~ 233045.4%
guff - - Starcia Himalia
PostCytat od DrZgon: „Gratulacje Może ktoś opowie historie starcia ? ” Opowiem pokrótce jak to było. Zauważyliśmy, że Kawhi Leonard nie pilnuje za bardzo nocnych ekspedycji. Zrozumiałe, jak każdy musi kiedyś spać. Okno czasowe było małe 1:06, a my mieliśmy gsy w składzie. Jedyne wyjście, to lotka w układzie skąd latał na ekspy i gdzie stał. Nie musiał robić fsów. Kiedy pojawiły się minutki, poleciał kolonek. Lotka, moon, teleport. GF dało platynowe boostery. Skracają o dobę czas budowy. Dlatego, że …
-
guff [Eko] & Dastan [Eko] & DUCH_PUSZCZY [Eko] & White [Eko] & baldi [Eko] vs. Kawhi Leonard ~ 757860.27% Dastan [Eko] & baldi [Eko] & DUCH_PUSZCZY [Eko] vs. Kawhi Leonard ~ 233045.4%
guff - - Starcia Himalia
PostDla Eko, najlepszej ekipy z jaką kiedykolwiek grałem, poleciałem. Halinka, Rafał, Dawid, Łukasz, Bartek, Tomek, Jakub i Adam (fajnie, że wróciłeś do ekipy) To Wam dedykuję ten lot i nutę youtu.be/EMRJT2ebvAk?list=RDEMRJT2ebvAk Kawhi Leonard, szacunek i szczere życzenia odbudowy ode mnie, mam nadzieję, że będzie. Rafał, Dawid, Łukasz, Adam dziękuję za lot. Rafał: " Gratuluje ekipie najlepszej na uni Zysku nie ma zbyt dużego może nawet i na zero Pomimo nienawiści obrońcy do naszego soja życzę szo …
-
Dastan [Eko] & guff [Eko] vs. Myszor [HEU] ~ 2195.02%,,,,Dastan [Eko] vs. Atopoldon [HEU] ~ 1145.04%
guff - - Starcia Himalia
PostDzięki za zaproszenie, fajnie się z Tobą leciało Graty wlotów Zysk top na pance Obrońcom SzO
-
Dastan [Eko] vs. blazejsrem ~ 2083.22% oraz Dastan [Eko] vs. Engineer Rocket ~ 1157.15%
guff - - Starcia Himalia
PostGraty wlotów, nie przestawaj Top na pance i lecimy dalej, po więcej Obrońcom tradycyjnie pakiecik na odbudowę
-
Długo się zastanawiałem co napisać. Podobnie jak Kawhi Leonard zastanawiam się jaki ktoś miał w tym cel. To kolejny przypadek na uni, kiedy nowy właściciel konta porzuca planety. Osobiście żałuję dwóch rzeczy, straconego zaufania i tego, że nie wlecieliśmy w Bezgraniczną dal pierwsi. Dla Kawhi Leonarda gratulacje, a dla byłego już sojusznika zgodnie z przyjętym w Eko zwyczajem nuta. youtu.be/AKiVttFnqkY?list=RDAKiVttFnqkY