Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Odbudowy podglaznik. Mam nadzieję, że będzie. Z taką ekipą jak nasza to moment. DrZgon gratulacje. Zdecydowanie za często to robię ostatnio, ale jesteś na fali i trudno Cię zatrzymać. Dla obu stron jeszcze raz życzenia Zdrowych, spokojnych Świąt, a w Nowym Roku dużo szczęścia.
Odbudowy dla sojusznika Dla przeciwnika gratulacje Ostatnio bardzo często to piszę w tym dziale. Trochę monotonnie tutaj od kiedy floty Ekonomistów na emeryturach.
Ogame to gra błędów. W ten sposób powstają największe ST czy solo, czy zespołowe. baldi jesteś jednym z nas, tworzysz tą ekipę, bez Ciebie nie było by Ekonomistów. Powodzenia we wszystkim co postanowisz. DrZgon gratulacje. Wykorzystałeś sytuację w stu procentach. Za chwilę Święta i Nowy Rok. Dla obu stron najlepsze życzenia. Spędźcie ten czas z najbliższymi, odpocznijcie od codziennej gonitwy. Zgodnie ze zwyczajem Eko nuta dla baldiego ode mnie youtu.be/0AIlz08fZos
Odbudowy podglaz. Mimo, że czarna seria, gramy dalej. DrZgon owocny dzień dzisiaj. Zaskoczyłeś bunkrem na moonie. Jednak można coś znaleźć na hima poza Eko.
Cytat od I am back: „To ja mam 630kk po kilku ladnych latach ” Mój rekord uni Quantum 530 kk punktów również po wielu latach gry. Wprowadzenie możliwości zakupu paczek zasobów za anty zepsuło tą grę bardziej niż rynek. Pay2win i Taniej Odbudowy Taka jest przyszłość tej gry.