Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 507.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
NaZz [HRB] vs. androg 1392.12% i NaZz [HRB] vs. głęboka przestrzeń vel resztki androga 33973.04%
guff - - Starcia Cygnus
PostZastanawiałem się czy będzie odbudowa. Widzę, że jednak nie... Graty NaZz, nie odpuściłeś do końca.
-
Podpisz się nickiem z gry Chgobo, bedzys czy jak Ci tam jest. Wtedy pogadamy o odwadze folowerze multikonciarzy, którzy na własnych sojuszników latają. A jeśli jest mi wstyd to tylko tego, że grałem w jednym soju z kimś takim jak Ty. Na szczęście to już przeszłość. Administrator Forum kasai:Prosze używać opcji edytuj. Dalszy offtopic jest niemile widziany.
-
ACS; *170* AndreP [WWO], Corpse [WWO], Jery36 [WWO], Kaszub79 [WWO] vs loci = 283,108%
guff - - Starcia Yakini
PostProfeska panowie. Akcja marzenie Należało się dzieciakowi bez dwóch zdań. Oby wyciągnął wnioski z tej lekcji.
-
Witam, Zasłużone gratulacje dla atakujących za zgranie w akcji i dokładne wyliczenie zawróconego stacjonuj. Gratulacje dla broniących dokładnego zsynchronizowania recy i zmylenia kontry przeciwnika. A przede wszystkim SzO dla obrońcy, strata spora i na pewno boli. Tutaj chciałbym uspokoić atakujących, złom na pewno trafi do obrońcy. Ogólnie dobra i emocjonująca akcja, szkoda że nie udało nam się postawić moona przy planecie powrotnej na czas, bo mogło by być ciekawiej
-
NaZz, wiem że nie było progu w tych wlotach, dlatego nie wstawiałem jako rw. Użyłem ich jedynie w odpowiedzi, żeby dopełnić obrazu starcia. Nie chodziło mi o procenty, tutaj przewaga po Twojej stronie zdecydowana. zomowiec, ja Ciebie nie rozumiem, jeśli nie podoba Ci się to co piszemy, to idź poczytaj gdzie indziej.