Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 507.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jestem jak najbardziej za zmianami. Mam doświadczenie z innych uni, na których gram, gdzie takie zmiany zostały wprowadzone. Nastąpiło tam zdecydowane ożywienie Poza tym uważam, że w związku z planowaną fuzją , powinniśmy mieć równe szanse rozwoju w porównaniu z graczami z innych uni, gdzie takie zmiany już są. @Art, prosimy o wystawienie ankiety do głosowania nad parametrami uni Japetus.
-
Taka Mała prośba która mam nadzieje ożywi nasze UNI - zróbmy coś by nie skończyło sięjuż na samym początku
guff - - DiD Cosmos
PostTakim serwerem bez anty i ze starym interfejsem jeszcze było Blue. Niestety nie przetrwało długo. Swoją przygodę z Ogame zaczynałem na uni1 na takim właśnie interfejsie. Bez anty, oficerów i dopalaczy. Satelity na grawitony spawało się i pilnowało całą dobę Gdyby otwarto w tej chwili taki serwer nie zastanawiał bym się ani minuty
-
Taka Mała prośba która mam nadzieje ożywi nasze UNI - zróbmy coś by nie skończyło sięjuż na samym początku
guff - - DiD Cosmos
PostBardzo ciekawy pomysł i chyba naprawdę coś w tym jest. Kiedy zaglądamy na forum i widzimy posty graczy jakiegoś Uni to znak, że ono żyje
-
Jimmy [SG-UF] vs. Rozrabiator 5512.39% Zysk 12,2kkk "ORLEN" 7,7kkk paliwa
guff - - Starcia Quantum
Postładne tankowanie, graty oby częściej takie kąski wpadały obrońcy odbudowy.
-
Aldaris [TAG] vs. jarek [OGS] = 8878,63% + 1512,46% + 1543,11% + HAT-TRICK + ZEMSTA
guff - - Starcia Antares
PostNic tak nie cieszy oczu górnika jak widok tego pana w reckach Gratulacje i przyjemnego przetopu