Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 749.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Tyski: „Agresor nie rośnie bo już nie ma go. Mamy jednak nadzieje że nie będziemy musieli z wami grać ” ale jego konto wciaz jest SERDECZNIE POZDRAWIAM TYSKI KOLEGO - cmok cmok :**************

• Czekamy na Was 0006EZZO4A5UVSFP-O0.gif agresorze rosnij rosnij bo jestem bardzo głodna cmok cmok

• a no widzisz

• smierdzi mi tu bashem no ale co ja tam wiem , nie jestem GO /SGO/GA

• kto ma równo pod sufitem?

Whisky - - DiD Cygnus

Cytat od angelsin: „@Majs i @satanael trochę nie rozumiem, Ty Majs grałeś na zacnym wsparciu dopalaczami itp itd stąd taka różnica bo nawet satana mistrza pushu przeleciałeś w pkt jak sprzątaczka szmate na podłodze... ale... Satan od zawsze pisałeś mi na fb , gg itp że pushujesz się żeby nabić flotę na czasy połączenia z Quantum więc skąd teraz ten płacz? hegemonia? Zobaczcie na to jaki macie teraz skład, zgraliście się w LaOrden mimo wszystko macie umiejętności - przetrwajcie początkowy czas po…

• Uni Fusion Nusakan, Spica, Virgo

Whisky - - DiD Virgo

My z Adasiem nie umiemy sie doczekac juz zeszyt cały zapełniony nickami oraz kordami graczy virgo jak i nusakana teraz to tylko zostaje nam czekac na połączenie

• Rodzinka M jest Bardzo zadowolona oj bedzie sie działo i na Quantumie i na Virgo az nie umiemy sie doczekac!

• na czerwono- gracze ktorzy kupuja ...... na niebiesko - multikonta... na zielono - gracze z sentymentem... na pomaranczowo - nieaktywni tak powinno byc

• Zyczymy Odbudowy i pozdrawiamy Monike flota taka a nie inna BO TAK A NIE INACZEJ chcialo by sie napisac for wy hord - ale to nie forhord youtube.com/watch?v=kg1BljLu9YY RW Agresor Ira [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Krążownik 70.000 Okręt wojenny 70.000 _________________________________________ Obrońca BialyKiel [S-W] ________________________________________________ Mały transporter 17.178 Duży transporter 12.170 Lekki myśliwiec 29.024 Ciężki my…

• Samotny dziekujemy za Cynk! wszystkim agresora GRATULACJE ! obroncy niczego nie zyczymy bezodbioru FOR WY HORDA RW Agresor Ira [ZLY SEN] ________________________________________________ Krążownik 163.248 Okręt wojenny 140.687 Pancernik 122.080 Lekki myśliwiec 1.663.661 _________________________________________ Agresor lucky 666 [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.510.731 Krążownik 166.250 Okręt wojenny 187.274 Pancernik 265.664 ___________________________…

• Gracioki samotny przetapiaj na latajki obroncy zycze SzO!

• fajnie sie to nick kradnie i tozsamosc ? niczego nie gratuluje mam nadzieje ze dostaniesz bana za push

• koniec baj baj robacccki

Whisky - - DiD Spica

Koncze gre na tym uni dzieki wszystkim za wspólna gre oraz dobra zabawe moze jeszcze kiedys tu zajrze konto zostało oddane Pozdrawiam

• Cytat od Chyba_TY: „obrońca mam nadzieje pozbiera się po takim uderzeniu i będzie grał nadal ” obronca gra nadal i gesy ma nadal przy ataku ,flota mu sie zdublowała i z 5 520k gs zrobiło sie 11 040k gs z czego 5 520 k gs zostało zniszczone a drugie 5 520k gs wróciło spokojnie do domQ obroncy czyli tak naprawde obie strony sa zadowolone(chyba) agresorzy z sury z gs a obronca z gs ktore mu wróciły "bezpiecznie" do domku zgadza sie @chemikos? zdrówko 0006EZORIX8ARYKX-O0.gif

• Witam ponownie Pozdrawiam Adasia , @SAMOTNY, @Fundacja oraz dostawców youtube.com/watch?v=tjA7nAHOAww RW - poprawione Agresor Bad Whisky ________________________________________________ Okręt wojenny 412.008 Pancernik 809.980 _________________________________________ Obrońca siwyglupek [-KGH-] ________________________________________________ Mały transporter 19 Duży transporter 192.320 Ciężki myśliwiec 17 Krążownik 2 Okręt wojenny 140 Recykler 394 Sonda szpiegowska 1.136 Bombowiec 6 Satelita sło…

• Witam, Pozdrawiam Adasia, @SAMOTNY, @Fundacja oraz dostawców youtube.com/watch?v=kg1BljLu9YY RW Agresor Bad Whisky ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca milkar [MyMy] ________________________________________________ Duży transporter 56.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Bad Whisky ________________________________________________ Pancernik 29.904 ( -96 ) _____…

• moj dexxx ehhh.. gratki smyk obroncy zycze odbudowy

• a ciebie co to interesuje jak i tak siedzisz na urlopie i tylko sciagasz go wtedy kiedy nudel ma dla ciebie sure

• Witam wszystkich prawdopodobnie to moje ostatnie RW na tym uni - 0006EW2KY5SLME24-O0.gif nowemu właścicielowi zycze finezyjnych akcji obroncy zycze SzO! Pozdrawiam mojego ukochanego i reszte znajomych nuteccccka youtube.com/watch?v=kg1BljLu9YY RW Agresor Bad Whisky ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Alam [W a M] ________________________________________________ Duży transporter 26.500 Statek kolonizacyjny 1 Recykler …