Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 749.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wszystkich Pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców obroncy zycze jak najbardziej SzO! youtube.com/watch?v=tjA7nAHOAww RW Agresor Whisky [IRA] ________________________________________________ Pancernik 784.837 _________________________________________ Obrońca siwyglupek [-KGH-] ________________________________________________ Duży transporter 304.680 Okręt wojenny 7 Recykler 163 Sonda szpiegowska 39 Satelita słoneczny 2.342 Gwiazda Śmierci 4 Pancernik 16 Wyrzutnia rakiet 402.736 Lekkie …
-
UKRYTA PRAWDACytat od Art: „Szanowni Gracze, w dniu dzisiejszym następujące Universa otrzymają zmienioną konfigurację galaktyk: - PL117 Quantum - 10 galaktyk - PL151 Yildun - 7 galaktyk - PL138 Libra - 13 galaktyk ” od Nas: ktory wpadl na taki mistrzowski pomysl zeby zwiekszyc liczbe gal - otoz oswiece was - liczba gal powinna zostac zmniejszana a nie zwiekszana w celu podtrzymania rozgrywki , w celu zwiekszenia grywalności , wszystko jest robione pod gornikow,a przypomne ze eko to tylko jeden i…
-
Jaka AFA ze mnie zapomniałam o tym RW Pozdrawiamy tych co zawsze youtube.com/watch?v=G5mbd_ToBoA RW Agresor pl1 [IRA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 Mały transporter 200.000 Pancernik 400.000 _________________________________________ Agresor Whisky [IRA] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Zuy Wuja ________________________________________________ Mały transporter 103.438 Duży tr…
-
ale dziś ziu ziu .... Zbyszek - Dziekuje ze JESTEŚ Z NAMI Pozdrawiam mojego Adasia ,znajomych oraz dostawców dexxu - naprawde JESTEŚCIE WIELCY DZIĘKUJĘ youtube.com/watch?v=4rR8jc6EPQM RW Agresor Whisky [IRA] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca TupacShakuR [SG-UF] ________________________________________________ Mały transporter 19.997 Duży transporter 75.102 Recykler 34 Sonda szpiegowska 1.000 Gwiazda Śmierci 1 Wyrz…
-
Hej, wpadliśmy odświezyc dział ST Pozdrawiamy naszych znajomych oraz dostawców youtube.com/watch?v=bo_efYhYU2A RW Agresor Whisky [IRA] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Agresor pl1 [IRA] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Knif ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 2.025 Lekki myśliwiec 73.204 …
-
Witam wszystkich nikt mnie tak nie irytował jak ten oto obrońca pozdrawiam sojusz i mięsko 0006EZZO4A5UVSFP-O0.gif youtube.com/watch?v=vB67ddBhO1c RW Agresor Whisky [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Darth iwan666 [Corleone] ________________________________________________ Duży transporter 78.000 Lekki myśliwiec 5.077 Ciężki myśliwiec 790 Krążownik 279 Okręt wojenny 64 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 129 …
-
od Nas : samotny bardzo sie cieszymy , ze latasz z nami ze nam zaufales i poswiecasz nam Swoj czas i za Twoje wsparcie . JESTESMY DUMNI ZE GRASZ Z NAMI i cieszymy sie ze mozemy grac z Toba w jednym zespole . takich ludzi ze swieczka szukac . a wszystkim tym ktorzy Cie opluwaja lub uwazaja za niewiadomo kogo - to zobacza sam , gdzie skonczyli , i gdize ich miejsce jest ,bylo i bedzie . [ciach] Super Moderator Ruda:prowokacja
-
od nas po 1, a od kiedy to flociarz nie jest najelpszym graczem uniwersum? tylko jakis ekonom? - i tutaj zgadzamy sie jak najbardziej z wypowiedzia terrego super skill olver total ulepsz moja kopalnie , i tutaj adas by dodal swoje 3 grosze ale obawia sie ze straci swoja prace , i inne deputaty , przywileje zaufanego czlonka teamu oraz ich wsparcie po 2. mort swoje konto straciles tylko i wylacznie przez swoja glupote i glupote swojej zonki z niskimi wymaganimi to ze zaczoles obrazac klnac i groz…
-
Cytat od Majs: „@Whisky trzyma się i mam nadzieje że bedzie a twoja :)? ” Moja rośnie Cytat od Terry: „Cytat od Whisky: „Cytat od Majs: „no @Whisky sie zabierze za tego pana z antares mi da spokój jak miło pozdrawiam mam nadzieje ze po nim sie najesz ” @Majs jak tam twoje flotka? ” Ustaw sie w kolejcie Bruncia ” ej ej ej @Terry @Terry IZI IZI ja go pierwsza zaklepałam 0006EZZO4A5UVSFP-O0.gif a poza tym Kobiety maja pierwszeństwo 0006F090W2HB3JHS-O0.gif
-
imperius [HORDA] & Vito Andolini [Corleone] vs. Constable Spirit ~ 14786.54%
Whisky - - Starcia Spica
Postmiło dzieki tylko nie zapomnijmy ze kolega dobre RW zrobił