Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 749.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od satanael: „Cytat od ^Bad Whisky^: „Cytat od Majs: „Cytat od ^Bad Whisky^: „a ja proponuje Fuzje z uQ wtedy kazdy bedzie zadowolony edit: na Eridanusie nie ma takich "Duzych flot " jak na Q -chyba ” cześć whisky btw nie ma takich flot jak u was Na Q i długo nie bedzie ale jak wy chcecie te x7 i 0.5 spalanie to my to samo chcemy u nas na Universum żeby ożywić uni troszkę a co do fuzji z wami to raczej mało kto bedzie zadowolony ani flociarze i EKOWCY nie bedą ” Witaj @Majs0006DKTW6OWHP5LJ…
-
BŁYSK BROKAT I BLASK Witam wszystkich farcik11.03.2018 16:51:42Gratuluję oczywiście choć nie wiem czy jest czego, w końcu to 4 minuty lotu. Złapałeś mnie na spacerze z dzieckiem, spodziewałem się po tych skanach, że polecisz, ale w dupie to mam. Z głowy problem, miałem to przetapiać i tak. Przetopisz Ty. Nic specjalnego, ale graty się należą, w końcu to jakiś złom. Pozdrawiam sojusz Zły Sen Adasia0006EZE91M3JFID9-O0.gif youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g Whisky [ZLY SEN] vs. @farcik [LaOrden] [ciac…
-
Cytat od Majs: „Cytat od ^Bad Whisky^: „a ja proponuje Fuzje z uQ wtedy kazdy bedzie zadowolony edit: na Eridanusie nie ma takich "Duzych flot " jak na Q -chyba ” cześć whisky btw nie ma takich flot jak u was Na Q i długo nie bedzie ale jak wy chcecie te x7 i 0.5 spalanie to my to samo chcemy u nas na Universum żeby ożywić uni troszkę a co do fuzji z wami to raczej mało kto bedzie zadowolony ani flociarze i EKOWCY nie bedą ” Witaj @Majs0006DKTW6OWHP5LJ-O0.gif sorki ze dopiero teraz odpisuje ale …
-
BŁYSK BROKAT I BLASK youtube.com/watch?v=mtf7hC17IBM 0006EZDQC0VIX5W3-O0.gifRW0006EZDQC0VIX5W3-O0.gif 0006EZCDSYGEO7X4-O0.gifAgresor Whisky [ZLY SEN]0006EZCDSYGEO7X4-O0.gif ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ 0006EVZDN0XTB2BH-O0.gifObrońca MisiuGD0006EVZDN0XTB2BH-O0.gif ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 20.827 Lekki myśliwiec 10.700 Ciężki myśliwiec 1.106 Krążownik 2.0…
-
[ZLY SEN] Zły Sen vs [FeMBRJ] Federacja Miedzygwiezdna Nierozstrzygnięta
Whisky - - Wojny Quantum
Postno to adasiu mowiles ze bedziesz wsio podliczal xD wiec działaj tam
-
Gratki kochanie 0006EZ1JSDIIX77D-O0.gif kolejne konto krakatita na pz-ie szkoda ze złomu nie zebrałes- no ale coz bywa i tak.. 0006F0DOWEBDVEDL-O0.gifGłosowac w ankiecie !!!0006F0DOWEBDVEDL-O0.gif zuzycie paliwa "0,5"0006EXN4GMUD967F-O0.gif eko "x7"0006EXN4GMUD967F-O0.gif Quantum 0006F0947HTP4FTV-O0.gif
-
Witamy naszych Fanów StarLord - Dzieki za cynk youtube.com/watch?v=fklHaIRMCk4 BŁYSK BROKAT I BLASK RW Agresor Ira [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 66.839 _________________________________________ Agresor Whisky [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 75.653 _________________________________________ Obrońca Anthrax [HORDA] ________________________________________________ Mały transporter 10.258 Duży transporter 85.797 Lekki myśliwi…
-
Spalanie deuteru
Whisky - - DiD Quantum
PostDziekuje administracji za ankiete no to ludziska głosujemy
-
zapomnialam o tym Edit: a wiec tak byla flota - juz jej nie ma
-
RW Agresor Ira [ZLY SEN] ________________________________________________ Okręt wojenny 90.000 Pancernik 70.128 _________________________________________ Obrońca BlackMoon [SyTu] ________________________________________________ Mały transporter 7.134 Lekki myśliwiec 242.530 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 23.108 Okręt wojenny 8.027 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 30.020 Sonda szpiegowska 2.274 Bombowiec 1.810 Satelita słoneczny 2 Niszczyciel 8.000 Gwiazda Śmierci 70 Pancernik 12.475 Wyrzutnia raki…
-
Whisky - - Wojny Quantum
PostCytat od Tronar: „Latanie gęsiami po samych bunkrach w celu zzerowania obrony uważałem za stratę cennego czasu i za bezsensowne. ” my tak nie uwazamy kazdy lot w bunkier ma swoj cel ale nie bede cie "oświecać" jaki bo jestes górnikiem
-
Whisky - - Wojny Quantum
PostCytat od pl1...: „haha jakby to bruncia powiedziala BLASK BROKAT i BLYSK:D typowy trol z bergenowa ” raczej BŁYSK BROKAT I BLASK
-
tak naprawde na chemika leciało łącznie 55.300 gesow adas lecial na głowny atak sam a na dofarmy lecielismy w trojke powinnam wstawic 10 rw ale przez moje/nasze lenistwo postanowilismy wsio dac do "kupy" i zrobic z tego 3 rw dziecko nakarmie to moze opisze cała "ZABAWE"
-
Whisky - - Wojny Quantum
PostPrzypominam ze wojna nie trwa tydzien czy tam dwa .. a 3MIESIACE kto ma potrzebe pojscia na U to prosze bardzo kazdy gra jak chce moze zejsc z urlopu pograc jeden dzien czy tam kilka dni i znow dac u nam to nie przeszkadza @Tronar ty podobno nie masz czasu na "OGEJMA" ale do czytania i udzielania sie na forum jestes pierwszy
-
Whisky - - Wojny Quantum
Post[ZLY SEN] Bad Whisky vs. [BRJ] poncyliusz