Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 749.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam Pozdrawiam @pl1... sojusz oraz znajomych RW Agresor Whisky [ZSiIRA] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Alam [W a M] ________________________________________________ Mały transporter 75 Duży transporter 16.000 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 17 Sonda szpiegowska 49 Satelita słoneczny 1.308 Wyrzutnia rakiet 37.500 Lekkie działo laserowe 5.000 Ciężkie działo laserowe 500 Działo Gaussa 200 Działo jonowe 20 Wyr…

• Cytat od pl1...: „oddaj surke brunciu : ) gratki ” pfff nic ci nie dam !! no chyba ze obiad z duzym soczystym kurczaczkiem prnt.sc/j9fegf

• Ooooo LaOrden w reckach zawsze cieszy Gratki samotny ! samotny oddawaj nam zajaczka !

• Witam Pozdrawiam mojego @pl1... sojusz oraz reszte znajomych Obroncy zycze SzO ! youtube.com/watch?v=kPBzTxZQG5Q RW Agresor Whisky [ZSiIRA] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Yondu ________________________________________________ Duży transporter 17.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 12.000 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Whisky [ZSiIRA] _________…

• Witam Pozdrawiam mojego @pl1... sojusz oraz reszte znajomych Obroncy zycze SzO ! youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw RW Agresor Whisky [ZSiIRA] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca psychopata5001 [HUSARIA] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 8.030 Krążownik 427 Okręt wojenny 65 Recykler 1.448 Sonda szpiegowska 686 Bombowiec 1.585 Niszczyciel 902 Gwiazda Śmierci 11 Pancernik…

• Witam Pozdrawiam mojego osiołka @pl1... sojusz ZSiIRA oraz znajomych Obroncy zycze jablko_2016-06-02_20-53-47.jpg RW Agresor Whisky [ZSiIRA] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Ninio [Corleone] ________________________________________________ Mały transporter 124 Duży transporter 17.679 Lekki myśliwiec 23 Ciężki myśliwiec 43 Krążownik 1.872 Okręt wojenny 300 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.004 Sonda szpiegowska 630…

• Kupimy Dexxxxx youtube.com/watch?v=tAGnKpE4NCI RW Agresor Whisky [ZSiIRA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Agresor Ira [ZSiIRA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.700 _________________________________________ Obrońca wrog [N 7] ________________________________________________ Mały transporter 30.628 Duży transporter 3.971 Lekki myśliwiec 2.841 Ciężki myśliwiec 69 Krążownik 201 Okręt wojenn…

• Gracioki!!!! wyszło SUPER!! ładny zysk! Dziekuje za dedy - cmok cmok Pozdrawiam

• Witam wszystkich Pozdrawiam @pl1... sojusz oraz znajomych KUPIE DEXXX ††† youtube.com/watch?v=Qc9c12q3mrc ††† RW Agresor Whisky [ZSiIRA] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca kpwyry ________________________________________________ Duży transporter 13.749 Lekki myśliwiec 1 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 468 Gwiazda Śmierci 89 Wyrzutnia plazmy 29 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________…

• Witam wszystkich Pozdrawiam @pl1... sojusz oraz znajomych KUPIE DEXXX ††† youtube.com/watch?v=bek1y2uiQGA ††† RW Agresor Bad Whisky [IRA] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca TupacShakur [SG-UF] ________________________________________________ Duży transporter 32.000 Recykler 60 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 15.000 Lekkie działo laserowe 15.000 Ciężkie działo laserowe 1.000 Działo Gaussa 1.000 Działo jonowe 1.00…

• Cytat od Neo: „Adasiu, jeśli Brucnia załatwiła by przyśpieszenie eko do x7, a nawet więcej to jestem absolutnie na tak! Flota na x7 też dobre rozwiązanie, tylko czy to będzie lagów na uni (choć na chwilę obecną najgorzej zamulą wiadomości) Dla mnie wersja optymalna eko x10, flota x7 Wisienka na torcie: ładowność sond szpiegowskich. ” Bruncia sporo czasu poswieciła by cokolwiek załatwic z Artem - oczywiscie Bardzo Artowi Dziekuje za zmiane parametrow na Quantumie i nie tylko tam uwazam ze kazdemu…

• A no widzisz walczylam glownie o spalanie deuteru z 1 na 0,5 bo loty flota czy reckow na Quantumie sa kosmicznie drogie a jeśli chodzi o zmiane eko z x5 na x7 bylo poboczna propozycja by ekowcy tez cos z tego mieli -nie tylko my flociarze Tu na Spicy uważam ze zmiany konfiguracji nie są potrzebne BAJO

• A co w obecnej konfiguracji wam nie pasuje?? sami zescie taka wybrali nikt was do niej nie zmuszał osobiscie uwazam ze nie ma takiej potrzeby zmieniania czegokolwiek na uni Spica z uwagi ze to jest nowe uni np. w porownaniu z qunatumem . pozatym tutaj w standardzie bylo spalanie na 0.5 wiec po co zmiany? bo eko eko? czyzby x6 wam nie pasowalo? do tej pory wg mojej wiedzy bylo to najwyzsze eko z wszystkich uniwersow POLSKICH jakbys sie drogi autorze tematu zainteresowal to bys wiedzial ze walczyl…

• Cytat od Amon: „A jak ucieknie dziwnym trafem dostanie bana.Hmmm .Nie zastanawiające???? ” uwazasz ze assuan czy jak mu tam nieslusznie "otrzymał" bana za uzywanie skrypt

• Spalanie deuteru

Whisky - - DiD Quantum

Panie @Art jak sytuacja wyglada ??na co teraz czemamy?

• Witam wszystkich Pozdrwaiam Adasia sojusz Zły Sen oraz sojusz IRA youtube.com/watch?v=jyPnqxhVGAw RW Agresor Whisky ________________________________________________ Pancernik 117.986 _________________________________________ Obrońca Vito Andolini [Corleone] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Duży transporter 102.000 Lekki myśliwiec 25.128 Ciężki myśliwiec 224 Krążownik 2.758 Okręt wojenny 30 Statek kolonizacyjny 11 Recykler 4.250 Sonda szpiegowska 1.392 Bomb…

• AKCEPTUJEMY dołaczenie Pozdrawiamy

• Cytat od pl1...: „hey czy jest mozliwosc dolaczenia sojuszu IRA do wojny? do strony atakierow ? ” cichutko

• Cytat od JaNczo: „Gratulacje ale uważajcie Hanibala el Rzymianin po cichu rozkradaja , a konto na urlpie xdd ” Witaj @JaNczo Konto Haniballa aka Barry aka rzymianin jest rozkładane przez operatorow gry Pozdrawiam i dzieki za komentarz oraz polubienie "rw"

• Cytat od wymiatacz1: „Dzięki :-)) "whisky moja żono, tyś najlepszą z pań" hehe myślę, że tu należy szukać powodu braku urlopu, nie ważne o którą whisky chodzi, pewnie któraś z nich cię zaabsorbowała za bardzo. ” Obie GZ adas mi mogles dac ta sure a nie zostawiac na moonach