Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 05-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R32 ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca tymotheus [SOTY] ________________________________________________ Mały transporter 1.114 Duży transporter 32.752 Lekki myśliwiec 952 Ciężki myśliwiec 72 Krążownik 4.798 Okręt wojenny 170 Statek kolonizacyjny 25 Recykler 265 Sonda szpiegowska 118 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ …
-
figiel [WSNR] & R32 [WSNR] & Siedem [WSNR] vs. cezar332 [PSG] & Absynt [PSG] & Wieczny Farmer [PSG] ~ 21676.55% TOP 4 ACS
GT-R - - Starcia Wezn
PostCytat od ViZZioN: „Brawo za wlot i za zysk a co do obroncy to szkoda gadac.. za takie błędy sie poprostu płaci PS wkoncu ktos kumaty pilota ustawił BRAAAWO!:D ” Vizzion chyba sam nie wierzysz w to co piszesz? Bo tutaj nie chodzi o kumatość a raczej o jakość internetu Ja dzisiaj przestrzeliłem 6 pilotów to znaczy że jestem niekumaty tak? W takim razie brawo ty
-
figiel [WSNR] & R32 [WSNR] & Siedem [WSNR] vs. cezar332 [PSG] & Absynt [PSG] & Wieczny Farmer [PSG] ~ 21676.55% TOP 4 ACS
GT-R - - Starcia Wezn
PostCo tu dużo pisać, spadł moon, spadła flota, wstępnie starcie miało być solo ale niestesty flota cezara wracała 30min za szybko na moje gsy i musiałem poprosić Siódemkę o pomoc Podziękowania dla Figla za pilota( świetna robota) Pozdrawiamy Całe WSNR i wszystkich wytrwałych na tym wymarłym Uni. Dnia 01-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor figiel [WSNR] ________________________________________________ Duży transporter 1 _________________________________________ Agresor …
-
Witam, jak zapewne większość zaważyła przestałem aktywnie grać, flota lata od fsa do fsa, Ruda dzisiaj miała akurat pecha że fs wylądował a ja szczęście że udało mi się wstrzelić na aktywce Pozdrawiam i życzę SZO bo ładnie pogratulowała. Dnia 01-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R32 [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 42.837 Okręt wojenny 1.737 Pancernik 46.147 _________________________________________ Obrońca Ruda [X WING] __________…
-
Prowo Oddam [WSNR] vs. vladtepez ~ 1129.23% , Prowo Oddam [WSNR] vs. IlllII lIIllIIl [AkaM_W] ~ 801.93% , Prowo Oddam [WSNR] vs. Ausente ~ 1217.95%
GT-R - - Starcia Wezn
Postty to jesteś normalnie niemożliwy GRANDE! Graty Maestro!
-
Na uni wieje taką posuchą że masakra, dobrze że chociaż takie rodzynki zostały Pozdrowienia dla Sandacza i Kane dzięki za wspólną grę, na Jesień roznosimy kolejne Uni. Pozdrawiam również sojusz STS (który następny na U?) Dnia 11-06-2018 17:37:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor R32 Oddam [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 42.763 _________________________________________ Obrońca Kokosz [M_W] ________________________________________________ Duży transp…
-
Gratulacje jak najbardziej zasłużone Drobne nieporozumienie a jakie kosztowne w sumie cel wykonany flota bluegory zezłomowana, Marek i ViZzion znowu na urlopie, pewnie obaj mają któreś już wesele z rzędu no nic jak już Rybka wspomniał zacznijcie trochę grać a nie tylko ufs, będzie ciekawiej Bluegory odbuduj flotę
-
Po nieudanej nocy polowania na chłopaków z Pac-Man, postanowiłem się w końcu wyspać... i rano powtórka z rozrywki, poszło 16 fal niszczeń i w między czasie natrafiłem na to ale co z tego jak wszystkie sloty zajęte i chłopakowi brakowało jednej lotki... pomyślałem zapewne kampi szkoda deuteru... po krótkiej namowie przez Siedem i rozbiciu się kilku gs postanowiłem wystartować i w między czasie szukać lotki. Jakiś tydzień temu DrAlban pisał czy może do nas do sojuszu, oczywiście wyśmialiśmy go i u…
-
TOP 2 ACS - R32 [WSNR] & sandacz [WSNR] & Kapitan Bomba [WSNR] & Kane [WSNR] & Prowokator [WSNR] vs. DrAlban [G_S] ~ 82675.77%
GT-R - - Starcia Wezn
PostBrawo za spostrzegawczość ale zapytam co w związku z tym? Gościu ustawił nick naszego sojuszu i pajacuje...
-
TOP 2 ACS - R32 [WSNR] & sandacz [WSNR] & Kapitan Bomba [WSNR] & Kane [WSNR] & Prowokator [WSNR] vs. DrAlban [G_S] ~ 82675.77%
GT-R - - Starcia Wezn
PostCytat od nicoless: „20 gsow poleglo ? pusciliscie 20 fal gsow? jak nie push to bash PS. niezly procent ” dokładnie tak Proponuję zgłosić do GO
-
TOP 3 ACS Sandacz [WSNR] & R32 [WSNR] & Siedem [WSNR] & Prowokator [WSNR] vs. Zgrywusek [BANKSTER] ~ 21935.28%
GT-R - - Starcia Wezn
PostMam zaszczyt zaprezentować TOP 3 ACS uni Wezn Właściwie całą robote zrobił Sandacz, ściągnął moona, ustawił pilota dał wszystkim Zaproszenia do ACS i poszedł spać Niestety zabrakło go z nami ze względu na to że Zgrywusek zawrócił FSa i wrócił przed FSem Sandacza. Gratulacje dla Nemo za wyczucie i moonkilling! Piękna robota! Cała nasza trójka właściwie na doczepke Po tym starciu nasówa się pytanie: youtube.com/watch?v=5zENR8oLJLQ Miałbyś ładną solówke Sandacz ale wyszło jak wyszło Pozdrawiamy Cał…