Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
GramBezInternetu [RETRO] & Oddam-ppiwo [RETRO] vs. Clemensoo [Syndycat] ~ 35099.5% + GramBezInternetu [RETRO] vs. Clemensoo [Syndycat] ~ 15229.94% TOP 1 SOLO TOP 3 SOLO
GT-R - - Starcia Aquarius
PostNo no kogo ja tu widzę Gratulacje, a ty Kot zbieraj siły na Jesień...
-
Prowo Oddam [WSNR] vs. Bandit Cosmos ~ 1078.53% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. Grzyb [KOP] ~ 711.14% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. Tomulus ~ 910%
GT-R - - Starcia Wezn
PostNie zwalniasz tempa Igor Tak trzymaj! Czekamy teraz na danie główne
-
Pozdrawiam całe WSNR i wszystkich znajomych Rewanż za mój ostatni błąd. Luszkowi SZO za zdrowe podejście. Zapewne jedno z moich ostatnich starć tutaj. Dziękuję wszystkim za wspólną grę. Dnia 10-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R32 [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 30.833 _________________________________________ Obrońca luszek [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 24.139 Duży transporter 5.636 …
-
KotPali [WSNR] vs. Jabol z UFO [KOP] & Chariseczekoddam [KOP] ~ 21074.26% OBRONA
GT-R - - Starcia Wezn
Posttak jak Kotek wyżej napisał, na koncie byłem ja Gratulacje, mój pierwszy Złom od 2006 więc można powiedzieć że dokonałeś niemożliwego. Pojechałem do Francji na Gokarty z ekipą i jak przekroczyłem granicę zauważyłem że nie mam już pakietu na EU.... co uniemożliwiło mi zalogowanie się na konto i efekty tego są powyżej... no cóż fajnie się bawiłem a to tylko cyferki jeszcze raz Gratuluję, jesteś ostatnią osobą która tutaj coś działa poza WSNR. Można powiedzieć że wróciłem na konto w nieodpowiednim …
-
A kto inny jak nie ty Mruczuś widzę zaklimatyzowałeś się już na dobre świetna Robota, ile na nią dexu zostało przepalone to tylko chłopaki w WSNR wiedzą. Przetapiaj na nowe latajki, i czekam na kolejne! Dzięki za dedykacje, mam nadzieję że konto posłuży, w koncu wróciłeś na stare śmieci więc nie może być inaczej. Pozdro
-
Prowo Oddam [WSNR] vs. Absynt [PSG] ~ 3615.05% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. Bandit Telesto ~ 1042.9% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. EXECUTOR [WHITE] ~ 1089.28% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. Serpentyna [ASO] ~ 2019.84% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. Ausente ~ 2773.23%
GT-R - - Starcia Wezn
PostJa nie wiem czy to czasem nie jakieś czary Podziwiam cie Prawilny Szacun Twoi sąsiedzi nie mają z tobą łatwo a stado Gąsek robi wrażenie
-
Kilka dni obserwacji i takie efekty, moonik spalony, flota na faladze i bum. Chęci zostało mi tyle samo co flot na tym uni... Pozdrawiam WSNR i wszystkich tych którzy chcą być pozdrowieni. Dnia 11-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R32 ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 586 _________________________________________ Obrońca S1WICIU [WJDC] ________________________________________________ Mały transporter 25.500 Lekki myśliwiec 2.808 Okrę…