Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Uncle Mike [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. showtime [ZBOCZKI] ~ 3794.06% WOJNA !!
GT-R - - Starcia Europa
Postto i tak dopiero początek rozbiórki tego universum w tym składzie nie mogło to się skończyć inaczej, OldBoye graty, przetopu wam obu, będzie ciekawy ten wyścig o top 1 Pozdrawiam
-
Wybraniec Losu [BlackSun] & Walter_White [Winter] vs. chelmek [LHiK] ~ 2421.78% top 2 ACS
GT-R - - Starcia Europa
PostCytat od BartoszK: „no to niezłe zagranie blacksun. Najpierw gościa chcecie ściągnąć do siebie i za chwile złomujecie. Żenada z tego uni się robi powoli.. ” był zapytany o dołączenie nie znaczy że się zdecydował, a wręcz przeciwnie zadrwił z ARO i jego złoma, jak widać Karma wraca, druga sprawa, kto mu kazał nie pilnować floty? Powoli zaczynam rozumieć tok myślenia Wybrańca... ma racje żeby starć w ogóle nie wstawiać na forum bo za dużo takich jak ty którzy z niczego chcą zrobić gównoburze a ost…
-
Wybraniec Losu [BlackSun] & Walter_White [Winter] vs. chelmek [LHiK] ~ 2421.78% top 2 ACS
GT-R - - Starcia Europa
PostNo dzisiaj się napchałeś do syta bombochleju nieźle, jedziemy z nimi
-
KotPali [WSNR] & Uncle Mike [WSNR] & sandaczz [WSNR] vs. Hortega [SnS] ~ 1497.04%
GT-R - - Starcia Europa
PostKonkretnie, Uni dopiero zaczyna nabierać kolorów Większość jeszcze nie wie co ich czeka
-
Na Karmę nie było trzeba długo czekać Chłopaczki Pokazaliście swoje prawdziwe oblicze, dobrze że chociaż Marka w te szambo nie wplątaliście ale jak to było? Wy przecież święci jesteście tak jak pisałem w innym temacie za dużo o was wiem, tylko że ja w przeciwieństwie do was nie mam na te wasze zagrywki parcia i przechodzi mi to szczerze powiedziawszy koło dupy. Pozdrawiam, miłego odpoczynku i odsyłki surowca!
-
Niezłe wypociny, jeszcze trochę i bym uwierzył w wasze bajeczki Najlepsza i tak jest ta że niby gram dalej Szkoda że gucio gra z wami na Europie i tak się składa że nie wiecie co stało się z jego kontem Lares aka dobrygracz jak widać nieźle obrosłeś w piórka na weznie chyba cię tylko z forum znali jako krzykacza forumowego bez odbioru, nie mogę się doczekać aż któraś sKNeRa spadnie
-
Cytat od souris: „a ja mam wrazenie, ze ktos puscił plotkę i wielu graczy wzieło to do serca... dajcie na luz... gracze, graczami.... floty, flotami... bawmy się najlepiej w kulturalnej atmosferze, bez udowadniania temu drugiemu, ze "ja jestem lepszy" , nie oszukujmy sie, ale słabi zostali powybijani, w wiekszym lub mniejszym stopniu... przepaść punktową zawsze mozna zniwelować heh do odważnych świat należy , a jesli ktoś sie boi, ze zostanie zeżłomowany, to nie powinien wcale grac... Cytat od R…
-
Mam wrażenie że wiele osób wie więcej ode mnie i niech tak zostanie. Mareczku, Dwulicowy? Chyba coś ci się w główce poprzewracało. Śmiem twierdzić że ta gra to całe wasze życie, jesteście jak stare Baby w Sklepie Poobserwuje wasze UFSki po fuzji twardziele Bawcie się dobrze i nie zapominajcie o tym że to tylko zwykła gra przeglądarkowa (Rozrywka)
-
Bo Trunks to frajer Dopuki ratuje mu się dupsko to wszystko jest Okejos a jak już nie ma go kto bronić to leci z Bekiem do Mareczka obsrany po pomoc, oto cała Historia Trunksa po moim i prowokatora odejściu Trunks szybciutko poleciał do Mareczka żeby mógł grać spokojnie Trunks nawet swoich sojuszników wystawi jak będzie miał okazję, frajerstwa ciąg dalszy już się nie mogę doczekać nowego top 1 Solo po fuzji OLD vs Trunks top 1 Solo