Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nari te niszczenie się nie zalicza do wojny BaronUriel [KARTEL] vs. DestroyeR [LUMP] ~ 716% Atak na księżyc 08.12.2019 03:38:50 Od: dowódca floty Flota z poskaczemy [3:383:9] dotarła do księżyca planety KUPIE DEX I METAL [3:383:7]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 12.12 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % Tak że aktualny wy…
-
Cytat od NarImmor: „Cytat od Elektrostatyczny: „Cytat od R32: „16GS w piach według wzoru % ze zniszczonej floty = (wartość zniszczonej floty dzielone przez 100 000) mnożona razy 30% 160.000.000 dzielone przez 100.000 daje 1.600 x 30% daje 480% dla sojuszu LUMPY Mam nadzieję że dzisiejszej nocy się bardziej postaracie zobaczymy jakie wielkie macie cohones ” Popraw raporty misiek, bo te z pozycji 2:251:7 to nie są ataki Kartelu. Jeśli chodzi o moje gąski to w sumie 10 padło przy próbach Spoko, dzi…
-
Kartel 716 % - Lumpy 17 147 % Trzęsienie na księżycu 07.12.2019 05:28:35 Od: dowódca floty Flota z: Księżyc [2:251:7] dotarła do księżyca twojej planety KUPIE DEX I METAL [2:250:14]. Lekkie wstrząsy na twoim księżycu wskazują na nieudany atak na strukturę księżyca. Nagle wszystko ucicha, po czym dochodzi do potężnej eksplozji. Wroga flota znika z twoich radarów. Coś im najwidoczniej nie wyszło. Szansa na zniszczenie księżyca: 9.9 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % Trzęsienie na księżycu 07.12.2019…
-
TOP 1 ACS Yara-ma-yha-who & sipek [AFERA] & Dorian [AFERA] & Michas [AFERA] & Wilk [AFERA] vs. WujO [WSNR] ~ 117895.56%
GT-R - - Starcia Janice
PostJedziesz z nimi Wujo Psy które dużo szczekają nie gryzą. Czas na odbudowę, czekam na pierwsze st z jednym z agresorów. Nie wiem czego wam życzyć, z jednej strony chce się pogratulować a z drugiej życzyć SZO
-
Agresor Zlo [ TYLKO MY ] & I Am Legend [ Emeryci ] vs. Pineza --->>>9443.63%
GT-R - - Starcia Europa
Post16.11 od wieczora zmienił się właściciel konta co możecie sprawdzić u GO. Szymuś jak widzisz udało mi się tutaj wrócić i to bez wyciągania pieniążków dlatego twoje konto możesz sobie zachować. Nie mam zamiaru się tutaj z wami przepychać, nie po to tutaj wróciłem, jeżeli chcecie się dowartościować i pokazać jakie to z was nie są kozaki to zapraszam w grze. Jak ma to dowartościować Agresora i Legende to niech im będzie że to byłem ja , pomijająć fakt że legenda ostatnio do mnie pisał czy nie chce …
-
Zadrżało aż na Europie Jak patrze na te starcie to przypominają się czasy Wezna fajne czasy. Graty Mareki Zysk przedni będzie na jeszcze więcej stateczków. Jak ktoś już wyżej wspomniał starcie godne Marka ale jestem przekonany że stać go na więcej. Pozdrawiam wszystkich znajomych i starych graczy z Wezn
-
edol vs. okii22 ~ 880.82%
GT-R - - Starcia Janice
PostGRaty edol ty Lumpie Co tam u ciebie? Widzę że przeniosłeś się na inne uni psuć innym zabawki Pozdro przetapiaj
-
WujOddam [WSNR] vs. Bluelord [FNC] ~ 5996.99% // WujOddam [WSNR] vs. midsummer [R-N] ~ 2871.57%
GT-R - - Starcia Janice
PostWujo demoluje każde Uni na którym wystartuje nic nowego. Być może przyjdzie jeszcze nam razem zagrać, emocje gwarantowane Pozdrawiaammmm
-
Witam po przerwie, Cyrax ładnie pogratulowała, dobrze że impreza się udała miłej Niedzieli. Pozdrawiam Znajomych Dnia 03-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor shizeR ________________________________________________ Pancernik 28.319 _________________________________________ Obrońca Cyrax [TYLKO MY] ________________________________________________ Mały transporter 50.800 Recykler 54 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 13.500 Lekkie działo laserowe 13.500 Ciężkie działo la…
-
Agresor Zlo [TYLKO MY] & I Am Legend [Emeryci] vs. Z A N Y [LUMPY] ~ 204810.91%
GT-R - - Starcia Europa
PostFajnych macie znajmych Oto kolejny przykład na to jak bardzo cyferki ryją wam berety Zanemu życzę lepszych znajomości a agresorowi Karma wróci prędzej czy później.
-
UWAGA KONKURS
GT-R - - DiD Europa
Postdla takiego konkursu wróciłbym do gry to jak znajdzie się coś dla mnie?
-
Fabiano [WSNR] & sandacz [WSNR] & reSPECT [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] & WujO [WSNR] vs. KontoDoOddania [KARTEL] ~ 56226.82%
GT-R - - Starcia Europa
PostSzacuneczek i słowa uznania, wyczucia czasu to ci nie brakuje Mikołaj Kolejny amatorski błąd który wskazuje na to że czas pożegnać się z tą grą. Jak flota zawsze latała na zawróconej stacji tak dzisiaj na zakupach kilkukrotnie poszła na pz i o to efekty. Przepraszam sojusz że was zawiodłem niestety mój czas dobiegł końca. Co do WSNR, co tu dużo pisać, same fajne chłopaki, ekipa wam się tutaj zebrała jeszcze mocniejsza jak na weznie, (fajnie się razem grało) ale musze wam powiedzieć że tutaj podo…
-
Cytat od --=Cyrax=--: „co jak co ale o honorze to Wy wypowiadać się nie powinniście, zamiast płakać w kącie weźcie się do gry bo to tutaj robimy, zezłomujcie coś to może Wam ulży Prawda jest taka, że w 3 dni wojny wtopiliście 2 duże flotki, wystawione na talerzu ze 100% precyzją przez ciężką prace U22 a, że potem kolegów do lotu zaprosiliśmy, jaki problem? Też możecie o ile takich posiadacie Reasumując na start dostaliście po dupie więc podstępem nam wyczyściliście sojusz i z zabranymi zabawkami…
-
TOP 1 ACS OBRONA Fabiano [WSNR] vs. edol [RMP] & R20 [LUMP] & ZohanODDAM [LUMP] & Kocham Cie [LUMP] & NarImmor [LUMP] ~ 155051.36%
GT-R - - Starcia Europa
PostCytat od LoleXXX: „Spodziewałem się więcej jadu ze strony co niektórych. Chociaż odrobinę uszczypliwości. A tu nic. Widocznie smycz jest bardzo krótka i piesek spod biurka zbytnio nie wychodzi Nie spodziewałem się za to wpadki naszego pogromcy paziów i tego, że @Dewey będzie latać razem z bateryjką. Nie wstyd Ci? ” Kolejny Knut WSNR, Kurde skąd wy ich bierzecie? Resiek i Berio tak orają okolice że każdy jeden czopek od razu zostaje waszym fanem czy jak? Jestem ciągle Disowany przez jakiś pazi o …