Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Consul Ceti [PURGE] & Famek [PURGE] & Illidan [PURGE] vs. Plactimus Prime [PLACKI] ~ 6228.97%
GT-R - - Starcia Norma
PostFamek zrobił robotę jak zawsze pozamiatał obrońców doszczętnie
-
NarImmor [LUMP] & Lenny Valentino [LUMP] & Z A N Y [LUMP] vs. Szatan Serduszko [PoA] ~ 2222.12%
GT-R - - Starcia Norma
PostŁadnie wam to siadło macie co przetapiać. Przy moim czasie na grę i waszych starciach nigdy was nie dogonię Obrońcy szo
-
NarImmor [LUMP] & Salah ad-Din [H_B] vs. MisioUszatek [Elita] ~ 365.3% top 1 acs
GT-R - - Starcia Norma
PostCo za duet, Nari zawsze zaskakujesz. Przetapiajcie na nowe latajki, Kordy wam wyślę na pw w sprawie odsylki złomu
-
br0var [CAZADOR] vs. Malgosia i Jas [Elita] ~ 360.83% Obrona :) TOP 1 SOLO
GT-R - - Starcia Norma
PostŁadna obrona, graty, szybkiego przetopu
-
Agresor Zlo [TYLKO MY] & Milton [TYLKO MY] & Paiste [TYLKO MY] vs. Penetrator Ksiezycow [LUMPY] ~ 50525.07%
GT-R - - Starcia Europa
PostBrawo Agrescik [ciach] Wszystkie lumpie konta lądują w twoich reckach od razu po sprzedaży, przypadek? A może to nadzwyczajny skill? Czekamy na rozpatrzenie ticketow. Moderator Neferet:Obraza
-
Cyrax [TYLKO MY] & Klaudek [TYLKO MY] & po prostu Szymon & Agresor Zlo [TYLKO MY] & PapapaPa [ZlySen] vs. Nari oddam [KARTEL] ~ 220702.73%
GT-R - - Starcia Europa
PostŚmiechlem jak to zobaczyłem Nie no jednym słowem respekt dla was i czapki z głów nie ma to jak dowartościowywać się na kupionych flotach. I że GO nic z tym nie robi porażka. Jest się czym chwalić. Brawo
-
[GRU] vs. Nari oddam [KARTEL] ~ 2307.94% + 2806.06% + 3126.42% + 2131.1% + 2074.22%
GT-R - - Starcia Europa
PostBiedny Agrest co on teraz zrobi Nari oddał, Kochaś oddał, ja oddałem, zanal oddał, Putin oddał . Został mu idler Judasz. Graty Nicky jeszcze wam tam zostało sporo do obskubania.
-
Elektrostatyczny [KARTEL] & Agresor Zlo [TYLKO MY] vs. Narimm0r [FURIA 1] ~ 2767.76%
GT-R - - Starcia Europa
PostWstawiać takie coś... Dramat... Water szkoda że obracales się w takim gronie znajomych... Karlikus kim ty w ogóle jesteś bo jakoś cię nie kojarzę? Sapiesz do mnie jakbyś conajmniej mnie znał . Nari wszystko opisał tak więc nie wiem czego tu gratulować? Złodziejstwa konta? GO powinien sprawdzić logi? Skoro Water zawsze logował że swojego IP a konta nie przekazał?
-
[ TYLKO MY ] Wojownicy Zla 0% Vs [ LUMPY ] LUMPY MROKU 227529,55% Zakończona
GT-R - - Wojny Europa
PostLovelas, skończ już się tym wszystkim podniecać bo widać że ogame to nadal twoje życie. Spędzacie całe święta i sylwestra na Ogame jest czym się podniecać. Powiem Ci tylko tyle że mam tą całą grę głęboko w dupie a przedewszystkim takich frajerów jak ty, którzy myślą że są bogami tej gry i pozjadali wszystkie rozumy, na dodatek myślisz że jesteś ciach a to jest najśmieszniejsze. Podobnie jak Judasz aka Szymuś nie pokazałeś niczego innego jak nabijanie punktów. Tym samym kończę odpisywanie na wasz…
-
Czy to normalne że w każdym twoim poście występuje mój i Nariego nick? Aż tak głęboko siedzimy w twojej wyobraźni? Zajmij się lepiej rodziną Święta są w ramach przypomnienia. Obojętnie jaką ilość Pancy nie zbudujesz na tych idlakach to i tak twoje umiejętności kończą się na ich farmieniu i lataniu na satelity pod falangą. Tyle ode mnie. Więcej nie będę odpowiadał na twoje durne zaczepki.