Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kocham Cie a zarazem WSNR! Dnia 25-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kocham Cie [LUMP] ________________________________________________ Okręt wojenny 16.542 Pancernik 34.646 _________________________________________ Obrońca DARK DZBAN [DZBANY] ________________________________________________ Mały transporter 8.565 Duży transporter 4.546 Lekki myśliwiec 47.736 Ciężki myśliwiec 5.666 Krążownik 1.850 Okręt wojenny 3.477 Statek kolonizacyjny 6 Recykler 1.827 Sonda szp…
-
LA PUTIN LABAMBA [LUMP] & zimny [LUMP] & #23 Salah ad-Din [H_B] vs. Neoo [Elita] ~ 8970.82%
GT-R - - Starcia Norma
PostPutin, Come back podoba mi się twoja determinacja i zaparcie. Gratulacje, Salah ostatnie czasy lata więcej z nami niż z jego koziołkami czyżby to byl jakiś znak? Przetapiajcie i karawana jedzie dalej
-
Burori [CAZADOR] vs. Alelalamanohala-Din [H_B] ~ 740.99% 1270.34% Co dwa starcia to nie jedno :)
GT-R - - Starcia Norma
PostDzień wcześniej się odgrażał no i teraz ma finał w ustach..... Gratulacje przetopu. Pasterze coś mają słabsze dni, czyżby zbliżał się ich koniec?
-
NarImmor [LUMP] & Lenny Valentino [LUMP] & Z A N Y [LUMP] & GT-R [LUMP] vs. Commodore Rhea [PLACKI] ~ 5564.45%
GT-R - - Starcia Norma
PostDołącz mówili, fajnie będzie mówili... Obiecywali że nie stracę mojej ulubionej sondy a jednak... To nic przy tym że flota wystawiona i lot przez 2 gale..... Ale czego to się nie zrobi dla przyjaciela mojej Kozy Putina żeby go obudować PUTIN głębokie gardło WRACA DO GRY bójcie się! Astalavista Pionki
-
sadButTrue [DZBANY] & 5# dramat [DZBANY] & Bamar [DZBANY] vs. Wozi [SLN] ~ 2813.65% (Prawdziwe 2 866.63%)
GT-R - - Starcia Norma
PostGratulacje dla Agresorów za przeprowadzenie udanego moon killingu no i dogrania reszty. W końcu coś innego niż zwykły BFS. Obrońcy cóż odbudowy i lepszych fsów
-
Broly [CAZADOR] & DeeJay [CAZADOR] vs. LA PUTIN LABAMBA [LUMP] ~ 6995.41% Top 2 ACS
GT-R - - Starcia Norma
PostPutas a mówiłem żebyś nie kład się na Cycki bo ciepło reflektuje... Odbudujesz i odbierzemy co nasze gratulacje dla Agresorów za wyczucie czasu