Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 264.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje dla atakierów ładnie wam to wyszło mam wrażenie że na tym się nie skończy Dark Templar SZO.

• Cytat od bERN: „Cytat od R32: „niezły push ale co mi do tego przetapiajcie ” Po raz kolejny nie upilnowałeś gsówki i mówisz, że push Chociaż ja zostałem zaproszony do tego ataku, więc może nie powinienem się wypowiadać ” niezłą masz wyobraźnie

• niezły push ale co mi do tego przetapiajcie

• Na wstępie pragnę Kotkowi Podziękować za Konto! Konto dopieszczone pod każdym względem! Postanowiłem pograć jeszcze trochę na ile czas pozwoli, dawno gra nie sprawiała tyle przyjemności w takim gronie pozytywnych świrów! Pozdrawiam WSNR Dnia 31-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R32 [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 199.991 Pancernik 32.904 _________________________________________ Obrońca Huwiszka [OBC] _______________________…

• zamiast ładować kase w antymaterie wystarczy się rozejrzeć ile kont jest do oddania w top 100 primo ultimo załóż sobie konto z konfiguracją x1 i po problemie...

• Poprzednie miało być ostatnie ale cóż.... Życzę naprawdę SZO Quattro bo to jeden z niewielu chłopaków z retro z którymi można normalnie porozmawiać i naprawdę w porządku chłopak. Szkoda że to akurat koło mnie stało... tzw. Hattrick Pozdrawiam całe WSNR! Dnia 29-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R32oddam [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 23.752 _________________________________________ Obrońca QUATTRO [RETRO] ________________________…

• fajnie że jest ktoś w opozycji o zdrowym rozsądku dzięki chłopaki i najlepszego

• Wybieram się właśnie do apteki, Kupić wam maść? Na ból Dupy? Zapytajcie go dlaczego tak zrobił... dla waszego info miałem tam 1.5kk dexu...... po tym jak weszło dosyłalem dex z końca 4g żeby móc w ogóle posłać drugą turę recków... wasze spekulacje są jak zawsze wyssane z palca... wstawcie sobie tą flotę w sima i dodajcie sobie te lmy... akurat róznicy nie robią.... szkoda że nie były razem bo % byłby piękniejszy. Do tego że był nie miałem wątpliwości... już 3x latałem na niego na akcie... ale co…

• Dobitka drugiego moona, recki zajęte zbieraniem głownej floty tak że ktoś zawinął Pozdrawiam Dnia 29-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R32oddam [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 15.534 _________________________________________ Obrońca Azazel [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 1.111 Lekki myśliwiec 56.847 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Okręt wojenny 1 Statek kolonizacyjny 1 Rec…

• Pozdrawiam całe WSNR w szczególności Badiego i Prowokatora (dzięki za recki chłopaki) sztos Azazelowi powrotu do zdrowia i szybkiej odbudowy/znalezienia konta życzę. Podziękowania dla WSNR, gra z taką ekipą to czysta przyjemność! Dnia 29-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R32oddam [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 117.216 Krążownik 23.564 Okręt wojenny 4.493 Pancernik 24.084 _________________________________________ Obrońca Azaz…

• gratulacje, starcia Ciekawi mnie jedna rzecz którą ostatnio zauważyłem, a mianowicie twój spadek we flo?Niczego nie wstawiałeś a jednak spadek był spory?Push?;)

• i co by wam tu napisać xD przenosimy konwersację na disco xD gratulacje mimo wszystko Gotya SZO

• btw. co te starcie tutaj robi? Przecież wy się niczym nie chwalicie rozumiem, wstawiacie tylko te większe, te mniejsze nawet pod mini st się nie zaliczają Powoli naprawdę zaczynam się was bać

• aggressive [WSNR] vs. JohnyDree [MIDAS] ~ 465.32% Dnia 26-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aggressive [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca JohnyDree [MIDAS] ________________________________________________ Mały transporter 5.626 Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 4.235 Krążownik 186 Recykler 1 Sonda szpiegowska 324 Satelita słoneczny 399 Wyrzutnia rakiet 1.825 Lekkie działo la…

• WSNR! Dnia 26-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aggressive [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 126.520 Krążownik 24.188 Okręt wojenny 4.540 Pancernik 23.190 _________________________________________ Obrońca alien [GOW] ________________________________________________ Duży transporter 4.072 Krążownik 113 Recykler 175 Sonda szpiegowska 28 Satelita słoneczny 904 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 24.836 Lekkie działo laserowe 27.29…

• Farmy zawsze dużo gadają Badi zlewam go ciepłym moczem na tego typu zaczepki nawet nie reaguję, nie mam zamiaru zniżać się do jego poziomu. Zmieniłem zdanie o tobie Topek, jesteś takim samym burakiem jak DawajHaracz. Pozdro i WSNR

• gratki, obrońcy szo

• Smerfy rzeczywiście nie mają do nas szczęścia Graty Prowo!

• Badi [WSNR] vs. Corvinus 735.67%

GT-R - - Starcia Wezn

elegancja Badson Trzeba dokończyć te Uni;) Przetapiaj

• Cytat od ToPeK: „Zielony załączył zielone światło dla Midasów, Można działać Wieśmaki się wypaliły Gratki, przetap ” Gratulacje dla Nowego starzy nic nie latali to bynajmniej nowy coś polata, ciekawi mnie jedna rzecz, kogo wczoraj przypucował wasz Haracz? Bo spadek był całkiem niezły Topek ty się lepiej weź za twoje kopalnie niż za pisanie mądrych komentarzy, nielocie.