Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-67 z 67.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• jucek - maruda

jucek - - Archiwum CT

Cytat od Diakkon: „to dlaczego tak malo przesiadujesz na kanale #pl.uni66? - no ostatnio troszkę mniej jestem na IRC, ale to sie zmieni na ktorym/ch uni grales/grasz? , gram na Andromedzie , grałem na 14, 32, coś tu jeszcze było hmmm.... takie top'y ? ogólnie do top 300 ile razy na pregierzu i za co? - tu mnie jeszcze nikt nie widział ”

• jucek - maruda

jucek - - Archiwum CT

Cytat od alibaba: „Dlaczego zostałeś Go ? - W ogame gram już długo , nastała pora na coś nowego Jakie lubisz kobitki (poza żoną) ? - słodkie Co myślisz o myśleniu ? - myślenie nie szkodzi O czym myślisz gdy nie myślisz ? - raczej zawsze myślę lecz raz więcej a raz mniej Jesteś dobrym czy złym teamowcem ? - to pytanie raczej nie do mnie - niech inni mnie oceniają Co robisz gdy nie banujesz ? - real zawsze na swoim miejscu ”

• jucek - maruda

jucek - - Archiwum CT

Ogólnie to marudzę żonie o wszytskim po troszku.

• jucek - maruda

jucek - - Archiwum CT

Cytat od guras: „Cytat: „Kawa czy herbata? - Herbata napisał bym piwo ale nie ma do wyboru ” skoro sie znalazł degustator to ja zadam pytanie 1. W jakich ilościach - nie mniej niż dwa 2. Jak często - za często 3. Jakiś konkretny gatunek? Może marka piwa? - pijam ogólnie tyski choć kasztelana też lubie. Miałem raz przyjemność być na konferencji piwowarskiej organizowanej przez producenta piwa żywiec - i tam piłem piwo robione normalnie w domu. Coś pysznego. Zapraszam na Kasztelana niepasteryzowan…

• jucek - maruda

jucek - - Archiwum CT

Napisz, proszę, co lubisz robić w wolnych chwilach? : w wolnych chwilach wybieram się z rodzynką na spacer po Ciechocinku, wieczorami piwko ze znajomymi, kręgle. Dodatkowo spędzam czas grając w Ogame i Conter-Strike Ulubiona książka? - Ogólnie mało czytam książki by mówić tu o ulubionych więc pozwól że nic to nie podam Jakiej muzyki słuchasz? - Ogólnie wszytsko po troszku - nie lubie Metalu i Disco Polo Ulubiony film, serial? - Mój ulubiony film to Krok do sławy, Stygmaty, Pasażer 57 Udzielasz s…

• jucek - maruda

jucek - - Archiwum CT

Odp 1. Nie wiem czy słyszeliście ale ostatnio było głośno o Służewie i dziewczynce porwanej przez kuzyna, zgwałconej, zamordowanej i porzuconej w lesie - w takich przypadkach jestem za karą śmierci. Odp 2. Jestem zwolennikiem UE, ze wspólną polityką zagraniczna we wszystkich dziedzinach - a nie każdy sobie coś tam skrobie. Jak dobrze wiemy każdy sojusz musi mieć narzędzie do rozmów lub narzędzia nacisku aby móc swobodnie prowadzić politykę zagraniczną, negocjować warunki traktatów itp. Natomiast…

• jucek - maruda

jucek - - Archiwum CT

Witam mam na imię Jarek, zerkałem w ten dział już kilka razy aż w końcu postanowiłem coś napisać. Mieszkam w mieście Maksikaz-a Obecnie jestem GO Uni 66, 60 59 58 GO przygodę rozpocząłem 3.10.2010 Nick IRC - jucek adres e-mail jucek@ogame.pl Zainteresowania -Sport, Polityka, Informatyka Coś o sobie: może coś dopisze jeszcze