Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 67.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pamiętajcie że mówimy tu o połączeniu uni które już trochę wiszą na serwerze, a wiec maja po kilka planet , nawet bym powiedział że większość od 8 do 10, a są tacy co maja i po 11 nie jest ich wielu ale są dlatego fafi ma racje, 10kk to dużo ale jest możliwość zwiększenia Galaktyk z 9 na 16.

• Drodzy Gracze, aktualizacja 5.3 została wgrana na międzynarodowe Universum testowe. Tak napisała Kasia321. Teraz czekać aż wgrają u nas.

• Cytat od ciap: „Andromeda marudzi że ma mało osób (1,6tys) to top najmniej w całym ogame to:” Ale żeby nie Andromeda to do dzisiejszego dnia by nic się z tym nie ruszyło ;D

• No szkoda że to były sojusznik padł tym, razem, ale tak to jest w tej grze że pilnować sie trzeba z zegarkiem w ręku. Masie gratuluje, bo ładny % ci wpadł w recki. Bliz dla ciebie Masa jeszcze raz graty

• Cytat od Groza: „Jesteście na 5 miejscu w liczbie graczy, a trzecim wśród zwykłych uni i już się UF zachciewa ;P” Jak sie bawić to sie bawić, a wydaje mi się że im więcej graczy aktywnych tym lepiej się gra, tym więcej ludzi nowych się rejestruje, a tak jak na unii jest np po 300 graczy aktywnych to jak by się grało w inne gry sieciowe w wersji singiel player. A tak jak tu niektórzy piszą nowe unie ładnie wyglądają tylko w pierwszych miesiącach a później widać co się dzieje przykładem są unie kt…

• Dobra robota ciap, te twoje statystyki różnią się troszkę od moich, ale fakt jest taki że niektóre unie są mało aktywne, za sprawą nieaktywnych kont itp i to nie zmienia faktu ze łącznie jest potrzebne. Cytat: „Cytat za "elf" Wypiszę jedynie osoby notujące przyrosty w ostatnim tygodniu, tak dla powszechnej informacji jak wygląda sprawa na poszczególncyh uni: Nie możesz na to patrzeć. Ja gram aktywnie a przyrosty mam rzadko. Ba nawet przez ostatnie 8 miesięcy nie miałam ich prawie wcale. ^^” Ciap…

• Trochę wzbogaciłem statystyki elf-a Barym - 1619 zarejestrowanych/394 grających * 357 UP + 37 spadek * najlepszy przyrost w minionym tygodniu + 298.690 * Top1 18.809.996 Capella - 1409 zarejestrowanych/ 279 grających * 244 UP + 35 spadek * +[b]najlepszy przyrost w minionym tygodniu 224.790 * Top1 19.392.628 Gemini - 1337/326 * 273 + 53 * + 256.158 * Top1 11.597.276 Hydra - 1711/630 * 527 + 103 * + 289.697 * Top1 12.474.152 --------- Tu już była duża różnica, ale te unie wyżej spokojnie można by …

• Spadki to też aktywność, tylko mniejsza Ja swoje statystyki mam z Galaxytoola , jednak fakt jest taki że robię się mało ludzi i jakieś łączenie by się przydało, najlepiej jak by dane o aktywnych graczach sam GF podał w co raczej nie wieżę, jednak cieszy mnie to że coś się zaczęło dziać

• Podklejono według życzenia, sumując dwie unie Andromeda i Gemini - liczba graczy aktywnych 1.122 w tym (iI) Ważna rzecz mówimy tutaj o łączeniu uni z prędkością 1, ASC, 30%pz

• Cytat od wakat: „Temat przenoszę do DiD Andro skoro dotyczy tylko tego konkretnego uniwersum, chętnie natomiast zobaczyłbym temat w PoO w którym użytkownicy wszystkich uni literkowych, zwłaszcza tych starszych, powiedzieliby jak widzą ewentualne łączenie w/w uni, co prawda możemy zagwarantować tylko tylr, iz przekażemy Wasze opinie GF, nie zaś to ze GF ich wysłucha, nie mniej warto chociaż próbować ;)” Wakat przenieś to do ogólnego , wiadomo że andromeda się sama ze sobą nie połączy, a tak może …

• Extra widzę że szybka reakcja, mile zaskoczony jestem Jestem ciekawy jak dalsze unie w porównaniu do naszej z aktywnością nie licząc tych speeduni

• (Ukryta treść) Aktualna propozycja łączenia

• Gratulacje złomowania, widać kto pierwszy ten lepszy a [HYPNOSIS] nie śpii Zemsta się dokonała, a samo obecność GOKU w tym starciu jest dla mnie zaskoczeniem. Ale co tam, liczy się efekt końcowy. dla obrońcy Bob Budowniczy . Choć pewnie konto pójdzie w piach Do postu Marty Starcie jak najbardziej do sprawdzenia prze GO w okolicznościach udziału i roli GOKU w całym starciu

• Bardzo ładnie - Gratuluje, widzę oko za oko ząb za ząb, szybkie odrobienie wizerunku na uni w odniesieniu do Hyponis. a obrońcy jeśli będzie odbudowa

• Brawo panowie, wymiatacie ostatnio. Bardzo ładny % no i ACS top 2 jest jak by nie patrzeć. Co do wyleczenia z ogame to nigdy nie ma pewności czy nie powróci

• Należą sie gratulacje, kawał dobrej roboty z twojej strony. Obrońcy SZO

• Nie no ładny %, - dobrzy gracze odchodzą a strata floty skłania ich do braku chęci na dalszą gre na tej unii, a szkoda. Przydało by się u nas łączenie Unii - pokasowanie tych nieaktywnych kont na urlopach to w tedy wyszło by ile tak na prawdę gra osób, z moich danych wynika iż Gracze na urlopie jest 2.100 do tego dochodzą jeszcze iI a wiec aktynych graczy nie ma za dużo. A warto dodać iż są już prawie wakacje i ta tendencja będzie się nasilać. Obrońcy życzę powodzenia w realu.

• Specjalnie zdjąłem urlop (56) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 1.120.000. Na polu zniszczeń Ciach znajduje się 43.513.200 jednostek metalu i 12.000 jednostek kryształu. Flota odzyskała 1.108.000 jednostek metalu i 12.000 jednostek kryształu. (152) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 3.040.000. Na polu zniszczeń Ciach znajduje się 405.149.600 jednostek metalu i 101.363.600 jednostek kryształu. Flota odzyskała 1.520.000 jednostek metalu i 1.520.000 jednostek kryształu. A moje 3640 reckó…

• prohans - twój ulubiony GO ^^

jucek - - Archiwum CT

3 maj sie - powodzenia w realu!

• jucek - maruda

jucek - - Archiwum CT

Proszę o zamknięcie tematu!!! Zgodnie z życzeniem! :x jeth.