Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 468.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
23-02-2019 03:09:56 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 292.38% (Ukryta treść) 23-02-2019 03:09:14 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 184.15% (Ukryta treść) 23-02-2019 02:48:36 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 563.01% (Ukryta treść) 23-02-2019 00:51:24 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 146.24% (Ukryta treść) //Poprawiono nazwę drużyny w nagłówkach
-
zły kabanosik nie ładnie tak gdybym posłał pance to pewie bym nie usnął , ale do tych moich krążków jakoś nie mam szacunku Cytat od zgaga: „stare porzekadło mówi, że staty nie grają ” Oczywiście sie z tym zgadzam ,i sam praktykuję ,złomowałem na tym uni wielu jak nie większość którzy byli wyżej w top Nawet uważam że bycie niżej w top daje pewnego rodzaju przewagę
-
Cytat od Usagi: „Historii nie będzie, bo jej nie ma. Po prostu namierzył mnie na BFS ” Ajj Adam zepsułeś całą zabawę mogłeś się trzymać planu , że sie wystawiłeś ,że kupiłem Twoje konto za hajs co od ripa dostałem za surowce i celowo nie zebrałem złomu żeby wymusić push na teście a tak cała gównoburza zgasła :((
-
(gdzie Tu ktoś wspomina o wyliczeniach i zysku ?) Zysk jest w postaci procencików do SD i nie ocenionej dobrej zabawy ,Ripek , co to jest 500mln straty w samym metalu ,przy takich wrażeniach jak my mieliśmy podczas tego lotu Tylko dla snobów z Nc każda jednostka surowca jest warta więcej niż ubaw z gry ,a jednak Sam leciałeś na mnie w ten pamiętny poranek kiedy to utopiłeś flotę ,wiedząc że nie zbierzesz nawet połowy pzta , a jednak poleciałeś,a był byś na minus Powtarzałem to wielokrotnie ale d…
-
Pożyczka recków była zgłoszona więc test powinien oddać inaczej może to być potraktowane jako push
-
Cytat od Franki: „najwieksze dzikiemu i dziqsie gdybyscie sie nie rozbili o bunkier poszło by wiecej deu ” Fakt , widziałem dzień wcześniej na fali ten lot , i sie zdziwiłem że nie pilnowali tego wgl, i gość posłał godzinę przed wlotem fsa na transportuj A ja w tym czasie jak oni lecieli ,nastolatkowi z moona 100kk dexu zwinąłem ,więc podczas ataku komuś sie chyba oko zamknęło ale dzieki temu bunkierek osłabiony ,lepiej dla Myśliwych
-
05-02-2019 03:08:15 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 746.97% (Ukryta treść) 05-02-2019 02:51:09 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 83.42% (Ukryta treść) 05-02-2019 02:35:46 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 467.9% (Ukryta treść) 05-02-2019 02:28:52 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 421.03% (Ukryta treść) 05-02-2019 02:28:31 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 286.64% (Ukryta treść)
-
Cytat od Zaqes: „jednakże te zostały przekazane drogą PW do nich osobiście. ” Okrzyczałeś Panów w PW? Kilka starć było nieważnych ,bo było coś przy nich manipulowane .nie znam szczegółów ale to raczej dość konkretne przewinienie ,i próba oszukania wszystkich uczestników , a tu tylko nie zaliczenie st ?i to tych które i tak były podkręcone ? Ale to nie pierwsze takie przypadki z graczami z Nc , którzy atakują swoich i oszukują w raportach link Cytat od Toadie: „W związku z atakiem na członka włas…